Gisteren liepen er een aantal duizend mensen mee in de zogenaamde ‘Mars tegen de Angst’. De organisatoren hoopten duidelijk op veel meer, maar er werden genoeg excuses gevonden waarom het uitdraaide op een sisser.

wp-1460980871740.jpg

Het is onvoorstelbaar dat onze media zo’n slechte duiding blijft geven over dergelijke evenementen. Altijd worden er enkele mensen geïnterviewd die beter tegen zichzelf in bescherming worden genomen. De kinderlijke praat, wereldvreemdheid en naïviteit spat immers van het scherm en was eens te meer tenenkrullend. Dat utopische, weerloze idealisme plaveit namelijk de weg naar een totalitaire dystopie.

Deze mars was overigens duidelijk geüsurpeerd door (extreem-)linkse organisaties en partijen. Andermaal leek het verzwijgen van dergelijke cruciale informatie bewust te zijn. Want als het dan geen geval van manipulatie is, moet er toch opperste incompetentie domineren bij de vaderlandse journaille?

“Refugees welcome” is blijkbaar terug van nooit écht weggeweest te zijn. Wat deze asielzoekers echter uitspoken, ondergraven in onze maatschappij, mee importeren, wordt door de eigen media telkens genegeerd. Enkel wanneer het te gortig wordt, moet er expliciet over gerapporteerd worden. Dit was bijvoorbeeld het geval met de nieuwjaarsnacht in Keulen. En zelfs dat probeerde ze te minimaliseren.

Heeft u bijvoorbeeld iets gehoord op de openbare omroep over de rellen donderdagnacht in Parijs? Ik alleszins niet. Honderden migranten uit voornamelijk Eritrea, Afghanistan en Soedan begonnen te rellen, achtervolgen, gooien met planken en slaan met ijzeren staven. Franse politie moest de relschoppers uit elkaar drijven met traangas. Hoort u iets over de “sporadische” verkrachtingen van minderjarigen en vrouwen sinds de komst van ongecontroleerde migratie? Vond u Osama Krayem oprecht een Zweedse terrorist? Ik alleszins niet. Al die culturele verrijking doet mijn hart sneller slaan.

Het was eveneens het weekend van Mutti Merkel en de Turkse Sultan Erdogan. U kon uw twitteraccount of facebookpagina niet openen zonder een massa aan verontwaardiging te lezen omtrent de zeer buigzame rug van Merkel ten opzichte van Erdogan. Het is aandoenlijk om onder andere centristen online ten aanval zien trekken tegen het onrecht ten opzichte van Duitse komiek Böhmermann. Wie verkiezen deze mensen echter dan in Duitsland? Op wie zouden zij stemmen?

We kunnen niet in ieders hart kijken, maar afgaand op de afgelopen maanden moet dit toch de CDU van Merkel zijn. Of nog erger. Hun afschuw hadden ze immers al laten blijken voor de enige duidelijke oppositie, namelijk die “populisten” en “xenofoben” van Alternative für Deutschland (AfD). Het merendeel van de huidige verontwaardigden diaboliseerden gretig mee. Met andere woorden, iedereen die een zogezegde meer radicale (lees realistische) visie had omtrent migratie werd geschut.

De hypocrisie en de politieke correctheid heerste dit weekend andermaal in de media en onder de bevolking. Tout va très bien, Madame la Marquise. Tout va très bien, tout va très bien…

Michel Cardon

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

4 reacties op “Voor lessen in ‘politieke correctheid’ moet je in Europa zijn…”

  1. Weliswaar was het geen traditionele “Vlaamse Kermis” maar toch een “PoCo-kermis” , zonder botsautokes uiteraard, maar met liedjes gekweel, kaarsjes branden en bloemetjes uitdelen. Met twee paar geitenwollen sokken over de voeten tegen de kou, dapper de hagel trotserende met ware doodsverachting in de ogen i.v.m. bommoslims, met een thermosfles vol hete cocosnootbloementhee (tegen eksterogen) of brandnetelsoep (tegen flatulentie) en volkorenboterhammen met gazonsalade, uiteraard zonder dierlijke substanties.Toch gezellig zo’n politiek-correcte stoet met nog een gemoedelijk onderonsje achteraf ; nog wat obligaat nakletsen over “de opwarming der aarde” . Dat zijn toch allemaal leuke dingen voor politiek-correcte mensen, met of zonder bakfiets.

  2. Rousseaux Marc

    Geen medelijden met het volk. Het krijgt wat het verdient. Uitkeringen en TV-series, gedoopt in een saus van onverschilligheid en “ikke, ikke, ikke en de rest kan stikke”.. Onderzoek heeft uitgewezen dat de laatste twintig jaar de neus van de Vlaming gemiddeld met vier millimeter is gekrompen. Dit verklaart waarom hij niet meer verder ziet. De Europese autochtoon is er gewoon stilzwijgend met eens dat hij verdwijnt. Dat raakt zijn koude kleren n!et. Ten andere, is zo’n volk het nog wel waard dat het bestaat?

  3. zondag 12 u op vrt1 we verwachte 50 000 man werden er 7000 verwachting bijgestelt naar 15 000 bonter kun je het niet maken vrt

  4. Alphons Mantel

    het toont weer aan dat de publieke omroepen,de meeste kranten, tijdschriften en politieke partijen chronisch wegkijken als moslims zich misdragen

Trending

%d