Beeldvorming doet veel. Dat weten alle bedrijven, de media, de meeste organisaties en dus ook de politieke partijen. Soms worden de zaken echter zo geforceerd weergegeven dat het ronduit belachelijk wordt. De N-VA plaatste woensdag op hun webstek een artikel over de jeugdcriminaliteit in Brussel. Een bezorgd en terecht artikel, daar niet van, maar de afbeelding erbij strookt allesbehalve met de realiteit.anvabb

Volgens de N-VA is ook Brussel gebaat bij een aanpak waarbij jongeren een duidelijk signaal krijgen van de maatschappij dat er een norm is overschreden. “We moeten jongeren op hun verantwoordelijkheid wijzen en hen ondersteunen in het leren nemen van verantwoordelijkheid voor hun gedrag”, besluit Liesbet Dhaene het bewuste artikel.

Nu zijn wij helemaal niet vooringenomen bij ReAct en hebben wij niet de intentie om bepaalde bevolkingsgroepen valselijk te beschuldigen, maar de desinformatie die de N-VA ten toon spreidt met de afbeelding die het bij het artikel plaatst is verontrustend. Op de foto zien we drie blanke jongeren met blonde haren waarvan één meisje graffiti aanbrengt op een muur, terwijl de jongen een fles drank in zijn hand vasthoudt terwijl het andere meisje naast hem een sigaret aan het roken is.

Dit is hoe de N-VA ‘de Brusselse jongeren’ wil voorstellen. Wij verzekeren de N-VA: indien dit soort jongeren het probleem zouden zijn, dan mogen we ons gelukkig prijzen! Brussel en de brave Brusselaars zouden een zucht slaken van verlichting bij dit soort ‘jongeren’. Helaas is de realiteit anders en kreunt Brussel onder het juk van zwarte en Noord-Afrikaanse bendes. Zij brengen geen graffiti aan of drinken niet op straat, maar houden zich wel ledig met drugverkoop, diefstallen en geweld. Maar goed, de meesten van onze redactie zijn niet van Brussel, dus we zullen het wel hebben van horen zeggen… Opletten dus voor blonde blanke jongeren, daar in onze hoofdstad!

anvabm

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

7 reacties op “Volgens de N-VA zijn Brusselse jeugdcriminelen blanke blonde jongeren”

 1. Frederik Van der Linden

  Serieus nu : dat is zeker ironisch bedoeld.

 2. Ze moesten al die blanke blonde N-VA-jongeren terugsturen naar hun land van herkomst.

 3. Telkens wanneer PoCo-politici , PoCo-schrijvelaars, of dito hoernalisten der audiovisuele media het hebben over “jongeren” (ge weet wel) binnen een context van crapuleus wangedrag weet elke autochtoon toch dat men TUSSEN de woorden van het PoCo-getrukeerd relaas moet zien en/of horen of TUSSEN de regels moet lezen om de objectief-correcte geconstateerde realiteit te ontwaren na de politiek-correcte camouflagenetten weggeredeneerd te hebben. Daar we het dagdagelijks gewend zijn om de walmen van dergelijke PoCo-alchimie te ruiken, valt dat ons gelukkig vrij gemakkelijk te doen. Maar waarom nog betalen voor de excrementen, die PoCo-schrijvelaars afscheiden in de gazetten- en tijdschriften Pers, laat ze toch verrekken ? Betaal toch niet voor dergelijke intentioneel gepleegde desinformatie ?

 4. Frederik Van der Linden

  Die wil ik ‘ s avonds niet tegenkomen.

 5. seniorennet/be rechts

  Op; de beelden is duidelijk te zien: het zijn alle 3 nva’ers

  1. Hahaha :D
   Goed gezien!

 6. Alphons Mantel

  het is al 30 jaar standaard praktijk dat de publieke omroepen ,wethouders en ministers nooit iets melden over het disproportionele aandeel in de criminaliteit van moslims

Trending

%d bloggers liken dit: