Kom mee op straat en verdedig Europa

dezDe komende weken en maanden heb je geen enkele reden om thuis te blijven zitten. Minstens twee manifestaties per maand staan op de agenda met eenzelfde doel voor ogen: de verdediging van Europa.

Voorpost, NSV!, Pegida, … aan initiatiefnemers geen gebrek als het gaat om de verdediging van onze Europese normen en waarden. Niets racisme, niets neo-nazisme, enkel gezond patriottisme! Onder het motto ‘genoeg is genoeg’ komen we de komende tijd meermaals de straat op en hopelijk eenieder van u!

Oorlogsvluchtelingen zijn welkom, indien er in hun eigen regio écht geen opvang geboden kan worden. De realiteit toont echter aan dat zeer veel ‘vluchtelingen’ uit veilige landen komen en duizenden kilometers afleggen om ‘toevallig’ in Europese landen aan te komen waar de sociale zekerheid meer dan ok is. Van ‘zware oorlogstrauma’s is bij deze heren – en uitzonderlijk ook enkele kinderen en vrouwen – dan ook helemaal geen sprake. Hiertegen zeggen wij: genoeg is genoeg!

IS- en andere terroristen mengen zich onder die vele vluchtelingen en vormen op lange en op korte termijn een reële bedreiging voor alle Europeanen. De laatste aanslagen in Parijs zijn blijkbaar al vergeten, maar Europa laat via de vluchtelingenstromen verschillende tijdbommen huisvesten op Europese bodem. Hiertegen zeggen wij: genoeg is genoeg!

De islamisering is geen illusie. Moskeeën rijzen als giftige paddestoelen uit de grond, hoofddoeken maken deel uit van het straatbeeld, Europese meisjes en vrouwen worden uitgescholden voor ‘hoer’, ministers worden gedagvaard omdat ze het ritueel slachten willen verbieden (wat aantoont dat die ‘gematigde moslims’ minstens even radicaal ingesteld zijn), in het (stedelijk) onderwijs worden halal-maaltijden dagelijkse kost, enzovoorts. Hiertegen zeggen wij: genoeg is genoeg!

En wat met de Leugenmedia? Ondertussen krijgen we via allerhande programma’s op de nationale – door ons gesubsidieerde – televisie een beeld voorgeschoteld waarbij we moeten geloven dat het opvangen van honderdduizenden vluchtelingen een morele plicht is en erger nog, dat dat helemaal geen negatieve invloed gaat hebben op onze maatschappij. De Leugenmedia is voor niets beschaamd. Hiertegen zeggen wij: genoeg is genoeg!

Daarom onderstaande lijst van de eerstvolgende manifestaties in Nederland en Vlaanderen. Wees erbij, kom massaal en verdedig Europa!

Manifestaties 1

8 comments

 1. Hoe vaak moet ik het nog herhalen. Men verdedigt Europa niet met wandelingetjes. Zo lang het volk wandelt, zolang het niet bijt, is er voor zijn uitbuiters geen gevaar! Dus?

   1. Dat het volk even uit zijn verdoving door uitkeringen (= het Romeinse panem – brood) en televisieseries (= het Romeinse circenses – spelen) ontwaakt en de poten doorzaagt van de stoeltjes waarop de politici rustig, ongedwongen gezeten, ongestoord bezig met met de edele kunst van de zelfverrijking.Eddy, ” Aux barricades, citoyens! ” (1789), “Wir schaffen das” (2016)

    1. @Marc, zo zullen we dus nog eeuwen moeten wachten…want ik ken er bij wie de euro zelfs niet valt na meerdere inbraken/agressies enz. Zelfs in het stemhokje durven ze niet!
     Misschien als er links of rechts eens een Keulse situatie ontstaat of wat ontploffingskes, maar zelfs dan…. Wat baten kaars en bril enz.

  1. Ik geloof ook niet dat het veel uit zal maken. Helaas! De politieke leiders moeten hun normale verstand gebruiken en de zogenaamde migranten allemaal terug sturen zonder uitzondering

Comments are closed.