We schreven het onlangs: het feestje met de zwarte rapper Black M – geprogrammeerd voor de herdenking in Verdun – werd wegens de vele protesten geannuleerd. Maar niet getreurd, zullen ze in Parijs hebben gedacht, we zorgen wel voor een even volksonterend vervangprogramma.

ummv

Het clubje rond Hollande, kampioenen in het besmeuren van onze cultuur en tradities, zijn er gisteren perfect in geslaagd om zowat heel traditioneel Frankrijk (en ver daarbuiten) in de gordijnen te jagen. Op luid tamtam-gebonk uit de Bronx – geen Bach of Mozart wat op zo’n ceremonie zou passen – joegen ze 3400 ‘jongeren’ door de graven van Verdun. De velden met duizenden kruisjes – eigenaardig dat ze die nog niet verwijderden – leek wel een kosmopolitisch Plopsaland aan de Maas. Heel het wansmakelijk gedoe werd in scene gezet door de Duitse cineast Volker Schlöndorff, onder meer gekend van de films als, ‘Die verlorene Ehre der Katharina Blum’ en ‘Die Blechtrommel’.

De man die in het verleden in Cannes een gouden palm in de wacht sleepte, kon daarbij op alle steun van Hollande en Merkel rekenen. Ze stonden erbij, knuffelden elkaar en zagen dat het goed was. Hebben die twee nu werkelijk elk Europees normenbesef verloren? Het moet zijn. Zoals iemand het in de sociale media opmerkte: “alleen een standje met merguezworsten ontbrak nog tussen de graven!”

vpog
Vertrappel eens een graf…! Deze wansmakelijke en schandelijk voorstelling kwam er op bestelling van Angela Merkel en François Hollande om – o ironie – de soldaten die er begraven liggen te herdenken.

We kunnen ons voorstellen hoe vele klein- en achterkleinkinderen van de jongens die daar begraven liggen, zich moeten gevoeld hebben. Er zijn gewoon geen woorden voor.

De vele jonge soldaten die in Verdun het leven lieten, werden gisteren onteerd en voor de tweede keer begraven. Alsof dat allemaal niet volstond, werd er in de toespraken nog maar eens op gewezen hoe goed de migratie, de Euro en de Europese Unie wel is…

Zelden zo’n walgelijke vertoning kunnen aanschouwen. De vele reacties op de sociale media liegen er dan ook niet om. Enkele voorbeelden:

Deux mots ! bandes de Salopards !! plus aucun respect pour nos morts ,salaud de politique tous a fusiller le moment venus Roland L’Alsacien. 

 

Quelle bande de salopards, tout est bon pour insulter ceux qui sont mort pour que l’on reste Français. Cette infâme traîtrise doit se payer un jour ou l’autre. Notre gouvernement est un ramassis de traître qui n’on aucun honneur. Cette bassesse ne mérite que le châtiment suprême, contre un mur 

 

Quelle honte ! Je me demande quel a été le montant du chèque qui a été remis au petit génie en « évènementiel » qui leur a concocté un telle mise en scène … Qui peut le dire ? Le Maire, le Ministre des anciens combattants et de la « mémoire » ? L’Elysée ? Ces comptes doivent être, en principe, publics. Il faudrait absolument en prendre connaissance et les faire connaître aux français !

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

8 reacties op “100 jaar Verdun: tam tam-‘muziek’, massale grafschennis én pleidooi voor meer migratie”

 1. Hoe laag kan je zinken?

  Die links-liberale volksverraders zijn werkelijk het schuim der aarde.

 2. Politiek-correct gedegenereerd is het toch alleszins want indruisend tegen het Gezond Verstand !

 3. Frank De Rycke

  Idd …geen greintje respect …hun tijd komt nog !

 4. Woorden schieten te kort om dit schaamteloze gedrag te duiden!

 5. mireille demonie

  er gebeuren rare dingen …westerse beschaving staat op springen …….

 6. Ik had ook zo het gevoel van: hebben die twee criminals (Ollanda und Meirchel) nu echt geen gevoel van schaamte meer, of geen greintje respect voor het verleden?

 7. Tijd om dat zooitje overbetaalde volksverraders uit de wereld te helpen ,en zo snel mogelijk

 8. Ik dacht exact hetzelfde toen ik ‘t gister op TV zag, ik heb ‘t zelfs hardop uitgeschreeuwd.
  Bandietenbende Merkel & Hollande die daar stonden te grijnzen terwijl de graven van die jongens onteerd werden, schande!
  Jongens van 18, 19, 20. Ouders die hun kinderen nooit meer terug zagen, nabestaanden die deze schande moeten aanzien, zonder kritiek te mogen of durven leveren.
  Ondertussen Europa terug naar de ondergang leidend met hun achterbakse, hypocriete grijns.

Trending

%d bloggers liken dit: