De dwaze uitspraak van Henriette Reker, de burgemeester van Keulen, na de massale aanrandingen en geweldplegingen op oudjaar in haar stad, inspireerde een aantal rechtse politici.

Meer dan 500 aangiften werden er reeds genoteerd bij de Keulse politie van mensen die tijdens oudjaar werden aangerand, beledigd, aangevallen of beroofd. De daders zijn zo goed als allemaal vreemdelingen en dat is natuurlijk erg verontrustend te noemen.

Zoals we eerder schreven zijn de werkelijke schuldigen die politiekers die de grenzen hebben opengezet en die sinds decennia stemmen vergaren door een pamperbeleid te voeren jegens vreemdelingen. Moskeeën worden zonder veel boe of bah gesubsidieerd, op de arbeidsmarkt krijgen vreemdelingen voorrang op Europeanen en zo meer…

De idee van Reker om vrouwen een armlente afstand te laten bewaren van mensen die ze niet kennen, werd terecht op hoongelach onthaald. Van een degelijk beleidsvoorstel is hier dan ook absoluut geen sprake. De uitspraak zal haar in ieder geval haar ganse carrière blijven achtervolgen, hoe goed ze het ook bedoeld zal hebben.

Nadat eerder armlentes werden getoond op de sociale media van mensen die een peperspray of traangas vasthebben of zelfs een pistool en uiteraard de voorspelbare grapjes met beelden uit een niet zo ver verleden van massa’s Duitsers met een gestrekte armlengte, hebben nu ook enkele rechtse politici een campagnebeeld aan de uitspraak opgehangen.

Als eerste kwam de FPÖ met de slogan af, de dag erna de NPD en vandaag ook het Vlaams Belang: FPÖ/NPD/Vlaams Belang … wanneer een ARMLENGTE niet volstaat. Of hoe men van een ondoordachte en dwaze uitspraak een sterke slogan kan maken. Mooi zo!

al2al3al1

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

2 reacties op “Wanneer een armlengte niet volstaat…”

  1. Xenofiel en politiek-correct beschouwd zou een “penislengte” echter volstaan……;

    1. Volledigheidshalve en om alle spijtige misverstanden te vermijden ; “in geef acht” en dus niet in “ter plaatse, rust”, voor wie ooit nog legerdienst heeft moeten kloppen.

Trending

%d bloggers liken dit: