12 augustus 2015: “Immigratie is [namelijk] iets positief , een aanwinst voor het land. Een land zonder migratie is rampzalig…” Deze uitspraak van staatssecretaris Theo Francken (N-VA) werd toen weerlegd door iedere Vlaming met gezond verstand. De overheden logen daarenboven bewust over het feit dat “de meeste vluchtelingen hoogopgeleiden zijn…” Deze leugens worden nu (helaas, maar voorspelbaar) bevestigd door de realiteit.

MACEDONIA-GREECE-EUROPE-MIGRANTS

Van alle Afghaanse werkzoekenden heeft 72 procent alleen een diploma lager onderwijs of zelfs helemaal geen diploma. Bij de Irakezen is dat 50 procent, bij Syriërs 49 procent. Amper 8 procent van de Afghanen is hoogopgeleid, bij Irakezen is dat 23 procent, bij Syriërs 21 procent.” Dit citaat halen we uit een artikel op De Redactie van vandaag. We zijn nog geen jaar verder en Francken zijn wijsheid blijkt al hopeloos achterhaald!

Het resultaat? De vele Vlaamse werklozen zullen nog meer moeite moeten doen om een job te vinden, aangezien er dit jaar volgens De Standaard minstens 10.000 vluchtelingen worden ingeschreven bij de VDAB. Komt daarbij dat dankzij allerhande quota en de  daarbij horende ‘positieve discriminatie’ (vreemdelingen die voorrang krijgen op Vlamingen, ongeacht de kennis of beroepservaring) Vlaamse werkzoekenden steeds minder kans maken om effectief een job op het verhoopte niveau te krijgen.

Uiteraard gaat dit enkel ten voordele van de kapitalistisch ingestelde bedrijven en werkgevers die zo weinig mogelijk geld willen uitgeven aan hun werknemers. Afghanen, Syriërs of Irakezen zijn immers tevreden met de aalmoes die ze verdienen op de arbeidsmarkt. De laatste trots en hoop die de Vlaamse werkzoekenden nog overhouden wordt hiermee weggenomen. Laten we hierbij niet vergeten de traditionele vakbonden en de regeringspartijen te bedanken die deze mechanismen in stand houden. Maar waarschijnlijk doen ze dat omdat de Vlamingen toch maar ‘boven hun stand leven’…

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

2 reacties op “Immigratie een verrijking? 10.000 ‘vluchtelingen’ ingeschreven bij de VDAB!”

  1. Zal Theofiel Asiel ze te werk stellen ? De toog om aan re schuiven aan ons OCMW snoepkraam zal veeeeeeeel langer worden. En wij maar ons BLIJVEN laten afpersen door de Belastingontvangers opdat de regering het zou kunnen BLIJVEN xenofiel verkwisten ? FOERT !

  2. Marc Rousseaux

    Geachte medebelastingbetalers, voor niets gaat zelfs de zon niet meer op, zodat ge u wel kunt indenken dat de enorme culturele verrijking die asielzoekers (die geen recht op asiel hebben) en die vluchtelingen (die binnenkort op vakantie-familiebezoek zullen gaan naar het land waaruit ze ontvlucht zijn) ons brengen, iets mag en moet kosten. Vergeet daarbij niet dat een eventuele bijdrage van een politiek mandataris tenslotte ook uit uw zak komt. Schiet echter niet op deze mensen, die evenals jullie , slachtoffers zijn, maar op dezen die aan hen miljarden verdienen en op dezen die hen dat wettelijk mogelijk k maken. ZIJ zijn de verantwoordelijken voor uw culturele en financiële VERARMING.

Trending

%d bloggers liken dit: