dnbNieuwe maatregelen voor het onderwijs. Tijd voor een campagne, zo dacht de CD&V, om die maatregelen even in de verf te zetten. Maar daar liep het ergerlijk mis. CD&V mist de basis. Niet hun leden in dit geval, maar wel de basiskennis van onze taal… terwijl daar net op gehamerd wordt in hun campagne.

Je hebt de top van een partij, de spindokters van de partij, de uitvoerders van de vrijgekomen hersenspinsels en tot slot worden de uitgewerkte ideeën goedgekeurd door de top van de partij. Maar ergens is het grondig misgelopen. We vermoeden bij de uitvoerders, maar zoals dat gaat bij gedrukte uitgaven, is de verantwoordelijke uitgever, tja … verantwoordelijk voor mogelijke fouten.

We maken er niet meer woorden aan vuil. Aanschouw zelf de taalfout die de CD&V de wereld instuurde. Nochtans, wie de basisgeletterdheid onder de knie heeft (en bijgevolg met twee t’s weet te schrijven), had deze fout kunnen voorkomen. Het is zelf niet eens grappig. Schrijnend daarentegen…

bgcdv

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

2 reacties op “Lelijke taalfout in CD&V-pamflet voor onderwijs en basisgeletterdheid”

  1. Sidder en beef, want de tsjif-tsjaf-tsjeef, leerde spellen in de Haagschool dreef !

  2. Naar het katholiek onderwijs geweest zeker….

Trending

%d bloggers liken dit: