De Duitse Groenen (Die Grünen) hebben zichzelf onooglijk belachelijk gemaakt. Zondag vond een manifestatie plaats van de Duitse afdeling van La Manif Pour Tous, in het Duits ‘Demo Für Alle‘. Ze protesteerden tegen de absurde gender-gekte en het steeds vroeger betrekken van kinderen op gebied van seksualiteit. De collega’s van Groen!-goeroe Calvo stuurden via Twitter een bericht over de manifestatie de wereld in met een gemanipuleerde foto. En dat liep grondig mis.

cropped-653a1274

Gephotoshopte afbeeldingen verspreiden over bepaalde gebeurtenissen om de zaken beter of slechter voor te stellen dan de werkelijkheid blijven een socialistische en Marxistische hobby. Bewust of onbewust doet niet terzake. In 2016 kan je gemakkelijk de waarheid achterhalen en bijgevolg twee keer de feiten checken alvorens iets rond te delen.

Waar gaat het dan om? Zoals we bij alle voorgaande manifestaties van Manif Pour Tous konden zien bestaat het publiek van deze vreedzame beweging uit families met kinderen en doodbrave mensen uit alle lagen van de bevolking. En ook dat was het geval in Stuttgart gisteren. Maar daar kon Die Grünen blijkbaar niet mee leven. De extreem-linkse partij verspreidde een foto van de manifestatie met daarop vier figuren die niet beantwoorden aan het standaard Manif Pour Tous-profiel.

Bildschirmfoto-2016-02-29-um-12.02.26

Maar Twitter is geen extreem-linkse vrijhaven en bijgevolg reageerden een aantal alerte Twitteraars op de foto met… dezelfde foto. Het is te zeggen, dat vier belhamels zijn dezelfde, maar de achtergrond is net even anders. Geen vlaggen van Demo Für Alle, maar wel rechts-radicale vlaggen. De originele foto werd immers genomen op een NVU-betoging in 2011, zo valt te lezen op het onderschrift van de afbeelding. De NVU zélf distantieerde zich trouwens al eerder van deze heren die aanwezig waren op hun betoging…

Bildschirmfoto-2016-02-29-um-12.04.00

Groen Duitsland doet vervolgens een poging om zichzelf te verontschuldigen voor de afbeelding “die niet door Die Grünen werd gemanipuleerd”. Maar de bron vanwaar wij deze wetenschap haalden, Junge Freiheit, is niet bepaald onder de indruk en vraagt zich af waarom de Groenen zich niet uitspreken over het geweld dat uitging van maar liefst drie bussen (!) met extreem-linkse tegenbetogers die de manifestatie – met gezinnen onder haar rangen – wilde aanvallen… Hypocrisie is links echter niet vreemd. En geweld helaas ook niet.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

2 reacties op “Groen Duitsland doet mee aan verspreiding gemanipuleerde foto”

 1. EU leiders versus Islamitische Staat!

  Hoe diep kan de EU buigen voor Erdogan en de islam?

  Terwijl Turkije een belangrijke onderdeel is van het Syrische burgeroorlog, belonen EU leiders de Turken voor hun open grenzen waardoor tienduizenden islamitische slagers vrijelijk kunnen bewegen!
  De idiote leiders van de EU steunen de grootste misdadiger ter wereld op moment en daarmee de IS. Nu wordt gekozen voor een nog grotere schurk. Gisteren heeft Turkije gewonnen hun strijd om Europa die zij al honderden jaren voeren en dat heel makkelijk namelijk door capitulatie van de EU top en hun ja knikkers. Dit is het echte begin van het einde van de EU en Europa. Steek daar geld in en niet in de IS misdaad van Erdogan.

  Erdoğan geeft alle Moslims een Turks paspoort zo dat ze visum vrij naar de EU kunnen reizen!  Deze man die het liefst van Europa het Neo Ottomaanse rijk wil maken met (wapen-/geld-)steun aan jihadisten met hun 5e colonne en paard van Troye. Helaas doen ze in Brussel graag aan zelfvernietiging. Erdogan geeft de nieuwkomers (vluchtelingen) straks Turkse (namaak-)paspoorten en dan kunnen deze zich alsnog vrij door Europa verspreiden. De honderdduizenden Moslims zijn doelbewust naar Europa gestuurd om Europa verder te chanteren. Turkije gebruikt de migrantencrisis als chantage om complete toegang van 80 miljoen Turken naar Europa te realiseren en EU van binnenuit te veroveren…

  Door de intensieve bemoeienis van Turkse islamisten en moslimbroeders vindt er juist meer en meer een bevolkingsverplaatsing! Erdogan verergert het Syrische conflict om de dar-al-garb onder druk te zetten. Zoals in Romeinse tijden wordt voor de verdediging van de grens gebruik gemaakt van barbaren (de turken), die hiervoor rijkelijk beloond worden. Uiteindelijk loopt dat slecht af en lopen die barbaren Europa onder de voet (Constantinopel, 1453). Erdogan wordt met zijn dubbele agenda maar mooi beloond door de EU. Veel goedwillende EU-burgers begrijpen hier terecht niets van en zullen, als dit zo door blijft gaan, massaal de EU de rug toekeren.
  De bloeddorstige strijd die Turkije voert tegen Europa is met geen woorden te beschrijven.

  Islamitische Staat Turkije!

  Bij de uitvoering van zijn plannen voor Syrië zette Erdogan de grenzen van Turkije open voor jihadistische groepen. Daardoor trokken duizenden geradicaliseerde Europeanen naar Syrië om daar IS te vestigen.
  Erdogans regime hield ze niet tegen. Ook werden vanuit Turkije wapens, geld en medicijnen vervoerd naar de jihad gebieden. Ook hiertegen trad Erdogan niet op. Vervolgens zette hij de grenzen naar Europa open. De huidige migratiecrisis is daarvan het gevolg.
  Nu op de EU-top in Brussel wordt opnieuw met Turkije gepraat over een oplossing voor de migrantencrisis. Met een land die achter de crisis staat!
  Daarbij is duidelijk geworden dat de stomme EU leiders en de Turken vrijwel alleen zijn komen te staan met hun eisen om zowel de interne als externe grenzen van Europa open te houden voor miljoenen moslimmigranten, wat volgens Merkel zelfs ‘onze verdomde plicht’ is. Ankara, zoals dit weekend weer eens bleek om iedere oppositie de mond te snoeren, eist in ruil voor een ‘beheersbare’ migrantenstroom naar Europa miljarden euro’s extra, Schengen-toegang voor alle Turken, en een zo spoedig mogelijk lidmaatschap van de EU, waarmee de islamisering van Europa in de allerhoogste versnelling zal worden gezet.

  De turkse overheid met de Jihadisten, het ministerie van geloof (diyanet) en de veiligheidsdienst MIT hebben de zaden gezaaid.
  De EU is dus compleet doorgeslagen. Ik weet, met dit verdrag blaast de EU zich op. Maar de welvaart prijs die we hiervoor betalen is hoog. EU leiders hebben Europa verkwanseld zonder mandaat van het volk.
  Huidige EU leiders prefereren toch dictator Erdogan en zijn gestuurde islamitische uitstoot! Iedereen met gezond boerenverstand – de meeste mensen dus – ziet dat de licht ontvlambare islamist Erdogan de EU in een wurggreep heeft. Miljarden Europese belastingeuro’s komen zijn kant op, tachtig miljoen Turken mogen straks visumvrij de EU binnen. En ronduit onverantwoordelijk. Turkije hoort niet in een democratisch Europa. Het fanatieke Turkse streven om er toch deel van uit te maken maakt mij zeer achterdochtig. Waarom trekken onze EU politici zich niets van alle waarschuwingen aan?

  Tayyip Erdogan: ‘De moskeeën zijn onze kazernes, de koepels onze helmen, de minaretten onze bajonetten en de moslims onze soldaten.’
  En deze EU kiest voor deze dictator!!
  Erdogan’ s turkije voert al een tijd een oorlog tegen het westen een oorlog met wapens van massa immigratie.
  Circa 1 miljard moslims kunnen straks niet alleen als migrant maar ook als bezetter binnenkomen via Turkije!…
  Iraniërs, pakistanen, turken, Afghanen, Irakezen, Syriërs, Tunesiërs, Marokkanen, Somaliërs, alle Arabieren, willen ze allemaal naar Europa.
  Turkije tracht zijn invloed uit te breiden tot de EU landen. islamisten gebruiken migrantencrisis om het directe Turkse overheidsbemoeienis met de turks islamitische apartheid organisaties in Europa te versterken.

  De Europese overheden blijven naïef dan wel aangestuurd volgens plan de welvaart en cultuur uitverkopen.
  Turkije, onder leiding van islamisten, steunt de Jihadisten van IS, Libische AL- Qaeda, Hamas, Moslimbroeders en Al -Nusra. Er is een ideologische verwantschap en het moslimland dat bij uitstek het Ottomaanse Rijk wil doen herleven, creëert nieuwe monsters! De ideologie van de moslimbroeders heeft hier alles mee te maken. De Turkse regeringspartij AKP, haar leider R.T. Erdogan, zijn islamitische broederschappen, die veelal ondergronds functioneren, hebben flink bijgedragen aan de creatie van IS en Al Nusra.

  Clubjes sadistische moordenaars beginnen uiteindelijk in Europese steden aparte enclaves te stichten! Turken willen hun eigen enclave stichten die verbonden is met Turkije. De hoofddoek is een vlag die turken op het hoofd van vrouwen planten, de moskee minaret is een duidelijke symbool om daarmee het veroverde gebied te markeren.
  Ze zijn al immoreel vanaf het begin, dus is het te verwachten dat ze in niets te vertrouwen zijn.

  ISLAMIETEN MET DUBBEL PASPORT!

  Islamieten hebben gespeeld en gewonnen. De ongelooflijk naïeve EU heeft blijkbaar niet in de gaten dat de migranten vermoedelijk bij aankomst in Turkije een Turks paspoort zullen krijgen. Dat heeft natuurlijk voordelen: het zijn dan geen asiels meer, maar Turkse islamisten die zich elders in Europa gaan vestigen. Zo kan dictator Erdogan zijn Islamitische volksverhuizing beheersen door ze direct door te sluizen!
  We zien nu in de grootsteden hoe de moslims zich op een snelle manier kunnen verdubbelen en een afwijkende meerderheid creëren… De corrupte leiders hebben grote belangen bij deze ontwikkeling! Het is ook maar de vraag wat er eerder komt: economische destructie of een burgeroorlog. EU commissie is een ramp voor onze vrijheid en alle burgers van dit land. Wat een mededogen van EU commissie voor jihad terroristen. Het is een bizarre opvatting. 
  De aanhangers van de islam dienen binnen het westen ingedamd te worden, m.a.w. geen uitbreiding van buitenaf en die er zijn kunnen blijven en zich vermenigvuldigen!

  Maar corrupte elite wilt alleen nog meer moslims! Deze hele invasie van roofnomaden is gewoon gepland, net als het toetreden van Turken. 
  Het is een door Brussel opgelegde culturele moord!
  Een echte bestuurder moet in feite roepen: “minder en minder Moslims in Europa”. De turken migratie met de Ottomaanse veroveringen ideologie is overgoten met een godsdienstig sausje – die wereldheerschappij nastreeft, o.a. door hun 5e colonne. Dat is een bom onder onze maatschappij!

  Politici in Europa gebruiken immigratie om het electoraat naar hun hand te zetten en hebben een monsterverbond gesloten met regeringen van Islamitische landen. Het hoge geboortegetal van moslims zal zorgen dat de bevolkingspolitiek voor de corrupte partijen in eerste instantie een bonus afwerpt door ervoor te zorgen dat in veel Europese landen huidige elite altijd de verkiezingen wint. En dan gaan de moslims die procentueel steeds een groter aandeel in het electoraat hebben de overhand krijgen.
  De naïeve stupiditeit die hier in Europa uitspreekt is ongelooflijk en misselijkmakend. De grootste misdadigers zijn politici dus! De EU is inmiddels zelf op weg een schurkenstaat te worden. Het wordt de hoogste tijd dat EU leiders direct met de gevolgen van hun wanbeleid wordt geconfronteerd.

  Het EU beleid is (alweer) volkomen absurd. Je wilt de buitengrenzen bewaken.. Er is sprake van een Brusselse onwil! In een normale democratie is, in een situatie als deze, waarbij een zo riskante beslissing genomen moet worden, het gebruikelijk en noodzakelijk dat hieromtrent een referendum wordt gehouden.
  Bewaak de buitengrenzen al op zee. Alle bootjes meteen terug naar Turkije. Je ziet zoals vele oost blok landen het doen, gewoon hek er om heen en klaar is het. Er komt vrijwel niemand meer binnen. 
  EU leiders geven liever miljarden aan een misdadiger als Erdogan. En erger nog alle Turken plus alle andere gelukszoekers veroveren europa zonder wapens te hoeven gebruiken. Dit bewijst ook al meteen dat het gros van de EU elite ook criminelen zijn. Waarom word zonder enig mandaat van de bevolking dit gedaan. Willen de EU elite per se van europa een islamitische staat maken? Het is niet meer te bevatte zoveel onkunde.

  8/3/2016, Florac Bosch

 2. GifGROEN ECO-fascisme kent immers geen schaamtegevoel, cfr de gifGROENe zwendel i.v.m. de opwaming der aarde die volgens hen NIET cyclisch zou zijn !

Trending

%d bloggers liken dit: