Zware aanslagen in eigen land, links politiek geregisseerde naïviteit alom, een dreigvideo aan het adres van Vlaanderen, Brussel en Wallonië, … allemaal geen enkel probleem: een kaarsenwake  aan het Beursplein in Brussel zal het wel verdringen. Maar wanneer er een 500-tal voetbalsupporters de straat op komen is het paniek! “Hooligans”, “racisme”, “Hitler-groeten”, …

We gaan er niet veel doekjes om winden: de actie gisteren onder de noemer ‘Casuals Against Terrorism‘ was legitiem. Ook de plaats waar men actie voerde was legitiem. Punt.

cub1

Op een moment dat het land wordt aangevallen door religieuze fanatiekelingen helpt het allerminst om de kop in het zand te steken. Het moge herhaald, maar brandende kaarsjes, liedjes en knuffelsessies gaan geen zier helpen. IS-terroristen willen Europa in de ziel raken. Hard terugslaan is dan ook de enige correcte manier om daarop te reageren. En dat hebben de fanatieke voetbalsupporters die gisteren naar Brussel trokken goed begrepen.

Bijna iedere dag van de afgelopen week kwam er wel een nieuwsfeit naar boven waaruit bleek dat onze politici en de betrokken veiligheidsdiensten op veel vlakken zwaar gefaald hebben. Logisch dat de bevolking het beu is en boos wordt. Logisch dus dat die bevolking op straat komt. Het nuchtere, rationele en realistische deel van de bevolking alleszins…

Het moge herhaald, maar brandende kaarsjes, liedjes en knuffelsessies gaan geen zier helpen. IS-terroristen willen Europa in de ziel raken. Hard terugslaan is dan ook de enige correcte manier om daarop te reageren.

Maar goed, enkele zaken die de betogers van gisteren zelf al perfect rechtzetten, maar waar de media geen oren naar hebben:

 • het was geen extreem-rechts gebeuren, ook vreemdelingen stapten mee op, waaronder zelfs een aantal moslims
 • er werden geen Hitler-groeten gebracht; in de voetbalstadions worden bij regelmaat de armen beiden(!) gestrekt de lucht ingehouden; het is een gekend gebaar voor wie van tijd tot tijd eens naar het voetbal kijkt; ook de media weten dit maar al te goed overigens!
 • wie toch bewust iets deed dat op een Hitler-groet leek, werd meteen aangepakt door de andere betogers
 • een zatte bende? dat is nieuws brengen met twee maten en twee gewichten; nog nooit hebben we de media weten schrijven over ‘junkies die de G5 aanvallen’
 • er werd “On est chez nous” gescandeerd en dit werd weggezet door de media als ‘racisme’. Waar zijn we dan? In het buitenland?
 • het bloemenperk werd betreden? Ja, door Casuals, politie, media, hippies en vooral… door moslims die het niet kunnen verdragen dat er Israëlische vlaggen liggen lagen, aangezien ze werden vervangen door een Palestijnse vlag (nog geen artikel over verschenen op de linkse microblogs)

Aanstaande zaterdag trekt Génération Identitaire naar Molenbeek. Ook Vlaanderen Identitair roept op om hier aanwezig te zijn. Ook nu kunnen we de verontwaardigde reacties van de media al voorspellen. Maar wat maakt het uit? Wie zijn zij: de media? Wie zijn zij: de collaborateurs van IS en van de andere islamterroristen die kinderparken opblazen? Laat ze maar schrijven!

Als mensen willen betogen tegen terrorisme dan is dat hun goed recht. Geen naïeve hippie die hen dat kan verbieden!

gi1

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

6 reacties op “‘Casuals Against Terrorism’: een legitiem protest tegen de vijanden die ons bedreigen”

 1. Stel voor dat die voetbalsupporters ,nu eens een Vlaamse leeuw hadden ontrold ipv de
  driekleurige vod. Je zou wat gehoord en gelezen hebben.

 2. Sport verbind de mensen !

 3. Voetbalsupporters der Nederlanden verenigt U!

 4. De vroegere krakers uit de jaren ’80 werden door de anti-kraakwetgeving in 2010 ‘werkeloos’ doch hebben nu carrière gemaakt als Minister voor de PvdA zoals Jet Bussemaker !

 5. De tweezakkerij bij de schrijvelaars, hoernalisten en canaille-journaille van onze politiek-correct ontaarde DESinformatie media is stuitend.

 6. Morgen, 29 maart 2016 is het 30 geleden dat er een aanslag gepleegd werd op een verzoeningsvergadering tussen CP en CP. In een uiterste poging deze te verstoren werd dan ook het hele vergaderhotel met brandbommen bestookt en vielen er 3 zwaargewonden w.o. ik, maar ook Wil Schuurman, waarbij zelfs een been geamputeerd moest worden. Er werden 4 daders uiteindelijk aangehouden uit het krakersbolwerk “Vranckrijck” te Amsterdam, vastgezet, gedagvaard, doch tijdens de rechtszaak te Dordrecht keken we tegen 4 lege stoelen aan. Dit dankzij de Amsterdamse burgemeester Ed van Thijn, die deze 4 aanslagplegers voorzien had van een andere identiteit. Ook die andere burgemeester Korporaal uit Leerdam, w.o. Kedichem ressorteert, was corrupt, want die wist dat het een risicovergadering was, zoals steeds bleek uit eerdere bijeenkomsten. Hij zorgde slechts voor 2 agentjes, die onmiddellijk de benen name toen de stoet geweldplegers, w.o. zelfs zwaar bewapende krakers uit Parijs, aan kwam zetten. Deze burgemeester was dan ook medeplichtig, maar nooit gedagvaard of veroordeeld. De dijk waaraan het hotel te bereiken was, was immers kilometers lang, 4 meter breed en had vrij eenvoudig te blokkeren geweest. Iedereen ging vrijuit, alles kon en mocht 30 jaar geleden! Er is dus nog altijd niets veranderd, eerder verslechterd, er vallen nu massaal doden onder ons! Dit wou ik toch even kwijt!

Trending

%d bloggers liken dit: