De diversiteit, het evangelie van het politiek-correcte establishment, moet natuurlijk overal zichtbaar zijn, ook bij de ordehandhavers. Dat geldt uiteraard ook voor de Parijse politie, een korps van 27.000 agenten. Volgens een uitgelekte nota van de politieprefectuur van Parijs, uitgebracht door de krant ‘Le Parisien’, sluipt het islamfundamentalistisch gif daar ook stilaan binnen. De bewuste nota legt enkele pijnpunten bloot.

French municipal Police officers react as they attend a national

Zo zouden allochtone politiemensen tijdens de patrouilles naar extreme islamitische radiozenders luisteren en niet alleen om Khaled zijn Aïcha te horen zingen. De nota verwijst ook naar het feit dat sommige agenten gewoon weigeren om de Joodse ambassade en andere instellingen te bewaken. Na de reeks aanslagen in Parijs zag men allochtone agenten die weigerden een minuut stilte in acht te nemen. Er werd ook vastgesteld dat de betrokkenen regelmatig dubieuze websites en FB pagina’s met islamitische inslag bezoeken.

Volgens Le Parisien blijft het nog een marginaal probleem. Tot nu toe zijn er 17 ernstige incidenten gesignaliseerd. Op een korps van 27.000 manschappen kan dat inderdaad als marginaal overkomen, maar het is wel tekenend voor de evolutie binnen de politiediensten. Dat marginaal probleem is echter minder marginaal wanneer men weet dat de betrokken individuen inzage hebben in de opsporingsberichten en strafdossiers, van islamterroristen bijvoorbeeld. Een oogje dichtknijpen is daarbij zeker niet uitgesloten.

Bovendien is de verdere radicalisering niet uitgesloten. Zeer gevaarlijk als men weet dat die heren en dames ook gemakkelijk aan wapens geraken. Volgens Farhad Khosrokhavar, socioloog van Perzische afkomst die de incidenten bestudeerde, kan radicalisering vlug in geweld omslaan. Het komt er op neer dat men hier de kat bij de melk plaatste.

©Lahcne ABIB
Het vrijdaggebed aan moskee Khalid Ibn Walid in Parijs. Het is slechts een illusie dat deze moslims buigen voor het openbare gezag. Stilaan is het omgekeerde stilaan wél werkelijkheid: de politie die buigt voor de islam.

Dat verhaal spreekt ook nog maar eens de linkse stelling tegen dat kansarmoede, uitsluiting en gettovorming aan de basis liggen van radicalisering en criminaliteit. De politiemensen waarvan sprake, zijn gerespecteerde ambtenaren met een goed maandelijks inkomen.

Nadat eerder uitlekte dat zeer veel personeelsleden van de SNCF (spoorwegen) en de RATP (Parijse metro) radicaliseerden, is deze nieuwe nota over de veiligheidsdiensten een zoveelste teken aan de wand. Men moet hier hard optreden en het korps onmiddellijk zuiveren, wil men niet voor verrassingen komen te staan. Verrassingen die wel eens wereldnieuws zouden kunnen worden.

De islam is gewoon niet compatibel met onze Europese normen. Dat is de enig reden waarom het nooit zal lukken en altijd een gevaar voor de samenleving zal blijven. Misschien moeten we eens laten nagaan of dat fenomeen zich ook bij onze Antwerpse, Brusselse, of Gentse politie stelt. Men kan nooit genoeg op zijn hoede zijn.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

6 reacties op “De tijdbom tikt, ook bij de Parijse politie”

 1. Ook na de moordaanslag gisteren, gaat het op de Nederlandse radio vooral over de vraag hoe we dit moeten begrijpen. Waarom mensen dit doen. Linkse zedepreekjes alom.
  De islam is al 1400 jaar in oorlog met het westen. Maar nog steeds doet men alsof ‘achterstand’ de te begrijpen oorzaak van het geweld is. Men weigert te zien hoe de religie deze mensen aanzet tot wat zij beschouwen als een heilige strijd.
  Ik wil niet begrijpen waarom mensen onschuldige voorbijgangers (wellicht islamieten onder hen) zomaar vermoorden. Met ‘begrip’ steun je zelfs zulke moordenaars in hun waan.

 2. De “Dromedaris van Troje” binnenhalen om toch maar PoCo-toneel te mogen meespelen ?

 3. vroeg Bart De Wever zelf niet om meer ‘diversiteit’ in zijn antwerps politiekorps ?

 4. In Engeland is de 35-jarige politie agent (of inspecteur) Mohammed Arshad veroordeelt voor verschillende “sexmisdaden”. Zo heeft hij oa. een 14-jarig meisje verkracht.

  http://dailykenn.blogspot.be/2016/03/uk-muslim-cop-arrested-for-raping-teen.html

  En dan te bedenken dat de links-liberale volksverraders meer “diversiteit” willen in alle departementen….

 5. Zeer belangrijk stuk! In Nederland lobbyt de Marokkaan Ahmed Marcouch in en buiten het parlement voor meer moslims bij de politie. Kan dus niet. Professor Hans Jansen (overleden 5 mei 2015) schreef al over de onmogelijkheid voor moslims om ons wettelijk gezag te accepteren: http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2015/04/hans_jansen_taghoet.html

 6. Je zal maar als rechts politicus met zo’n politieagenten te maken krijgen.

Trending

%d bloggers liken dit: