Steve-Hofmeyr-in-TreurgrondVoor al wie begaan is met het lot van de Afrikaners in Zuid-Afrika komt er een interessante week aan.  Op uitnodiging van Europees Parlementslid Gerolf Annemans en de eurorechtse fractie ENF bezoekt de bekende Zuid-Afrikaanse acteur en zanger Steve Hofmeyr ons land.

Hofmeyr werd bekend als acteur in tal van films, en oogstte ook als zanger en liedschrijver succes, onder andere door zijn deelname aan de hoogst succesvolle concerten onder de noemer ‘Afrikaans is Groot’.  Hier een voorbeeldje:

Steve Hofmeyr is echter ook een vaderlandslievende Afrikaner, die dus niet zwijgt over de gevaren die het Afrikanervolk in Zuid-Afrika trotseert:  de onterechte beschuldigingen van racisme en landroof, de discriminatie tegen blanken op de arbeidsmarkt, de aanvallen op het Afrikaanse taalonderricht en op de Afrikaanse standbeelden en straatnamen, maar vooral ook de verwoestende criminaliteit en de ‘plaasmoorde’.  Bij dat laatste fenomeen werden al duizenden Afrikaners, die afgelegen wonen op grote boerderijen, gruwelijk vermoord door bendes criminele zwarten.

Zijn duidelijke stellingname voor volk en vaderland leverde Steve Hofmeyr uiteraard de haat op van de linkerzijde in Zuid-Afrika.  Alleen al daarom is het de moeite waard de man in het echt te ontmoeten.

Op dinsdagavond 31 mei wordt in het Antwerpse een voorstelling geprogrammeerd van zijn recentste film, ‘Treurgrond’.  Deze film gaat over een plaasmoord en de enorme impact daarvan op vrienden en nabestaanden.  Wie de film al zag beschrijft hem als een indrukwekkende ervaring die men moet gezien hebben. 

Op woensdag 1 juni is Hofmeyr dan te gast tussen 12.30 uur en 14 uur in het Europees parlement in Brussel voor een conferentie over de problematiek van de plaasmoorde.   

Voor elk van beide activiteiten zijn nog plaatsen vrij.  Inschrijven kan via gerolf.annemans@europarl.europa.eu

Hier een voorsmaakje van ‘Treurgrond’:

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

5 reacties op “Gerolf Annemans (VB/ENF) haalt Steve Hofmeyr uit Zuid-Afrika naar Vlaanderen”

 1. Alphons Mantel

  het corrupte ANC krijgt subsidie van de Ned. overheid en het ANC vermoordt daarmee blanken en Aziaten. De zwarte apartheid blijkt erger dan de blanke apartheid.

 2. Werner van Steen

  ik geef een reactie maar blijkbaar verschijnt het niet, Steve Hofmeyer was er verleden jaar en VB interesseerde het jullie niet, want geen kat

   1. Werner van Steen

    Wat ik wil zeggen is dat er in de Vlaamse steden geen volk aanwezig was en waarom niet? Jullie hadden geen interesse en nu , een jaar later, ineens wel, ik was in Oostende met mijn echtgenote verleden jaar

   2. Werner van Steen

    En nog iets ‘ej’ beleefder mag ook, wie beheert dit?

Trending

%d