Prins Laurent noemt varken Freddy “naar Freddy Thielemans”

Gisteren kreeg een school uit het Antwerpse district Ekeren prins Laurent op bezoek. Hij was gevraagd om de kinderboerderij van de school te openen. Aangezien deze taak voor hem op het lijf geschreven is, ging de prins graag in op het voorstel. Maar de prins ging, zoals we hem kennen, de ludieke kant op.

kbpl

Er werd hem, naast het openen van de – weliswaar kleine – kinderboerderij, eveneens gevraagd het minivarkentje, dat één van de zes dieren is op de school, een naam te geven. Hij koos niet voor Knorretje of een andere typische varkensnaam, maar wel voor Freddy. Gevraagd naar de reden waarom zei hij: “Ik moest denken aan Freddy Thielemans, een goede vriend van mij.”

Thielemans, de voormalige PS-burgemeester van Brussel zal blij zijn te horen dat er een varken naar hem vernoemd wordt. Of Thielemans’ islamitisch kiespubliek er even blij mee gaat zijn is maar de vraag natuurlijk ,al liggen wij daar niet echt wakker van. Een varken vernoemd naar deze Vlamingenhater vinden wij al geestig genoeg.

Bekijk het filmpje op GVA.be.

3 comments

  1. Oei dan zou die Brusselse Freddy noch kosher noch halal wezen. Dat zou dus echt niet door de PoCo-vingers kunnen gezien worden.

  2. Amaai dat is grof om dat varken zo te beledigen zou dat zijn vlees niet kunnen doen raar smaken ?

    1. De opmerking van deze Choco-Prince is alleszins noch halal noch kosher !

Comments are closed.