Keulen is een gevolg van de Europese multiculturele heilstaat

Dat in Keulen het oudjaarsfeestje op een barbaarse wijze werd verstoord door vreemdelingen is geen geheim. Ondertussen hebben meer dan 100 (!) vrouwen een klacht neergelegd bij de politie omdat ze seksueel vernederd werden. Maar wat nu? En waarom kan dit überhaupt in het ‘vrije’ Europa?

kbs
Het Volk kent de waarheid, nu de politiekers nog.

De VRT had liever gewild dat het migrantenfeestje in Duitsland een stille dood was gestorven in de media, aangezien deze openbare – en bijgevolg door uw centjes betaalde – omroep als één van de laatsten in Europa berichtte over de walgelijke feiten. En de berichtgeving is dan nog van minimaliserende aard, want het zou gaan over “enkele vrouwen” die werden lastiggevallen. Wie gelooft die Leugenmedia nog?

De burgemeester van Keulen, zelf een vrouw overigens, zou volgens haar entourage verkeerdelijk begrepen zijn in de media toen het plan werd voorgesteld om  – onder andere – het carnaval in Keulen veilig te laten plaatsvinden. De media focuste op de “armlengte afstand” die vrouwen zouden moeten bewaren wanneer ze in de buurt zijn van onbekenden. “Er waren immers ook nog andere voorgestelde maatregelen…” De reacties die daarop volgden werden volgens onze media dan weer weggezet als “gespot” in plaats van “kritische bemerkingen”. Weer een mooi staaltje van de Leugenmedia.

Helaas, als je als leidinggevende vrouw nog niet eens uw geslachtsgenoten een hart onder de riem kan steken na dit soort van zeer verregaande criminele feiten, dan ben je het niet waard om burgemeester te zijn. Vrouwen hoeven zich helemaal niet anders te gaan gedragen. Niet in Duitsland, niet elders in Europa. Wat er buiten de Europese grenzen gebeurt, daar liggen we eerlijk gezegd minder wakker van, maar aan onze rijke Europese beschaving moet niet geraakt worden en dat heeft deze burgemeester, alle verbrande bh’s ten spijt, zo te zien niet begrepen. Wie gelooft deze burgemeester(s) nog?

Tot slot is er de vraag over schuld en onschuld. Want waren het nu vluchtelingen of niet? Waren het moslims of niet? Waren het volgens sommige Duitse politici “criminele asielzoekers” of niet? Doet het er toe wie de echte daders waren op dit lugubere momentum in de Europese geschiedenis? Neen, omdat dit slechts één van de uitwassen is van de multiculturele heilstaat die sommigen ons al decennialang opdringen.

kbs2
Een cartoon uit Engeland over hetzelfde thema dat helaas al langer actueel is dan oudejaarsavond 2015 in Keulen.

Het is dat beleid dat gezorgd heeft en de schuldige is voor de massale import en erkenning van een op middeleeuwse waarden gestoelde religie. Het is dat beleid dat zorgt voor miljoenen ‘vluchtelingen’ die ongestoord hun gang kunnen gaan in zeer veel Europese landen. Het is dat beleid dat vreemdelingen, ongeacht hun afkomst, cultuur of religie jarenlang in de watten heeft gelegd middels allerhande projecten, subsidies en initiatieven die uiteindelijk enkel de beleidsvoerders zelf goed uitkwamen in de vorm van stemmen bij verkiezingen.

Asielzoekers lessen gaan geven in vrouwenrechten zijn vijgen na Pasen. Dit soort toestanden, waarbij een duizendtal vreemdelingen op barbaarse wijze vrouwen de kleren van het lijf rukken en betasten ken je nergens in de wereld… behalve in het multicultureel verklaarde ‘Westen’, want deze toestanden – zij het op iets kleinere schaal – gebeurden ook al in de Verenigde Staten.

De oplossingen liggen nochtans voor de hand. Sluit eindelijk tijdelijk alle Europese binnen- en buitengrenzen, het Schengen-verdrag laat dit toe. Vang alle reeds aanwezige asielzoekers op in gesloten asielcentra. Voer een repressief beleid in alle Europese probleemwijken en ga effectief op zoek in samenwerking met overheid, justitie en politie naar illegalen en criminele vluchtelingen, in plaats van lijstjes bij te houden met ‘potentiële daders’. En doe er tenslotte alles aan om de situatie in de conflictgebieden aan te pakken en te verbeteren. Een tip: bel eens met Poetin.

Europa heeft dringend nood aan echte leiders. Hiervoor nog een tip: bel eens met Orban. Maar het is al lang vijf na twaalf. De mensen beginnen het echt beu te worden. Het klinkt misschien vreemd, maar wie de verrechtsing wil tegengaan in Europa zal een consequent rechts beleid moeten voeren. Het volk is het beu, het is nu aan de heren en dames politici. Al koesteren we hierin een erg ijdele hoop… Want immers: wie gelooft die politiekers nog?

5 comments

  1. Hoe lang zouden multiFLAUWEkulti verkrachtingen en dito bepotelingen nog door de xenofiele, politiek-correcte beugel kunnen ? Gaat de Muzelmanse kruik zo lang ter politiek-correct water tot ze objectief-correct breekt, te onzer ZELFVERDEDIGING en ZELFBEHOUD ?

  2. Moslims of asielzoekers of vluchtelingen of ik weet niet wat, het waren groepen schoftige criminelen die geen besef hebben van wat beschaving is en die in geen enkele cultuur, en dus zeker niet in een multiculturisme thuishoren . Of staat de multiculturele heilsstaat ook open voor cultuurlozen? Feit is dat in een rechtsstaat niet alleen de daders maar ook de medeplichtigen en de verantwoordelijken worden medegestraft. Naast de criminelen die de strafbare feiten hebben verricht horen dus ook de verantwoordelijke politici die hun de kansen op zulke walgelijkheden hebben geschapen en de medeplichtige autoriteiten die de daders steeds opnieuw vrijuit laten gaan, op de beklaagdenbank te zitten om hun gerechte straf te ondergaan en om zich te horen veroordelen tot het betalen van een schadevergoeding door de onafhankelijke rechter bepaald en die zal worden verhaald op hun eigen private vermogen (en niet op de rug van de belastingbetaler). Dit is de RECHTvaardigheif van een RECHTsstaat, toch? Mogen er nog meer utopieën zijn?!

  3. “Diversiteit is een verrijking” . zeg dat eens tegen die beklagenswaardige vrouwen die “in elke lichaamsopening betast” werden, verkracht, bestolen in het xenofiel asieltoeristen Paradijs van multiLULti-fanate Merkel !

  4. Het chronisch wegkijken en goedpraten van allerhande soorten islamitisch geweld moet nu eindelijk eens ophouden bij de overheid en bij de politiek

Comments are closed.