Zanger Eagles of Death Metal: “Liberale Westen heeft ons verzwakt. Moslims weten dit.”

Op 13 november 2015 vonden de aanslagen in Parijs plaats op enkele terrassen en in concertzaal Bataclan. 130 slachtoffers werden toen dodelijk omver gemaaid door islamterroristen. Jesse Hughes, de zanger van Eagles of Death Metal, de rockgroep die in Bataclan optrad tijdens de moordende raid, wijst op de verantwoordelijkheid van het liberale en politiek correcte Westen als aanleiding voor dit soort aanslagen. “Moslims misbruiken dit tegen ons.

jhughes

Hij omschrijft het als volgt tijdens een vraaggesprek in Taki’s Magazine: “De angst bijvoorbeeld om moppen te maken over moslims is een neveneffect van de politieke correctheid en de liberale cultuur die gepropageerd wordt in de Westserse landen. Deze cultuur heeft ons kwetsbaar gemaakt en schakelden ons natuurlijk verdedigingsmechanisme uit.

Twee meisjes gekleed in traditionele islamitische kledij waren aanwezig tijdens het optreden. Ze verdwenen net voor de schietpartij. Enkele dagen later werden ze door de Franse ordediensten opgepakt, aangezien ze betrokken waren bij de aanslagen. Ze konden die avond doen wat ze wilden, omdat ze wisten dat ze door hun kledij toch niet gecontroleerd gingen worden.

Een vrouwelijk fan stond enkele meters voor mij. Ze was helemaal verstijfd door de schrik en riep enkel ‘No, no, no!’. Ze stak zelfs haar handen in de lucht om zich over te geven. Ik riep nog ‘Hey!’ naar haar om haar te redden, maar ze had zich al overgegeven… aan de dood. Als je de mensen blijft wijsmaken dat ze hulpeloze kinderen zijn, dan maak je ze zwak en dan zijn enkele meters een verschil tussen dood en leven. Ze waren zelfs te bang om het beseffen en de terroristen maakten hier gretig gebruik van.

Zelf redde hij zichzelf en zijn vriendin van het drama door zijn “angst naar de tweede plek te verplaatsen” en het vinden van zijn vriendin op de eerste plaats te stellen. “De moslims gebruiken het verwijt van ‘islamofobie’ om ons te verzwakken en zo van ons gemakkelijkere prooien te maken. Zij weten dat er een grote groep blanke jongeren rondloopt die blind en dom is. Zij groeiden op met een liberaal curriculum vanaf de tijd dat ze nog in de papschool zaten, terwijl ze jarenlang zaken voorgeschoteld kregen die gebakken lucht blijken te zijn. Kijk nu maar waartoe dit leidt…”

6 comments

  1. vernam dat deze uitspraken “islamofoob ” zijn. En dat concerten in Frankrijk zijn afgelast.
    Heerlijk toch ?

    1. Tegen Free Speech ? Dat is uw volste recht. U zult het heerlijk vinden om in PyongYang te “mogen” leven. Wat houdt u nog tegen ?

  2. Zolang PERMISSIVITEIT islamofiel politiek-correct gecamoufleerd blijft als “verdraagzaamheid”(sic) , zolang zullen muzelmanse terroristen vrij spel BLIJVEN krijgen vanwege die masochistische ,politiek-correct ontaarde OKOFOBIE-gelovigen der Linkse Kerk.

Comments are closed.