Heisa in Duitsland en Turkije omwille van een komiek die een gedichtje heeft geschreven over Recep Tayyip Erdoğan. De grapjas noemde de Turkse president bijvoorbeeld een “geitenneuker”. “Kan niet!” vinden zowel Erdogan zelf als de keizerin van Duitsland, Angela Merkel. Gelukkig voor ons heeft ook Hans Teeuwen zijn mening gegeven over deze hetze.

bep

Het debat, dat een klein halfuurtje duurt, is best boeiend om even volledig te bekijken. Er wordt bijvoorbeeld teruggekeken naar fragmenten uit erg oude televisieshows waar eveneens met de islam of andere ‘Erdogans’ gelachen werd en hoe er toen op gereageerd werd. Het debat over de vrijheid van meningsuiting is weer volop aanwezig. Pijnlijk in feite. O ja, de komiek die het gedicht schreef leeft intussen ondergedoken …

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

4 reacties op “[VIDEO] Debat met Hans Teeuwen over Duitse komiek die Erdogan beledigde: kijktip!”

 1. Merkel slaafs aan het leibandje van een megalomane derdewereldlandpotentaat. Benieuwd of ze Erdogan nu met “mein Führer” aanspreekt. Zo diep is het ooit zo trotse Europa dus gevallen.

 2. Weet u, we worden niet goed ingelicht. Ik vond de grap in eerste instantie zonder humor en inderdaad een gewone belediging.
  Maar …. we moeten de context kennen! Een context die ons door tendentieuze media vaak wordt onthouden. In dit geval heeft de context mij de ogen geopend. Want er scheen sprake te zijn van een ander onschuldig grapje over Erdogan waarover deze kleingeestige meneer zich kwaad gemaakt schijnt te hebben (wij vernemen hier niets over). In ANTWOORD daarop gaf deze Duitse humorist een paar voorbeelden van wat echt niet kan. En toen kwamen die voorbeelden.
  TOEN werd het inderdaad grappig. Dat waren grappige voorbeelden!
  Dat Erdogan deze humor niet snapt (en vele Turken met hem) toont aan dat zij een zeker relativeringsstadium niet bereikt hebben. Ze kennen de humor niet en dat maakt hen geestelijk tot bekrompen figuren. Ze zitten in de totale kramp om hun ego overeind te houden. Een echte persoonlijkheid had kunnen lachen om deze humor. Erdogan blijkt dus een zielig figuur zonder enige persoonlijkheid.

 3. En Bert Deckers zal door Hans Teeuwen nogal altijd voor fascist worden uitgescholden als hij er achter komt tot welke partij Bert behoort.

  Misschien kan Bert eens in het archief van de ‘grapjas’ duiken die de koers vaart van de ‘Linke Linie’ en ontdekken op welke manier hij de Duitsers beledigt. Stof in overvloed. Het is niet omdat we Erdogan en de islam niet omarmen dat we ons plots moeten scharen achter de woorden van deze grapjas. Woorden die niets met satire en humor te maken hadden maar gewoonweg met platvloersheid.

  1. Ik heb uw reactie twee keer moeten lezen vooraleer ik doorhad waar het in Godsnaam over ging. Bon. Het is duidelijk dat enkel rechtse rakkers een ongelimiteerd gevoel voor humor hebben. Wat in feite niet bewezen moest worden, maar door u nog maar eens bevestigd werd.

   Als je een nagel in een plank kunst mag (of is het ‘moet’?) noemen, dan lijkt er mij weinig discussie te bestaan over het feit of platvloerse humor nu grappig hoeft te zijn of niet. Toch?

   En of Teeuwen nu een linkse zou zijn of niet, dat boeit me maar weinig. Ik doorblader de Humo ook alleen maar om de cartoons en het Gat. Hilariteit alom!

Trending

%d