In heel Nederland bruist en gist het tegen de asielindustrie. Alleen in de drie Noordelijke provincies en Zeeland bleef het relatief stil. Stilte voor de storm?

Aankomende zaterdag wordt er in Winschoten, Noord-Nederland, een demonstratie  georganiseerd tegen het asielmisbruik door economische immigranten. De organisatie is in handen van Kameraadschap Noord-Nederland. Deze verzetsgroep begon als een vriendenclub die zich wilden verzetten tegen het huidige politieke klimaat waar de Nederlandse bevolking wordt ingeruild voor de stroom immigranten van buiten Europa. Sinds een half jaar zijn ze nu actief als Kameraadschap Noord-Nederland (KNNL) en timmeren ze hard aan de weg.

Dit is de tweede demonstratie in korte tijd opgezet door deze nieuwe groep. Tussen deze twee demonstraties door organiseerden ze borrels en werden er door sympathisanten spandoeken opgehangen bij asielcentra. Ze volgen het principe van leiderloos verzet.

knnl

Het lijkt erop dat KNNL een gat vult in de Noordelijke provincies. Een korte rondgang leert dat er geen enkele buitenparlementaire groep georganiseerd was in het Noorden. Dat ook daar de drang om in actie te komen groot is blijkt wel uit de snelle groei van de activistenkern. Zonder noemenswaardige media gehaald te hebben zijn er zo’n zeshonderd Noordelingen verzameld op hun Facebookpagina en worden de borrels steevast bezocht door tientallen activisten en geïnteresseerden. De demonstratie van aankomende zaterdag begint om 13.00 vanaf station Winschoten. Voor verzamelen is om 12.45.

knnl1

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Trending

%d bloggers liken dit: