Recent circuleerde er een cartoon op de sociale media om de multicultuur te linken aan de golf van aanrandingen en andere misdaden. Ook wij gebruikten deze cartoon in een artikel dat over hetzelfde thema gaat. Vorig jaar was iedereen ‘Charlie’ nadat een deel van de redactie van Charlie Hebdo door islamterroristen werd weggemaaid. Maar Facebook is blijkbaar geen ‘Charlie’ en past keiharde censuur toe.

kbs2

Waar gaat het over? Op Facebook vind je de pagina ‘Plezant Rechtse Actie‘. Een humoristische pagina die actuele zaken overbrengt middels geestige cartoons en afbeeldingen. Taboes waarmee je niet mag lachen zoals de joden, Mohamed, homo’s, de multicultuur en zoveel andere zaken komen er aan bod – net zoals bij Charlie Hebdo met andere woorden.

Maar dat is buiten het politiek correcte Facebook gerekend. De bewuste cartoon waar een groepsverkrachting te zien is en waarbij de gevestigde orde de vader van het verkrachtte meisje laat arresteren en waarbij de protesterende politieker als racist wordt weggezet is door Facebook van de pagina verwijderd. De beheerders van Plezant Rechtse Actie worden daarenboven voor 30 dagen geweerd van alle activiteiten op Facebook. Zelfs de chatfunctie werd voor hen geblokkeerd.

fbl1

Dit is de wereld anno 2016. De multiculturele dictatuur heerst en beheerst. Plaats je een commentaar die niet strookt volgens de gevestigde meningen? Dan riskeer je vervolging. Plaats je een cartoon (een tekeningetje!) dat ingaat tegen de multiculturele droom, dan vlieg je voor 30 dagen van Facebook. Zuckerberg mag fier zijn op zijn bedrijf dat deze beangstigende censuur toepast. De jaren ’30 waren nog nooit zo dichtbij!

fb3fb2

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

8 reacties op “Facebook verwijdert populaire cartoon en plaatst beheerders pagina 30 dagen in een ban”

 1. Het xenofiel-islamofiel, politiek-correct gedegenereed Inquisitiecentrum kan toch niet beletten dat dit artikel MET de cartoon of deze cartoon alleen MASSAAL per E-mail rondgestuurd wordt naar al wie men kent of het E-mail adres van bezit. DOEN ! Verschalk deze Inquisiteurs, de reïncarnaties van Tomàs de Torquemada middels politiek-benoemde, volkomen OVERgesubdidiëerde Trawanten !

 2. Zuckerberg heeft Frau Merkel beloofd elke islam-kritische pagina te verwijderen van Facebook..
  Zet je aan ‘t denken.

  1. Enige opzoekingswerk op het internet toont aan dat Zuckerberg en Merkel kennelijk tot dezelfde ethnisch-cultureel-religeuze minderheid behoren als Schulz van het EU.S.S.R. Potverteerders-circus. Dat zou veel kunnen verklaren…..Ook de tsunami import die moementeel aan de gang is.

 3. mireille demonie

  ik heb mijn bedenkingen bij het verwijderen van deze cartoon en begrijp helemaal niet wat hier verkeerd aan is , hopelijk worden dit toch geen ddr toestanden ??????

 4. ja opvallende inquisitie van Facebook zeg. Een hele zuiveringsgolf raast over facebook nu. En eerlijk gezegd ben ik vorige week permanent uit facebook geband, mijn account ‘waldo dewanand’ is dus permanent disabled en ik zat in aardig wat rechtse groups. Maar goed, nu moet de rechtse wereld maar massaal facebook boycotten, en opzettelijk de zaak kapot provoceren.

  Gooi Facebook vol met:
  ‘I am charlie hebdo’

  Deze cartoon van de verziekte multicul zooi stond ook op mijn FB timeline en velen hadden het doorgelinkt.

  Misschien moet de redactie van Rechtsactueel nu maar een eigen forum beginnen of desnoods een eigen Rechtsactuele Sociale Netwerk ism investeerders uit Rusland of elders. Technisch kan alles nu, en een ander idee is om deze site van Rechtsactueel gewoon even om te bouwen tot een actiever Rechtsgeorienteerd sociaal en familie gericht netwerkje. Ik denk dat er voldoende ICTers zijn die dit vrijwillig willen doen, om de rechtse zaak te dienen.

  Ja voor mijn part wordt Rechtsactueel een nieuwe Rechtsgeorieenteerde Poltieke Partij in de hele Schengen Zone.

  Mooi bericht. Bedankt.

 5. Wie zou er klacht/protest neergelegd hebben ? Het met PoCo-politiek-benoemden overbevolkt, volkomen OVERgesubsidiëerde C.I.R.C. (Centrum voor Inquisitie, Repressie & Censuur) dat de arrogante PoCo-prententie heeft zich de FICTIEVE “Vierde Macht” te wanen ? Subsidiekraan DICHT naar die roedel politiek-correct gedegenereerde epigonen van Tomàs de Torquemada ! Free Speech NU !

 6. Om dat ik een gelovige Gereformeerde ben, wordt ik vaak door E.J.Bron uitgesmeten.Daar om plaats ik daar geen berichten meer.Ik ben een gelovige Gereformeerde en zal dat ook zo blijven.

  1. Gereformeerde,dat zijn toch dat soort klanten die op Urk rondlopen.Sorry maar daar heb ik ook niets mee zie toevoeging (*).Aangaande E.J Bron een perfect voorbeeld van een pseudo nationalistisch blad perfect voor zionisten,farizeeërs en dergelijke aanhangsels.

   (*)De Urker bevolking heeft vrijdag bijna een ton (99.605 euro) opgehaald voor projecten in Ethiopië. De gemeenschap collecteert elk jaar op eerste kerstdag
   Tijdens de kerstcollecte stonden tussen 12.00 en 13.00 uur op vijftien plaatsen in Urk grote collectebussen waarin mensen het geld konden stoppen. De kerkklokken luidden om het kwartier om de bevolking te herinneren aan de collecte.

   http://www.nu.nl/binnenland/4188650/urk-haalt-ton-ethiopie.html

Trending

%d