pegida2304201614Gisteren manifesteerden 400 mensen na een oproep van PEGIDA Vlaanderen door Antwerpen, als hulde aan de slachtoffers van de moslimterreur van 22/3 en als oproep tot verzet tegen islamisering.  De manifestatie werd bij het vertrek toegesproken door een overlevende en ooggetuige van de aanslag op Zaventem.  ‘Men verwacht nu van ons dat wij bloemetjes gaan leggen en kaarsjes gaan branden’, sprak ze.  ‘Maar wij willen niet rustig zijn, wij zijn woest.  Wij willen de waarheid zeggen zoals die zich voordoet: deze aanslagen zijn het werk van de islam, en het moet gedaan zijn met het geknuffel en het gepamper van die ideologie.  De subsidies moeten weg en de grenzen moeten dicht.’

De manifestatie trok daarna door Antwerpen langs het intussen bekende parcours.  Het eerste spandoek werd symbolisch enkel door vrouwen gedragen, omdat vrouwen het meest te verliezen hebben bij de islamisering.  De slogans ‘wij zijn het moe, grenzen toe’ en ‘geen jihad in onze straat’ rolden door de straten.  Her en der daagden allochtonen op, die wat uitdagende gebaren maakten, maar die werden snel door de politie weggeleid.  Her en der waren ook moedige Vlamingen te zien, die met opgestoken duimen en eigen Vlaamse leeuwenvlaggetjes hun instemming betuigden.

Aan het eindpunt sprak woordvoerder Kristof De Smet de manifestanten toe.  ‘ Onze wetten zeggen dat aanzetten tot terreur en pegida2304201616moord verboden is.  Onze wetten zeggen dat een boek als de Koran dat 23 keer oproept tot haat en geweld niet mag verspreid worden.  Het wordt tijd om die wetten toe te passen en de islam kort en goed te verbieden.  Europa wordt nooit een deel van het ‘huis van de islam’; wie dat niet bevalt kan zich gaan vestigen in dat deel van de wereld waar de moslims wel de lakens uitdelen.’  Dat werd door de manifestanten luid toegejuicht met de duidelijke slogan, die stilaan een klassieker wordt: ‘ISLAM BUITEN!’

De PEGIDA-manifestanten betoogden hard maar vreedzaam  van begin- tot eindpunt.  Onderweg tijdens de optocht was er maar één ernstig incident: Een allochtoon probeerde de betoging aan te vallen met een bijl.  De politie van Antwerpen trad meteen kordaat op: de man werd buiten gevecht gesteld, en aangehouden.  De aanval leidde tot een reactie bij de PEGIDA-aanhangers, die het vitrineraam van zijn winkel insloegen.  ‘ Wij hebben alweer vreedzaam betoogd, maar als een allochtoon onze mensen aanvalt met een bijl, dan is het begrijpelijk dat er een reactie volgt’, liet een PEGIDA-woordvoerder weten.  De leugenpers probeerde meteen de volgorde van het incident om te draaien ( de bijlzwaaier zou zich enkel ‘verdedigd’ hebben, maar helaas voor hen maakte Russia Today de juiste beelden: daarop is te zien, hoe de man al met zijn bijl in de deuropening staat, terwijl de vitrineraam nog volledig intact is:

pegida23042016still russiatoday

Meteen na de aanval ging het gerucht dat de man een moslimextremist zou zijn.  Dat kunnen wij niet bevestigen;  uit de reacties op de Facebookpagina van Pegida blijkt, dat het om een zwarte man gaat die op facebook actief is als ‘ Alabi Twee Punt Nul’, eveneens de naam van de winkel.  Dat publieke Facebookprofiel levert interessant materiaal op.  De man is vooreerst een fan van zinloos geweld tegen blanken.  Op 1 maart veranderde hij zijn profielfoto op Facebook naar een foto van een jonge zwarte die op het punt staat een oudere – duidelijk nietsvermoedende – blanke in uniform neer te slaan:

pegida23042016winkelmoslimextremistfacebookDe foto verwijst naar de praktijk in de Verenigde Staten, waarbij groepen jonge criminele zwarten over straat lopen en willekeurig blanke mensen keihard in het gezicht slaan, in de hoop hen meteen ‘knock out’ te slaan.  Op Youtube zijn daarvan huiveringwekkende beelden te vinden; vaak blijven de blanken levensgevaarlijk gewond of verminkt voor het leven achter.  Sommige blanken leveren daarbij voor deze zwarte gangsters meer aanzien op; blanken in een uniform, en zeker politie-agenten, zijn de meest gegeerde slachtoffers.  Dat is blijkbaar iets voor Alabi.  Voor de mensen die er nog aan twijfelen, dat hij daar veel sympathie voor heeft, voegt hij er dit commentaar aan toe:

pegida23042016winkelmoslimextremistfacebookprofielflikKO

PEGIDA bedankte alvast de Antwerpse politie voor het kordate en correcte optreden, en laat weten dat het de verdere gerechtelijke afhandeling van de aanhouding van deze man aandachtig zal opvolgen.  Het staat immers nu al vast, dat de man zal proberen om gesteund door de leugenmedia te beweren dat hij reageerde op een aanval of ‘provocatie’, terwijl het duidelijk is dat hij degene was die de aanval en de provocatie uitvoerde.  Dat hij daarnaast sympathie betuigt aan zwarte racisten en gangsters maakt wel duidelijk wie hier het geweld heeft uitgelokt.

 

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

4 reacties op “400 PEGIDA-mensen betogen, allochtoon met bijl blijkt fan van brutaal geweld”

  1. […] 400 PEGIDA-mensen betogen, allochtoon met bijl blijkt fan van brutaal geweld […]

  2. D.Van Dessel

    Na de “bommoslims” nu ook de “bijlmoslims” ?

  3. mireille demonie

    het ”lieverdje”’ is ondertussen al weer op vrije voeten …conclusie …. je kan maar beter een bijl op zak hebben dan een pepperspray…. ter verdediging

  4. In de pers stonden volop koppen genre “man met bijl opgepakt tijdens Pegida-betoging”. Zodat iemand die enkel vluchtig de koppen leest denkt dat het een betoger was die de bijl vasthad. Ze kunnen het niet laten.

Trending

%d bloggers liken dit: