Terwijl het Vlaams Belang sinds september 2015 blijft wachten op een antwoord op de parlementaire vraag wat de criminaliteitsimpact is van de ingereisde immigranten, heeft de Nederlandse politie schoorvoetend de officiële cijfers geopenbaard. En die zijn shockerend te noemen.

31012016_azc4

Wanneer er maar de geringste twijfel was om een misdaad te koppelen aan bewoners van een asielcentrum (azc), dan werden die eruit gehaald. De misdaadcijfers van asielzoekers die niet meer in een azc wonen tellen dan ook niet mee. Het rapport meldt: “Voor dit overzicht is gekeken naar de COA- en Politiemeldingen vanaf 1 januari tot en met 31 december 2015 op of rondom (het adres van) COA-opvanglocaties.

Zelfs met al deze mitsen en maren kwam er het schokkende cijfer van ruwweg 8.000 geregistreerde misdaden en overtredingen. Zo zijn er 2.394 geregistreerde meldingen van agressie en geweld tegen personen. Ook was er gemiddeld genomen iedere week een melding van seksueel geweld (dat kan een aanranding of verkrachting zijn). Let wel, in de islamitische cultuur is de eer ontnomen van een verkrachte vrouw. Aannemelijk is dan ook dat vele misdaden niet gemeld worden om de familie de ‘schande’ te besparen.

Deze officiële cijfers tonen aan dat de immigranten in een azc drie maal zoveel zedenmisdrijven plegen dan de gemiddelde Nederlander. 1,5 op de 1.000 tegenover gemiddeld 0,5 op de 1.000 bij de Nederlanders.

Zoals wij begin december al naar buiten brachten: Nederland telt sinds de reorganisatie van de afgelopen jaren ongeveer 50.000 agenten die voltijds op straat actief zijn. Van dat aantal zijn er tussen de 1.500 en 2.000 agenten voltijds bezig met de begeleiding, bescherming en arrestaties in de asielzoekerscentra. In België worden de cijfers vooralsnog stil gehouden. Waar blijven immers de antwoorden van de staatssecretaris voor asiel en migratie, Theo Francken (N-VA)? Burgers hebben het recht te weten hoe het staat met de misdaad in hun land.

In Duitsland gaat het er nog een pak erger aan toe. Daar worden misdaden van vreemdelingen gewoonweg niet bijgehouden. Overtredingen zoals vernielingen of diefstal worden bestraft met een aai over de bol, zo lijkt het wel. Het kan dus nog altijd gekker.

De aanval op en de vlucht van de politie in een azc afgelopen zaterdagavond was een voorbeeld van wat ons ongetwijfeld te wachten staat. Het georganiseerd verzet tegen de staat en de politie – afgekeken van de islambroeders in Zweden en Duitsland. Zou deze aanval overigens de boeken ingaan als 1 misdrijf of als 30 maal geweld tegen politie en hulpverleners…?

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Klik hier om te steunen

2 reacties op “Misdaadcijfers 2015 van de asielzoekers in Nederland”

  1. Jean Marie TYTECA

    Volgens Theo Schizofreen is het verhogen van politiebijstand met 8 agenten een enorme ommekeer. Volgens de berekening van de vakbonden heeft men voor 1 persoon die continue 24 op 24, 7 dagen op 7 dagen werkt 7 personen nodig. In de oplossing van Theo S. krijgt de dienst er dus slecht 1 permanente bij. Dank u NVA

  2. Valt allemaal best mee en in het niet vergeleken bij de criminaliteit door Israel.

Trending

%d bloggers liken dit: