De lijst der schande: in deze Duitse steden liep het fout op oudjaar

In niet minder dan 13 Duitse steden hebben vreemdelingen zich (seksueel) misdragen op oudjaar en de dagen erna. Je zal het niet snel vernemen in de reguliere media, dus deel dit verontrustende nieuws zoveel mogelijk! Hieronder een kort overzicht dat we overnemen van Junge Freiheit.

kon

Keulen: meer dan 500 aanklachten

Een 1000-tal vreemdelingen uit voornamelijk Noord-Afrika en het Midden-Oosten hebben die bewuste nacht mensen lastig gevallen, beroofd en aangerand. 516 aanklachten liepen reeds binnen bij de politie. 40% daarvan gaan over seksuele intimiteiten.

Bij de tot nog toe 31 geïdentificeerde verdachten bevinden er zich 9 Algerijnen, 8 Marokkanen 5 Iraniërs, 1 ‘Amerikaan’, 1 Serviër en een Irakees. Daarvan zijn er alvast 18 asielzoekers. Slechts 2 van de verdachten hebben de Duitse nationaliteit.

Hamburg: vrouwenjacht en molesteren van een minderjarige

Hier gingen op de Reeperbahn, een drukbezochte plek door het grote aantal muziekclubs en discotheken, overwegend Afrikanen op ‘vrouwenjacht’. Hiervan liepen al 133 klachten binnen bij de politie. Ook wist de politie een Somaliër op te pakken die een 10-jarige jongen had gemolesteerd op een speelpleintje.

In wijk Winderhoede werden twee vrouwen afgelopen vrijdag gemolesteerd door een  een Arabisch uitziende man en ook een paramedicus werd afgelopen weekeinde gemolesteerd door een Eritreeër.

Dusseldorf: (seksuele) aanvallen in de ganse stad

In de hoofdstad van Noordrijn-Westfalen liepen inmiddels 40 klachten binnen over seksuele aanvallen op vrouwen. Aanvankelijk ging het eerst over 11 aangiften, maar sinds de bekendmakingen over Keulen bleven de klachten binnenlopen. De aanvallen, die over de ganse stad plaatsvonden, werden volgens ooggetuigen uitgevoerd door vreemdelingen.

München: vrouwen omsingeld en seksueel belaagd

Twee vrouwen werden bij het verlaten van een discotheek omsingeld en seksueel lastig gevallen door een 15-tal mannen. “De twee vrouwen konden zich losmaken en wegvluchten in de discotheek. Zo een roofachtig gedrag hebben we nog nooit meegemaakt,” aldus de politie.

Stuttgart: spitsroede lopen voor vrouwen en kinderen

In deze stad zijn ten minste twee gevallen bekend van seksuele intimidaties door Arabisch uitziende mannen. Zo zou er tijdens oudjaar 15 mannen twee meisjes van 15 en 18 jaar oud lastiggevallen en aangerand hebben.

Verschillende ouders berichten hoe ze met hun kinderen in het centrum van Stuttgart spitsroede moesten lopen tussen de vele vreemdelingen. “De vriendin van onze dochter kon zich als enige vrijhouden van fysieke seksuele intimidaties doordat ze ostentatief met een busje peperspray rondliep,” aldus één van de moeders die getuigde.

Berlijn: verdachten uit Pakistan en Iran

In Berlijn zijn twee asielzoekers gearresteerd nadat ze op de bekende laan ‘Fanmeile’ een vrouw seksueel hadden belaagd. Verder waren er nog minstens drie reeds gekende gevallen van vrouwen die door mannen werden lastiggevallen.

Nürnberg: pas later aangifte gedaan

Twee jonge vrouwen uit Nürnberg  werden “door ongeveer 20 mannelijke buitenlanders, volgens de benadeelden er Arabisch uitziend, omsingeld en vervolgens aangevallen,” aldus de politie.

“Vervolgens werden zij ‘geknuffeld’, gekust en betast op het boven- en onderlichaam. Daarna werden ze onder gelach achtergelaten door de bewuste mannen.” Ook hier werd de aangifte pas gedaan na de gebeurtenissen in Keulen.

Frankfurt: asielzoekers in het vizier

In het centrum zijn er zeker 15 gevallen bekend van seksuele aanvallen tijdens oudjaar. De slachtoffers beschrijven ook hier de daders als Noord-Afrikanen of Arabieren.De politie vermoedt dat de daders uit het criminele milieu afkomstig zijn. Tijdens de nacht heeft de politie 10 Noord-Afrikaanse asielzoekers opgepakt, die voor overvallen verantwoordelijk zouden zijn.

Bielefeld: vrouwen en discotheek aangevallen

Een groep van om en bij 500 Arabieren heeft tijdens oudjaar in Bielefeld een discotheek aangevallen. Vrouwen werden op ongewenste plaatsen betast. “De eerste hulp aan gekwetste vrouwen werd verleend op het plaatselijke politiecommissariaat,” aldus de politie.

Slachtoffers hebben nochtans verklaard aan de lokale pers dat de politie hen niet wilde helpen doen ze om hulp vroegen. “Plotseling werd ik omsingeld. Overal waren er mannen, die kusten me op mijn voorhoofd, mijn wangen en op de mond,” aldus een slachtoffer van die bewuste avond. Niemand van de daders sprak één woord Duits.

Ansbach: vrouwen lastiggevallen door Afrikaanse negers

Ook hier kwam het tot seksuele intimidaties. De plaatselijke politie getuigt: “Drie meisjes van 16, 18 en 19 jaar oud werden door vier mannen met een donkere huidkleur, vermoedelijk zwarte Afrikanen, aangeklampt en seksueel aangevallen.” De 16 tot 19-jarige meisjes werden met geweld vastgehouden, gekust en over hun ganse lichaam betast. Andere soortgelijke gevallen zijn bekend in de gemeenten Waldkraiburg en Traunreut.

Dortmund: de politie vraagt de burgers om hulp

In Dortmund verzamelden er zich in de buurt van het hoofdstation een 300-tal personen. Vanuit deze groep zouden er minstens 2 gevallen zijn voortgekomen van seksuele aanranding van vrouwen. De daders zouden een “donkere huidkleur” hebben en gebroken Engels en Duits gesproken hebben.

De politie heeft aan de bewoners gevraagd of zij videobeelden of foto’s hebben van de incidenten. Daarvoor wordt een computerserver gereserveerd waarop de bewuste beelden kunnen opgeslagen en bestudeerd worden.

Weil am Rhein: Syriërs houden groepsverkrachting

In Weil am Rhein (Baden-Württemberg) zitten vier Syriërs tussen de 14 en 21 jaar in voorhechtenis. De mannen, waaronder een erkende vluchteling, staan onder verdenking van het aanranden van twee minderjarige meisjes tijdens oudjaar. De slachtoffers zouden hierbij anaal en vaginaal zwaar misbruikt zijn geweest.

Kassel: „I am from Syria“

Terwijl de politie van Kassel leugenachtig beweert dat er zich tijdens oudjaar geen gevallen van aanrandingen hebben voorgedaan, zijn er in de lokale pers toch verschillende getuigenissen van vrouwen gepubliceerd.

Een 29-jarige jongedame getuigt dat ze in een café omsingeld werd door Syrische mannen en vervolgens seksueel betast werd. De daders zegden tegen haar: “I am from Syria” waarop ze haar op ongewenste plaatsen vastnamen. “We hebben hier meerdere meldingen van, ook van tijdens oudjaar,” aldus de cafébaas.

Verrijking van Europa?

Zoals je kan vaststellen grijpt de “verrijking” waar Bart De Wever en Theo Francken op wijzen heftig om zich heen. De bovenstaande opsomming van daden is echter slechts een lijst uit Duitsland. In Vlaanderen kennen we ook al een hele reeks verhalen van geweldplegingen en andere misdaden gepleegd door vluchtelingen en andere vreemdelingen.

Voor alle duidelijkheid: wir schaffen das nicht!

13 comments

 1. Politie heeft zwijgplicht over alles wat moslim en marokanen betreft tot 7 jaar na hun beroeps beeindiging en pensioen .Alles moet in doofpot blijven maar lekt toch uit langs facebook en mails.

 2. eindelijk een website gevonden waar mensen hun mening zeggen en die mij enorm bevalt
  omdat ik hetzelfde denk
  bedankt mensen

 3. Van mijn nicht uit de Us ,3 rondes in Afganistan ,en Irak gedaan haar zoon zit er nog

  YOU HAD BETTER GIVE THIS SOME SERIOUS THOUGHT.

  MESSAGE FROM A CONCERNED CITIZEN:

  “Has everyone lost their ability to see what is happening in the USA?
  Think America! Before Obama, there was virtually no visible presence
  of Islam in America.

  All of a sudden, Islam is taught in schools

  All of a sudden, we must allow prayer rugs everywhere and allow for
  Islamic prayer in schools and businesses.

  All of a sudden, we must stop serving pork in public places and
  institutions.

  All of a sudden, we are inundated with law suits by Muslims who are
  offended by America. (For God’s sake, they are IN America)

  All of a sudden, we must allow burkas to be worn everywhere even
  though you have no idea who is covered up under them.

  All of a sudden,Muslim training compounds are popping up throughout the
  USA.

  All of a sudden, Muslims are suing employers for being expected to do
  their jobs.

  All of a sudden, all of our aircraft carriers are recalled for
  maintenance by Obama rendering the Atlantic unsupported.

  All of a sudden, our troops are withdrawn from the middle east.

  All of a sudden, there is no money for American poor, disabled
  veterans, jobless Americans, hungry Americans, or displaced Americans,
  but there is endless money for Obama’s refugee programs.

  All of a sudden, Obama fills the Federal Government with Muslims in
  key positions.

  All of a sudden, there is an ammunition shortage in the USA.

  All of a sudden, Americans are threatened by the Federal government
  for complaining about Muslims.

  All of a sudden, the most important thing for Obama to do is disarm
  American Citizens.

  Now, why is it so important for Obama to disarm America?

 4. Theo Francken zegt : rotte appels moeten eruit. Ik zeg : alle appelen moeten eruit.

 5. Dit is geen toeval,in heel Europa op de zelfde moment en massaal vrouwen overvallen en lastigvallen(aanranden),dit is zonder twijfel georganiseerd,weeral een laffe aanval op onze manier van leven,wat moet er nog gebeuren vooraleer onze media wakker wordt…..
  Elke actie heeft een reactie,dan zullen onze media wel klaar staan om rechts te beschuldigen, maar als onze overheid ons niet kan beschermen, hebben we het recht om het zelf te doen, ik hou mijn hart vast….de tijdbom tikt

 6. Hetgeen twee wereldoorlogen met miljoenen onschuldige doden niet hebben gekund, daar is één enkele oude vrijster, een gewezen communistische Stasi-spionne, wel in geslaagd: Duitsland, het hart van Europa, te vernietigen! En de andere Europeanen? Ze staan er bij, kijken er naar en doen niets! Want iets doen mogen ze niet want dat zou neerkomen op het aanzetten tot haat en geweld, en dat is verboden en is ten andere niet politiek correct! Doch, als vreemdelingen trachten de autochtonen te elimineren en hun kultuur te vernietigen, worden die criminelen door de autoriteiten verre van bestraft maar beschermd en hun misdaden voor het volk verborgen gehouden, want wat zij doen is dan geen uiting van haat of geweld, maar het intens beleven van hun kultuur, een sacrosanct mensenrecht, dat hen te allen tijde moet worden respectvol gegarandeerd. Van twee maten en van twee gewichten, van fundamentele discriminatie en ongelijkheid gesproken! Heimatdeutsche, vereinigen sie sich, klage nicht aber kämpft!

 7. Is dat de prijs die wij moeten betalen voor een liter aardolie, is dat de deal die ons aangeboden word ?? Heeft EUROPA zich zo verlaagd om zo een deal te sluiten met die zwartzakken / crapuul ?? Wat zit er in die KOP ( geen hoofd dat hebben die kloten niet) van De Wever en Francken?? ” Laksheid en Domheid is een gave van Politiekers ” Het is een echte schande en ze blijven nog verder leugens tappen, of is het voor de lol om te zien hoever ze mogen gaan?? ik denk niet al te ver meer . Bende lafaards in de Wetstraat.

  1. niet zozeer De Wever en Francken maar die rooi sossen hebben het vuur aan de lont gestoken. Di Rupo, madame de feeks Onkelinckx met hare moslim lover boy, mijnheer de idiote burgemeester daar in Brussel met zijn broeinest van smerige Jihadisten in St Jans Molenbeek en nog trouwen met dat tuig. De vuil sossen wilden die multi culturele samenleving om meer kiesvee te hebben voor de verkiezingen, niet Francken en De Wever.

 8. En welk antwoord heeft Frau Merkel daarop?

  We zullen er mee moeten leren leven dat “vluchtelingen” (want voor haar zijn mannen in strijdbare leeftijd tussen 18 & 35 nog steeds vluchtelingen ipv deserteurs) crimineler zijn.

  1. NEEN, het is zo : ZIJ zullen moeten leren leven met ONS “Recht op Wettige Zelfverdediging” want wij zijn die linkse , politiek-correct gedegenereerde, als “verdraagzaamheid”(sic) verklede, permissiviteit echt wel kotsbeu ! Cfr Strafwetboek art. 416-417 over “noodweer” VERLEENT ONS DAT RECHT, tot spijt van elke in oikofobie gedrenkte politiek-correct geïnfecteerde pipo/pipa die het benijdt !

Comments are closed.