De onmetelijke verdraagzaamheid in Zweden heeft dan toch de tolerantiegrens van heel wat burgers bereikt. Het aantal steekpartijen en geweldplegingen door immigranten op openbare plaatsen zoals stations en in de scholen is niet meer te tellen. Verschillende wijken in de grootsteden zijn tot no go areas verklaard door de politie, aangezien zowat elke politieauto fysiek wordt aangevallen. Sterker nog: zelfs in bepaalde asielcentra wordt de politie weggejaagd.

sd

Het hoeft dan ook niet te verbazen dat de nationalisten van de Sverige Demokraterna (SD) immens scoren in de peilingen. Als er nu verkiezingen zouden plaatsvinden, zou 27,2% van de Zweden voor de SD stemmen. Of anders gezegd: 1 op de 3 Zweden zou zijn stem geven aan deze bondgenoot van onder andere de PVV, het Front National en het Vlaams Belang. Daarmee worden de Zweedse Democraten met ruime voorsprong de grootste partij van het land.

Op straat begint er ook heel wat te bewegen in dit prachtige Scandinavische land. De activisten van de buitenparlementaire actiegroep Nordisk Ungdom zien hun aanhang aangroeien. Afgelopen zondag demonstreerden in het centrum van Stockholm honderden aanhangers en leden van Nordisk Ungdom tegen het desastreuze immigratiebeleid van de Zweedse regering en de EU.

Dat de Zweedse burgers steeds meer in verzet komen bleek ook de afgelopen dagen. In verschillende delen van sommige treinstations komt de politie niet meer opdagen vanwege de buitensporig ontwikkelde criminaliteit. Een honderdtal gemaskerde Zweedse voetbalsupporters besloot dan maar om het station van Malmö schoon te vegen. Drugdealers, andere criminelen en uitschot werden door de jongens naar de uitgang verwezen.

De politie negeerde sinds maanden en soms zelfs jaren de overlast in deze stations. Nooit werden er arrestaties verricht en zo verwerden deze plaatsen tot vrijhavens voor criminele bendes. We keuren gewelddadige acties niet noodzakelijk goed, maar wanneer de overheid bewust nalaat om de burger te beschermen tegen crimineel uitschot, dan kunnen we begrijpen dat sommigen het recht in eigen hand gaan nemen. Opvallend ook dat er nu plots wel arrestaties zijn gebeurd… welteverstaan onder de bewuste voetbalsupporters.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

5 reacties op “Nationalisten nemen ruim de koppositie over in Zweden”

  1. ‘t is spijtig genoeg koren op de molen van de PoCo’s, dat dit protest begonnen wordt door ‘hooligans’, maar dat was te verwachten: het zijn die mensen die het eerst daadwerkelijk reageren. Wanneer volgt de rest?

  2. Die tsunami aan verkrachtingen, moorden en ander geweld door asieltoeristen die Zweden teistert, te wijten aan een laks, xenofiel, permissief sossewieters beleid, kon en mocht toch niet electoraal ongesanctioneerd blijven !

  3. De problemen in Zweden zijn al langer geweten ! Heb geen begrip voor de doofpot operatie. De voorbije jaren zijn ze te laks geweest met de opkom van vreemdelingen. Men kan toch beter in hun thuisland hulp bieden;Het kaft uit het koren halen is eveneens een probleem ! De “asielzoekers” waarvan de meerderheid uit mannen bestaat, hebben geen respect voor onze cultuur en voelen zichzelf “übermensch”, zo gedragen ze zich althans.. Uiteraard kan men dit niet veralgemenen.Maar als men leest dat een gezin volledig geïntegreerd is, waarvan beide ouders dan ook nog hooggeschoold zijn, na een aantal jaren terug gezonden worden, dat vind ik wel een brug te ver, absurd en onbegrijpelijk .

    1. Jean Marie TYTECA

      Deze beide hoog opgeleiden kunnen meer doen voor de ontwikkeling in hun thuisland dan in het overgesubsidieerd Zweden. Meestal worden er door West Europese landen studiebeurzen gegeven voor studenten,geneeskunde, ingenieurs,..; terwijl ze na hun studies hier blijven “plakken”. Wij hebben geen behoefte aan hoog opgeleiden uit het buitenland, gezien de duizenden afgestudeerden in eigen land.

    2. Hooggeschoolde vreemdelingen zijn noodzakelijk in hun eigen land op daar orde op zaken te stellen!

Trending

%d