In de Nederlandse zorg zijn de afgelopen jaren, omwille van besparingen – aangestuurd door de EU -, tienduizenden banen verloren gegaan. In de praktijk zorgt dat voor minder mantelzorgers en voor bejaarden die thuis niet twee- of driemaal per week hulp in de huishouding krijgen maar slechts eenmaal in de week. Voor meer hulp moeten zij maar beroep doen op familie en vrienden.

eritrea
163 mantelzorgers en verpleegkundigen ontslagen in Katwijk, 10 nieuwe vacatures ingevuld door… net gearriveerde immigranten, die bovendien een woonst aangeboden kregen, terwijl er wachtlijsten voor woningen bestaan in deze Nederlandse gemeente.

Maar hoe ziet zoiets er op lokaal gebied nu precies uit? In het pittoreske Katwijk, een dorp ten noorden van Den Haag, kregen tientallen verpleegkundigen enige tijd geleden hun ontslag met “reorganisaties” als reden. In het voorjaar van 2015 kregen 140 Katwijkse thuiszorgmedewerkers ontslag. In juli 2015 stopte hun noodzakelijke en dankbare werk. Op korte tijd 163 ontslagen mantelzorgers in één dorp… dat komt verschrikkelijk hard aan!

Het verzorgingstehuis Salem in Katwijk bleek plots een tiental openstaande vacatures te hebben voor verpleegkundigen. Een lichtpuntje in de duisternis, denk je dan! Na een bijscholing of slechts het bekijken van het curriculum vitae van enkele van de net ontslagen mensen zijn deze plaatsen meteen ingevuld zou je vervolgens denken… Helaas, pindakaas: alle vacatures werden opgevuld door pas gearriveerde economische immigranten.

U gelooft het niet? Het is nochtans de bittere realiteit! 10 mensen uit Eritrea en Syrië gaan nu in Katwijk de bejaarden en hulpbehoevenden verzorgen, want “die zijn al geschoold”. Of de medische zorg in deze twee landen hetzelfde niveau behaalt als in Nederland vertelt men er niet bij.

Als extra tik tegen het achterhoofd van de ontgoochelde Katwijkers, die in heel wat gevallen al meer dan tien jaar wachten op een huurwoning: de 10 kersverse immigranten mogen gebruik maken van de ouderenwoningen om daar te verblijven.

Bovenstaand relaas is op microscopisch niveau de kant die Nederland op gaat. Nederlanders worden terzijde geschoven en mogen achteraan aansluiten voor woningen of een baan. Want de immigrant gaat voor. Voor alles…

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

34 reacties op “Katwijk dankt 163 zorgkundigen af en werft 10 immigranten aan… voor dezelfde job”

 1. Blijf vooral op PVDA en groen links stemmen! We worden overgenomen, het
  Trojaanse paard is binnen, en de olievlek breid zich steeds verder uit

 2. Wilders for PRESIDENT !

 3. Pure en onversneden xenofiele “discriminatie op basis van (EigenVolkse) origine” !!!!!!

 4. mijn ouders zijn al jaren lang overleden ik mis ze nog iedere dag maar ik ben heel blij dat mijn ouders dit niet mee maken echt schandalig

 5. Bij ons in woudrchem kregen asielzoekers alleen voor eten
  Omgerekend na 7 dagen
  375 euro per persoon per week dat is in 4 weken 1400 euro alleen voor eten per persoon
  Arme soos trekkers die n grijpstuiver krijgen

  Ps 4 asielzoekers is zeg maar 1 gezin is
  4 x 1400 euro = 5600 euro alleen voor eten per vier weken
  Het zijn geen vluchtelingen maar koningen en koninginen prinsen en prinssesen
  En wij zijn ???????
  Uitschot volgens vvd en pvda

 6. Niet te gek…maar naar de kloten!!! Bij de verkiezingen….gewoon afstraffen…en al die nu op dit ogenblik regerende zakkenvullers…gewoon afstraffen en wegstemmen! Dit is uw enige verdediging en dan ook de juiste! Weg met dat krap….!

 7. Te bespottelijk en schandalig voor onze mensen die aan de kant worden gezet,waar zijn ze in vredesnaam mee bezig ,ik denk dat die bejaarden mensen liever geholpen worden door ons eigen geschoolde mensen,waar zit jullie verstand ????? Jullie zijn volgens mij helemaal de weg kwijt ,het is diep treurig in ons land!!!!!!!

 8. Welke taal wordt er met de ouderen gesproken ?

 9. Je zal die bejaarde vrouw maar zijn. Fijn oud worden is er niet meer bij. Respectloos, speelbal van de politiek onze ouders.

 10. als je zo denkt, stem je vast PVV

 11. Te gek voor woorden. Dit is ordinaire verdringing!

 12. “Andermans’ volk eerst, Eigen Volk kan verrekken” is anders toch volledig conform de OIKOFOBIE van het xenofiel, autochtonofoob , politiek-correct ontaard Systeem !

 13. regelrechte schande, dat het volk maar eens in opstand komt….

 14. vind je het dan gek dat wij Nederlanders dit niet meer pikken ???????????????????

 15. hans van gijssel

  Oprotten met dat gepeupel , eigen volk eerst .
  Hoe laat je zo’n mooi land naar de kloten gaan
  door achtelijke beslissingen te nemen en de sociale structuur te vergallen zodat iedereen straks tot aan zijn nek in de financiele zorgen zitten , maar dat interesseerd dat klote kabinet niet .

 16. Je baalt ervan dat je Nederlander bent tegenwoordig!!!!!!!!!

 17. Dit is te gek voor woorden Wie zegt dat deze mensen gediplomeerd zijn
  Het wordt steeds achtelijker in dit stome land Wij zij dadelijk degene die gaan emigreren

 18. dit is normaal in nederland sinds samson en rutte het voor het zeggen hebben.onze eigen kinderen moeten VEERTIEN jaar op een huis wachten

 19. En het wordt alleen maar erger.

  Bedankt Rutte en Samson voor jullie prachtige kabinet periode.
  Armoe in Nederland , asielzoekers gaan voor alles. Eigenbijdrage zorverzekering omhoog.
  Pensioenfondsen kunnen hun hoofd niet boven water houden.
  Bedankt dat jullie Nederland kapot geregeerd hebben.

 20. niet normaal, zijn ze de Nederlandse taal machtig?

 21. en dan zijn ze daar nog trots op ook
  kapot schamen moeten jullie je eigen

 22. Dat is het resultaat van het linkse gedram en gedweep dat we sociaal moeten zijn voor zielige buitenlanders, terwijl die linkse idioten onze eigen autochtone bevolking aan zijn lot overlaten, en sterker nog, financieel uitzuigen!! En die greenpeace dorpsgek van een Samson praat alles recht wat krom is in dit land, en Rutte laat het allemaal toe, zolang hij maar op het pluche kan blijven zitten!! Wacht maar, over een jaar nieuwe verkiezingen, dan zijn deze idioten tenminste uitgeregeerd!!

 23. Het is te gek voor worden!!!!!!!!Kunnen we het straks nog Nederland noemen????

 24. Er KOMEN weer verkiezingen volgend jaar je weet wat je te doen staat opsluiten dit zooitje ongeregel

 25. As far as I know the government does not even check their health… Why would they let such people to have such a job?

 26. Zijn ze wel goed bij hun hoofd , heb hier geen woorden voor wat een eikels

 27. Ik ben enorm voorstander van het aanbieden van werk aan immigranten. Het lijkt mij alleen discriminatie wanneer hun voorrang krijgen op Nederlandse mensen.. Laten we dan de opleidingseissen niet vergeten, als men niet goed Nederlands of Engels spreekt haal je het diploma niet.

 28. En dan vinden ze het gek dat de pleuris waarschijnlijk gaat uitbreken…… Succes katwijkers met onze nieuwe burgers die ons werk en huizen komen inpikken…..

 29. Schandalig hoe krijg je het verzonnen gooi mensen op staat met alle kundigheid en neem mensen aan die niet eens aan onze normen kunnen voldoen maar ja wat maakt het uit die oudjes dragen toch niets meer bij en verder hebben ze toch niets te vertellen hoezo discriminatie en democratie.

 30. In de zorg moet je voor alles een certificaat hebben. En hun opleiding is daarmee vergelijkbaar????? Beetje vreemd.

 31. Bronvermelding zou wel interessant zijn …

 32. Dat is toch niet te geloven. Mensen die daar een dure opleiding van een paar jaar hebben gehad, die worden afgewezen en een paar vluchtelingen die de Nederlandse taal niet goed beheersen, een cursus poepluiers schoonmaken hebben gedaan worden daar aan het werk gesteld. Alles wordt voor ze betaald, terwijl de mensen die een afgeronde opleiding hebben in de steun zitten omdat ze worden afgewezen. SCHANDE!!!!!!!!!!!

 33. Te gek voor woorden

Trending

%d