IS-strijder uit Borgerhout, gevolg van decennialang socialistisch beleid

Sinds de aanslagen in Parijs worden enkele Brusselse gemeenten geviseerd door de overheid en de media. Geheel terecht natuurlijk, want een socialistisch ‘beleid’ zonder islamitische excessen is bijna ondenkbaar. Maar die ene gemeente waar de kiem van de vervreemding van ons land gelegd werd, eveneens onder het socialisme, bleef vooralsnog buiten schot. Tot vandaag.

De Arabische journaliste Jenan Moussa van Al Aan TV lekte vandaag 4 fiches van jihadisten. Allen hebben ze een link met België en één van hen woonde in … Borgerhout. De 20-jarige Bilal al Marshouji trok in november 2013 naar Syrië nadat hij in de Zonstraat in het Antwerpse district opgroeide. Eén en ander kan je zelf lezen op onderstaande fiche.

fvpub

De kiemen voor jihadisme en terrorisme zouden volgens de Gutmenschen ‘armoede’, ‘ongelijkheid’ en ‘te weinig kansen’ zijn. Maar nadat we universitairen zichzelf in de WTC-torens zagen vliegen en na hen vele andere hoogopgeleide ‘jongeren’ zichzelf opbliezen overal in Europa en de rest van de ‘ongelovige’ wereld, stellen we ook bij Bilal vast dat hij naar de hogeschool ging. Als laatste job geeft hij ‘zakenman’ op, een grapjas is hij wel!

zonstraat
In de Zonstraat 47 in Borgerhout groeide Bilal al Marshouji op. Niet meer dan puur kiesvee voor de racistische partijen Groen!, sp.a en PVDA, maar in werkelijkheid een islamterrorist. Hij zal niet de laatste zijn uit Borgerhout die opduikt bij IS. Daarvoor heeft het decennialange socialistische bewind in Antwerpen voor gezorgd.

We kunnen dus met zekerheid concluderen dat overal waar er een moskee te vinden is de kans bestaat dat ‘jongeren’ radicaliseren en vroeg of laat de wapens opnemen tegen de landen waar ze jarenlang alle kansen gekregen hebben. Niet de kansarmoede is de oorzaak, wel de islam en de koran. Wie dat niet inziet moet wel héél doof en blind zijn!

One comment

Comments are closed.