Voorpost demonstreert tegen Merkel

In de Nederlandse plaats Middelburg op Walcheren organiseerde Voorpost vandaag een manifestatie tegen de uitreiking aan Duitse premier Merkel van de Four Freedom Award.

Enkele tientallen activisten en belangstellenden reisden op deze doordeweekse dag af naar Middelburg om de toespraken van Edwin Wagenveld van Pegida Nederland, Voorpost voorzitter Bart Vanpachtenbeke, Rob Verreyken van Pegida Vlaanderen en Florens van der Kooi te horen. ,Merkel maakt zich schuldig aan culturele genocide en vervangingspolitiek’, aldus een voorman van Voorpost. ,,Europeanen moeten plaatsmaken voor immigranten.

Ondanks de ietwat teleurstellende opkomst heeft Voorpost wel ruimschoots de media gehaald in binnen- en buitenland met deze manifestatie. Zodoende werd ook de keerzijde van de uitreiking en van Merkels’ politiek voor het voetlicht gezet.

merkel

5 comments

 1. Het is op zijn zachtst gezegd nogal vreemd dat in het artikel verwezen wordt naar Roosevelt en zijn vrijheden. Is de Kanzlerakte en de daaruit voortspruitende Merkel geen gevolg van de geallieerde wetten, met Amerika als hoofdrolspeler, in de BRD?

  Misschien eens heldere vragen stellen aan autochtonen:
  Willen we een minderheid in eigen land worden?
  Of willen we dat niet?
  Willen we onze levenshouding behouden?
  Of willen we ze opgeven?
  Blijven we verstandig?
  Of draaien we door?
  Aan u de keuze.

 2. The Four freedom award is een mop,Rooseveld wil de Naziś uit Duitsland , de Italianen (Fascisten) en de Jappen de bushido krijgers van Hirohito de Tenno , tot dat ze capituleren , zonder conditieś het verchten opgeven. Wat ook de kosten zal zijn zo wel hetleven als ook wat anders. Dat hebben Rooseveld en Churchil in Kasabklanka in Marokko besloten..Merkel laat onze vijanden binnen komen en begroet ze als vrienden ????Dat is volgen mij toch het tegendeel van wat Rooseveld de man uit Zeeland heeft gedaan ?Worden wij maar weer met opene ogen belazerd ?

Comments are closed.