Wilders met de dood bedreigd door PvdA-voorzitter

kogelpvdaRationele verdraagzaamheid is een rechtse eigenschap. Daar hoeft niemand aan te twijfelen. Naïeve verdraagzaamheid, zonder grenzen met andere woorden en waarbij de zelfhaat om de hoek komt loeren, komt links toe. Maar als het om geweld en doodsbedreigingen gaat, komen we ook weer bij links uit. Onder andere bij de Nederlandse vrienden van de Vlaamse sp.a.

Herinner u de moorden op Pim Fortuyn en Theo Van Gogh. Telkens zagen we hetzelfde stramien: maandenlang werden door politieke krachten via de media demoniserende berichten de wereld ingestuurd. Fortuyn en Van Gogh waren fascisten die door hun kritiek op de islam haat zaaiden.

Terwijl vooral Fortuyn uit vaderlandsliefde enkel maar aan politiek deed, werden zijn tegenstanders met de dag scherper en harder in hun uitspraken. De enige reden daarvoor was pure haat tegen de persoon Pim Fortuyn. Een vreemd uitgangspunt om aan politiek te doen, maar het klinkt u waarschijnlijk bekend in de oren. Ook de motieven van de tegenstanders van de nationalisten in Vlaanderen zijn ook door haat ingegeven.

Niet Fortuyn, noch Van Gogh zijn verantwoordelijk voor de dood van beide heren. Integendeel. De echte schuldigen zijn de politici en aanverwanten die het volk opruiden tegen een politieker en een filmmaker. Het gevolg was een kogelregen en een dolk die het werk afmaakten. De gevolgen zijn gekend.

De volgende die voor links dood moet is Geert Wilders. Al jaren loopt hij geflankeerd door lijfwachten door Nederland. Daar waar fanatici doodsbedreigingen uitten, is het nu de lokale voorzitter van de Nederlandse socialisten die het graag ziet gebeuren dat Wilders de dood vindt. Hij ‘reageerde’ daarmee op Wilders’ uitspraak dat “wanneer de kogel van links komt er PvdA op de zijkant zou staan”.

De collega van John Crombez (sp.a-voorzitter in Vlaanderen) Willem den Hertog, PvdA-voorzitter in Katwijk, twitterde er lustig op los. Lees het zelf hieronder. Hij vindt overigens dat zijn tweets geen doodsbedreigingen zijn en bijgevolg niet strafbaar. De socialisten hebben een bedenkelijke manier om politiek te bedrijven. Als ze niet met geld aan het sjoemelen zijn, bedreigen ze hun tegenstanders met de dood… “Rood is moord”, of hoe zat dat nu weer?

Tweet1

Tweet2

6 comments

  1. Verbaast dat ? Links heeft wel de drakenmuil vol over “verdraagzaamheid”(sic), in wezen sossenrood of gifgroen verklede PERMISSIVITEIT, maar dan wel beperkt tot wat VOLKOMEN congrueert met hun Eigen Groot Gelijk aan PoCo-vooroordelen, al de rest wordt verguisd en verworpen als vermeende…..”haat”(sic), iets wat gauchistische schrijvelaars maar al te graag promoten in hun lage opLAGE gazetteke “DE GISTEREN”.

  2. Het is overduidelijk dat linksen, uiterst verdraagzaam zijn voor iedereen die exact hetzelfde zegt als zij, en voor de rest, iedereen die van mening verschilt met hen haten met een dodelijke en grenzeloze haat. En ondertussen maar broebelen dat “rechts” haat zaait tussen bevolkingsgroepen. Zij zaaien geen haat, zij roepen rechtstreeks op tot moord. Marx en Lenin en Stalin waardig dat gespuis zou ik zeggen.

  3. Ik geloof veel eerder dat de Heilige Geest een marxist van de PvdA gaat doden als Wilders die de islam kwijt wil. nietvergeten ze aanbidden een andere God als wij namelijk Allah. en dat is tegen de 10 Geboden exodus 20 vers 1-26

  4. trieste zaak, er blijft van Nederland zo niets meer over. Volkslievendheid is natuurlijk en noodzakelijk in elke maatschappij, dus Geert Wilders is natuurlijk bezig en het Nederlandse volk moet hem vereeuwigen.

    In elke maatschappij moeten er rechtse krachten zijn want die zijn Pro eigen volk (en pro eigen ras, ook bij de kleurlingen is het zo), en dat is natuurlijk. Dit werkt precies zo in India, China, Japan enz. Daar zijn de rechtse krachten veel sterker en dominanter dan hier.

    Daarom stem ik voor PVV, hoewel ik zelf uit het buitenland kom (Indiase Sarnami Stam) maar toch verder nadenk dan mijn neus lang is..

    Nu maar hopen dat deze bedreiger een paar maanden verdwijnt in de cel.

Comments are closed.