Filip De Man laat kort zijn licht schijnen over de kostprijs van de IS-terreur. Niet enkel rechtstreeks door aanslagen, maar ook de onrechtstreekse kostprijs door teruggekeerde IS-terroristen. Een verbetering ziet hij niet meteen gebeuren…

ispke

FDM: “Dat immigratie en islamisering een zware maatschappelijke kostprijs hebben, wist u allang. Daar is nu een nieuw element bijgekomen: de kostprijs van de IS-terreur. De luchthaven in Zaventem die tien miljoen euro verloor per dag (!), een vernietigd metrostation in Brussel, … om van het onnoemelijk menselijk leed niet te spreken. De totale economische schade van de aanslagen wordt door de ING-bank geraamd op 4 miljard euro (lijkt mij iets duurder dan Molenbeek opkuisen, of niet soms vice-premier Jambon?).

Maar de goedjonstigheid van de Belgische regering kent – letterlijk en figuurlijk – géén grenzen. De immer ijverige Barbara Pas, VB-fractieleider in de Kamer, kreeg bevestiging dat onze ziekteverzekering zelfs de geneeskundige zorgen betaalt voor de terugkerende schoften die in het Midden-Oosten vrouwen verkrachtten, hoofden afsneden, martelden en moordden. Zo keerde één van hen zwaargewond terug uit Syrië, werd hij hier op onze kosten geopereerd en kreeg hij… een enkelband aan zijn (ene overblijvende) been. Wat hem dus niet belette vanuit Brussel opnieuw IS-terroristen te helpen.

En het zal nog erger worden: meer en meer “Syriëstrijders” zouden willen terugkeren naar Europa. Dat zit zo: sedert Poetin ginds aan de grote kuis begon, moet IS terrein prijsgeven en lijken sommige van die heerschappen de wapens weg te gooien. O wee als ook die hier binnengelaten worden door onze goedjonstige regering.”

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

3 reacties op “Filip De Man: “IS: kill it before it lays eggs!””

  1. We zijn niet de enigen die in onze eigen voet schieten. In Nederland kunnen ze er ook wat van: http://likud.nl/2016/04/nederland-financiert-eerbetoon-voor-het-doden-van-drie-joden/

  2. Te laat ! Het heeft reeds “eieren gelegd” ! Hoeveel “eieren” zouden er mee verdoken binnen gesmokkeld zijn met de lava stroom aan “vluchtelingskes-ocharme” ????,

  3. Jambon=Halal

Trending

%d