Echte solidariteit komt uit identitaire hoek

Miljoenen euro’s vloeiden de afgelopen maanden naar de asielcrisis. Op de meest onmogelijke plaatsen werd geld noch moeite bespaard om opvangplaatsen te creëren en dit in de meeste Europese landen. Maar wat met de eigen bevolking die het moeilijk heeft? Die blijft letterlijk en figuurlijk in de kou staan.

vp5

Het werd voorspeld en het kwam uit: door de asielcrisis worden de Europeanen aan hun lot overgelaten. Er werd veel geld gevonden voor de opvang van miljoenen nieuwkomers, maar de wachtlijsten in bijvoorbeeld de zorgsector blijven nog steeds even lang. Ook de daklozen werden de afgelopen maanden in de steek gelaten door de overheden. Blijkbaar was er voor hen geen geld meer over…

En daarom dat enkele, door de media bestempelde, ‘extreem-rechtse’ verenigingen – u weet wel, die verschrikkelijke racisten en hartelozen – de handen uit de mouwen staken om de minst bedeelden uit onze maatschappij een hart onder de riem te steken. We tonen u hieronder foto’s uit Italië, Frankrijk en Vlaanderen waar respectievelijk CasaPound Italië, La Salamandra CPI, Génération Identitaire, Huizen van Vlaamse Solidariteit en Voorpost aan het werk zijn om de in de steek gelaten Europeanen te behelpen.

In Italië werden dekens uitgedeeld aan de daklozen die er op straat slapen en – hoe kan het ook anders – pasta en andere etenswaren. In Frankrijk deelden jonge militanten eveneens dekens uit aan de landlopers. Voorpost verkocht dan weer peperkoeken harten, waarvan de opbrengst werd gebruikt om de armsten onder de Vlamingen te helpen met een voedselpakket. Die pakketten werd vervolgens verdeeld door Huizen van Vlaamse Solidariteit. Respect!

One comment

  1. ELK volk is bekommerd om het welzijn van het EIGEN bevolkingssegment, maar als de autochtone meerderheid daartoe initiatieven neemt, dan zou dat politiek-correct beschouwd vermeend…..”racistisch”(sic) zijn ! Minderheden worden DERMATE vertroeteld, in de watten gelegd en gepamperd door het decadent PoCo-Systeem ten nadele van meerderheden dat de Overheid zelfs AUTOCHTONOFOOB DISCRIMINATOIR geen “Meerderhedenforum” subsidiëert maar WEL een “Minderhedenforum” ! Begrijpe wie kan want het is toch onweerlegbaar dat bij autochtonen juist omwille van hun numerieke meerderheid het allergrootste pakket aan belastingsgeld wordt afgetroggeld ; “politiek-correcte stank als autochtone dank” Ik BLIJF dergelijke flagrante PoCo-aberratie continu benadrukken tot één of andere parlementair eens zou zeggen ; “Tiens, inderdaad gvd !” want het C.G.K.R. lijkt ENKEL discriminatoir om minderheden bezorgd qua beweerde discriminaties !

Comments are closed.