Shariazwemmen in Plopsaland: mannen verboden?

plopsalandLoopt Kabouter Kwebbel binnenkort met een boerka rond?  Wie weet, want het lijkt erop dat Studio 100 stevig overstag gaat voor de grillen van de islam: zaterdagavond zou, volgens onze informatie, in Plopsaland (De Panne), meer bepaald in het zwemcomplex ‘Plopsaqua’, een eerste sharia-zwemavond doorgaan, waar mannelijke bezoekers én mannelijke redders strikt verboden zijn.

In Europa is het de gewoonte, dat zwembaden en recreatieparken geopend zijn voor mannen, vrouwen en kinderen tegelijk, zonder dat men elkaar aanstaart, lastig valt of bespringt.  Moslims hebben daar echter nogal eens moeite mee, en liever dan de mannelijke helft der moslims te vragen hun lusten te leren bedwingen, worden vrouwen dan maar afgezonderd of in tenten ingepakt.  Volgens informatie die ons discreet bezorgd werd, is dat zaterdagavond zo ver:  dan zou er een sharia-zwemavond georganiseerd worden, van 20.30 uur tot 22.30 uur, waar mannen strikt verboden zijn.

Dat men enkel vrouwelijke bezoekers toelaat, en geen mannelijke bezoekers, dat is eigenlijk al opmerkelijk.  Maar wat nog krasser is, en in het pretpark zelf bij het personeel voor grote verontwaardiging zorgt, is dat de sharia-regel ook doorgetrokken wordt naar het personeel:  geen enkel mannelijk personeelslid, en zelfs geen enkele mannelijke zwembadredder, mag zaterdagavond te zien zijn.  Want zelfs een man die daar enkel is om je te redden kan niet door de Koranbeugel!

‘Zo leggen moslims ons in ons eigen land op wanneer wij mogen komen werken en wanneer niet’, klaagt een mannelijk personeelslid, dat om evidente redenen liever anoniem blijft.

Plopsaland in De Panne van Studio 100 is sinds 2000 de succesvolle opvolger van Melipark.  In maart 2015 werd het park uitgebreid met een indoor-zwemcomplex, ‘Plopsaqua’.  Wij probeerden het park te bellen voor een reactie, maar botsten enkel op wachtmuziekjes.

Wie intussen wel al reageerde is de Vlaamse Solidaire Vakbond (VSV), een onafhankelijke vakbond.  ‘Wij bieden de werknemers van Plopsaland onze volledige juridische steun aan’, zo klinkt het.  ‘Een werknemer zeggen dat hij moet thuis blijven en op een bepaald ogenblik of tijdens bepaalde uren zijn job niet mag uitvoeren, of geen overuren mag doen, enkel omdat hij een man is, is manifest strijdig met de wetgeving inzake arbeidsovereenkomsten, en met de Belgische antidiscriminatiewetgeving die discriminatie op basis van geslacht verbiedt.  Als Studio 100 en Plopsaland hiermee doorgaan kunnen ze zich aan klachten verwachten.’

13 comments

 1. We oogsten wat we zelf met al dat progressieve gepamper gezaaid hebben !!

 2. De islam is een veroveringsgodsdient en wij blanken worden in een reservaat gestoken zoals de indianen in Amerika. Ze worden bepamperd .
  Aparte scholen en zwemuren. nu ook in Plopsaland. Ze zorgen voor aanslagen in gans Europa
  IS DIT ONZE DANK VOOR ONZE GASTVRIJHEID !!!!!!!!

 3. Ik heb klacht ingediend bij UNIA vroeger CGKR, zowel tegen de belangengroep van de Moslima’s en tegen Plopsaland wegens overtreding op de ant-racisme wet van 2003, ook in de privé sfeer mag men niemand discrimineren oa wegens geslacht.

  vriendelijke groeten

  Tuur Broes Duinbergen

  Sent using the free mail.com iPad App

 4. Oei,als er maar geen varkenskop op een surfplank op drijft……

 5. dit is pure mannenhaat en het is zielig dat de sharia zo insluipt overal. Maar de seksualisering bij de blanken zelf is ook hieraan medeschuldig dus de islamisering zal zich voortzetten. Overal zie je de demografische islamisering nu, overal zie je hoofddoekjes, burqa sletjes, islamitische kleding, bij vrouwen en mannen.

  Ja, Nederland is verloren. Gisteravond bij Asan zag ik de radicalisering bij hindoestanen in Den Haag, regentesselaan, schilderswijk. Ja daar is de strijd tegen islam allang verloren en de hindoes voeren een verloren strijd tegen hun oudste beulen en massa verkrachters uit 7de eeuw die toch snel een slordige 100 miljoen hindoes heeft afgeslacht in india. Tjsa dat was de vervloekte karmische straf zelf van al die Hindoes, zo bekijken hindoes het zelf nu.

 6. Zou het misschien mogelijk kunnen zijn dat er een infidel zwemavond of een haram zwemavond
  kan komen,dus zwemmen zonder moslims,gewoon gezellig zwemmen zonder al die lange tenen en zure smoelen

 7. Ik hoop^dat ALLE niet moslims weg blijven uit plopsaland!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 8. Ben je zeker dat dit geen hoax is daar ik hiervan niets kan terugvinden op de website van Plopsaqua of ergens in de media?

Comments are closed.