vpdVoorpost gaat op donderdag 21 april demonstreren bij de uitreiking van de ‘Four Freedoms Award’ 2016 aan Bondskanselier Angela Merkel in Middelburg. Voorpost vindt het onaanvaardbaar dat Merkel de prijs ontvangt. De juist plek voor Merkel is volgens Voorpost niet Middelburg, maar het Internationaal Strafhof in Den Haag.

Voorpost is het niet eens dat Merkel de prijs ontvangt omdat alles wat zij doet lijnrecht indruist tegen de vermeende vrijheden van Roosevelt. Inspirator van de prijs, de Amerikaanse oud-president Roosevelt stelde dat voor het voortbestaan van een duurzame democratie dat iedereen recht heeft op vier fundamentele vrijheden:

  • De vrijheid van meningsuiting;
  • De vrijheid van godsdienst;
  • De vrijwaring van gebrek;
  • De vrijwaring van angst.

Angela Merkel staat voor géén van deze vrijheden, geheel in lijn met haar communistische opvoeding. In Duitsland is geen enkele vrijheid van meningsuiting. Tegenstanders van haar beleid worden stelselmatig gedemoniseerd. Daarnaast zet de extreem hoge instroom van immigranten de drie andere vrijheden onder sterke druk. Europa staat op scherp voor mogelijke aanslagen uitgevoerd door aanhangers van een pedofiele massamoordenaar. Burgers moeten betalen voor de massa-immigratie, maar krijgen geen enkele inspraak. Vrouwen moeten leven met de angst om aangerand te worden door Noord-Afrikaanse testosteronbommen. Nog altijd houdt Merkel vol dat het gaat om vluchtelingen. Onaanvaardbaar voor Voorpost.

Volgens Voorpost is de uitreiking aan Merkel een politiek-correcte keuze van een elite die ver afstaat van de normale burger. Voorpost is van mening dat Merkels plaats niet Middelburg is, maar Den Haag. Het Internationaal Strafhof om preciezer te zijn. Voorpost denkt dat artikel 5 van het statuut van het Strafhof voldoende handvatten geeft om Angela Merkel voor het Hof te brengen:

  • Genocide (etnische vervanging van de eigen bevolking door niet-Europeanen);
  • Misdrijven tegen de menselijkheid (etnische, culturele en religieuze vervanging, aantasting van (het gevoel) van veiligheid);
  • Het misdrijf van agressie (de aanzet geven tot, en het niet tegenhouden van een waarschijnlijke burgeroorlog).

“Voorpost is zeer pro-Europa, dus anti-EU. Om Europa te redden is het zaak om Merkel zo spoedig mogelijk te stoppen voordat ze Europa nog meer in het verderf stort.”

Voorpost zal toegelaten (!) demonstreren aan de Dam in Middelburg tussen 11u en 14u.

Nieuwe ontwikkelingen kan u lezen op het Facebookevenement.

vpd

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

2 reacties op “Op 21 april voert Voorpost actie tegen Angela Merkel, wees erbij!”

  1. […] In het Nederlandse Zeeuws-Vlaanderen organiseerde Voorpost vandaag een manifestatie tegen de uitreiking aan Duitse premier Merkel van de Four Freedom Award. […]

  2. Dat het niet om vluchtelingen gaat werd vandaag duidelijk gemaakt op AVS: “De meeste vluchtelingen op de Reno (vluchtelingenboot) zullen mogen blijven”. Ik dacht dat ECHTE oorlogsvluchtelingen na de oorlog terugkeerden. Zoals verwacht was dit allemaal bedrog en zijn het ordinaire asielzoekers.

Trending

%d