Als uw wilt weten hoe hard de Europese Unie inzit met de schending van de vrouwenrechten en de verdediging van die rechten, dan volstaat het om naar onderstaand filmpje te kijken. We lichten al een tipje van de sluier: het boeit de Europese toppolitici voor geen millimeter, meer zelfs, daders worden slachtoffers.

kpvce
Alle protest door vrouwen ten spijt, willen de Europese socialisten niet horen dat immigranten de daders zouden zijn van de massale aanrandingen in Europa. Een kritische kijk daarop wordt afgedaan als “racisme”.

Dit geloof je niet zonder het zelf gezien te hebben. Krisztina Morvai is een Europees parlementslid voor het Hongaarse Jobbik en zij zit in de commissie van het Europees Parlement dat zich zegt te buigen over onder andere de vrouwenrechten. Zoals Krisztina het stelt “buigt de commissie zich wél over de rechten van vrouwen in niet-Europese landen, maar niet over die van de Europese vrouwen zelf.”

Krisztina Morvai legt de vinger op de wonde en vraagt actie namens de commissie naar aanleiding van de massale aanrandingen in Keulen (en elders) tijdens oudjaar. Ze wijst geheel terecht de vreemdelingen met de vinger die verantwoordelijk zijn voor deze gruwelijke daden. “Wanneer gaat de commissie hier iets aan doen,” vraagt ze een aantal keren.

Het antwoord dat ze krijgt van de commissievoorzitter van de Commissie rechten van de vrouw en gendergelijkheid is on-voor-stel-baar. Mary Honeyball – zelf een vrouw voor alle duidelijkheid – houdt het kort en meldt dat “deze mannen uit een regio komen waar vrouwen als niet-gelijke behandeld worden,” met andere woorden, we moeten begrip hebben voor hun wandaden en in feite zijn deze mannen blijkbaar het slachtoffer van het gedrag van onze Europese vrouwen.

Om het moedige discours van Krisztina Morvai helemaal met de grond gelijk te maken en vooral om de vele Europese vrouwen de mond te snoeren, sneert Mary Honeyball dat het racistisch is om de daders, die allemaal vreemdelingen zijn, met de vinger te wijzen omwille van hetgeen ze misdaan hebben. Het is een oud zeer: kritiek op een mislukt vreemdelingenbeleid is taboe.

Voor alle duidelijkheid, de Progressieve Alliantie van Socialisten en Democraten waartoe Mary behoort is dezelfde fractie waarin ‘onze’ Belgische socialisten vertegenwoordigd zijn: 1 sp.a’er, Kathleen Van Brempt en 3 PS’ers. Maar eveneens de partij van de Franse president François Hollande (PS) maakt deel uit van deze socialistische internationale.

De Europese vrouwen weten dus weeral wie er hen wél en vooral niet steunt in Europa…

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

5 reacties op “EU-Commissie Vrouwenrechten noemt kritiek op aanrandingen tijdens oudjaar “racisme””

  1. […] Vandaag verscheen op de webstek van KVHV Antwerpen een opiniestuk over de rol van de Europese Commissie in het doodzwijgen van criminele feiten gepleegd door asielzoekers. Ook op ReAct haalden we al aan dat kritiek op de vreselijke incidenten in Keulen door de EU weggezet wordt als racisme. Als bewijs hiervoor toonden we videobeelden van de bewuste uitspraak (klik hier). […]

  2. Ik ben een man die behoor tot een regiio waar men, tot in het huwelijk toe, een vrouw seksueel respekteert en waarin zulks niet te doen niets anders dan racistisme is . Waarom ben ik, als ik mijn kultuur tracht te verdedigen (zie de stelling van Mevr. Stupida Moneygrabball – ekskuus, Mary Honeyball -) , dan een racist en een vreemdeling, die mijn kultuur, met de daad, tracht te vernietigen, niet? Of is zijn kultuur dan gelijker dan de mijne?

  3. NOG politiek-correct ontaarder kan bijna niet ! OIKOFOBIE tot de 10° Macht !

  4. Ratteke Maurice

    IS dat Debiel Wijf niet beschaamd dit te durven zeggen als antwoord ??? Walgelijk echt Walgelijk

    1. De masochistische bevuiling van EIGEN nest kent bij sommige politiek-correct geobsedeerden kennelijk geen plafond !

Trending

%d bloggers liken dit: