Calais anno 2016: de ‘Jungle’, Franse inwoners die ten einde raad zijn, de Eurotunnel die bestormd wordt, vrachtwagenchauffeurs die nog langer weigeren om naar Engeland door te rijden, … De asielzoekers zijn de oorzaak, maar de Franse bevolking wordt hiervoor bestraft.

mnum.jpg

De tienduizenden asielzoekers die via Calais Engeland willen bereiken zijn al maanden in het nieuws. Ze gebruiken dan ook de meest agressieve middelen om hun doel(en) te bereiken. Hun bondgenoten zijn extreem-linkse groeperingen die eveneens voor niets terugdeinzen en alle regels en fatsoen aan hun laars lappen. De EU kijkt de andere kant uit.

Je zou stilaan denken dat de Franse overheid iets wil ondernemen tegen deze regelrechte invasie, maar dan heb je het grondig mis. Wanneer je dan als burger wil protesteren tegen deze gang van zaken, dan krijg je het deksel op de neus. Het is zelfs ondenkbaar om protesten te organiseren, want ze worden allemaal meteen de kop ingedrukt, zelfs nog voor je in de buurt komt van Calais.

Het resultaat is een vrijhaven voor extreem-linkse hooligans en hun zogenaamde asielvriendjes. Deze laatste zijn zogezegd getraumatiseerd door de ervaringen in de conflictgebieden waar ze vandaan komen, of vermoeid door de lange reis over zee die ze maakten, maar wanneer er amok kan gemaakt worden, of er dienen vrouwen te worden lastiggevallen, zijn de trauma’s plots van de baan en ruimt de vermoeidheid plaats voor een onweerstaanbare en onvermoeibare sexdrang. Vreemd.

Gelukkig leven we in technologische hoogdagen en worden er veel beelden opgenomen en gedeeld van al deze wandaden die het einde van het beschaafde Europa inluiden. Deze beelden kunnen niet genoeg gedeeld worden, dus laat je maar gaan! Europa is van ons en dat zal zo blijven.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Eén reactie op “[VIDEO] De vervreemding van Calais”

  1. Die asitetoeristen verblijven er illegaals want zonder visum, ze zijn dus Frankrijk binnengedrongen. Fransen betalen ook belastsing voor een defensieapparaat dat geacht wordt het territorium te vrijwaren van indringers. Waarom zet de regering dan niet op consequente wijze het leger in uit landsverdediging ? Uit xenofiel ontaarde , permissieve, autodestructieve, masochistische PoCo-decadentie zeker ???????

Trending

%d bloggers liken dit: