Europa en de asielcrisis: de wereld op zijn kop deel 478.454. Twee kersverse feiten en gevolgen die onbegrijpelijk zijn. De heren uit Calais en de net-niet-verkrachte dame uit Denemarken.

deg.png

Feit 1:

 • Twee heren uit Calais worden tot aan hun voordeur belaagd door agressieve asieleisers en hun extreem-linkse vrienden.
 • Eén van de heren toont even een luchtdrukgeweer als afschrikmiddel om de agressievelingen weg te jagen.

Gevolg:

 • De asielzoekers en de extreem-linkse belagers worden met rust gelaten.
 • De man die zichzelf bedreigd voelde wordt aangeklaagd.

Feit 2:

 • Een jongedame uit Denemarken wordt belaagd door een asielzoeker die de broek aftrekt om de dame in kwestie te verkrachten.
 • De jongedame neemt haar pepperspray en geeft de verkrachter de volle laag.

Gevolg:

 • De asielzoeker wordt niet gezocht, meer zelfs, de politie wil niet eens zoeken in de asielcentra, want de dader kan ook een Deen geweest zijn.
 • De jongedame wordt aangeklaagd wegens verboden wapenbezit.

Dit is de EU anno 2016! En Louis Michel maar tieren dat het allemaal niet eerlijk is voor die arme asielzoekers…

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

4 reacties op “Belaagde heren uit Calais en net-niet-verkrachte dame uit Denemarken worden aangeklaagd, asielzoekers gaan vrijuit”

 1. Smerige links-liberale volksverraders!

 2. Pure en onversneden politiek-correct gedegenereerde OIKOFOBIE ; “andermans’ vol eerst, Eigen Volk kan verrekken” , conform de masochistische PoCo-ideologie !

 3. Jean Marie TYTECA

  Misschien is het beter dat de politie zo reageert; aldus kunnen de scholen in hun lessen deze duizenden gevallen overbrengen op hun leerlingen. Dezen zullen natuurlijk deze wantoestanden aanhalen en muurschilderijen aanbrengen om dit onrecht aan te klagen. De verf zal ik i.p.v. PVDA,GROEN,SPA, OVLD,NVA en CD&V wel ter beschikking stellen.

 4. Louis Michel is een poltieke nulliteit, zoals zovelen in België en Europa. Ze zijn rijk en machtig geworden op de rug van hun eigen bevolking, maar in naam van het anti-racisme is het nu alles voor de vreemde (luizen) en niks voor hun eigen volk. Wanneer zal de bevolking dat zootje politiek gespuis eindelijk moe worden en ze daarheen sturen waar ze thuishoren, de Guillotine of de brandstapel bijvoorbeeld.

Trending

%d