Na onder andere de vreselijke islamitische terreuraanslagen in Parijs op 13 november 2015, roept PEGIDA Vlaanderen op om aanstaande zaterdag 9 januari in Antwerpen door de stad te manifesteren met een duidelijk signaal van gezond verstand aan onze politici: “WIJ ZIJN HET MOE!”

De sprekers van dienst zijn Pegida-oprichter Lutz Bachmann, Pegida Vlaanderen woordvoerder Kristof De Smet, Pegida Nederland woordvoerder Edwin Utrecht, Vlaams volksvertegenwoordiger Chris Janssens, volksvertegenwoordiger Filip Dewinter en voormalig Vlaams volksvertegenwoordiger Hilde de Lobel.

pvba

Hieronder alvast de aankondigingstekst:

WIJ ZIJN DE TERREUR MOE!

Wij verwachten dat onze regering eindelijk de maatregelen neemt die noodzakelijk zijn om de terroristen te verslaan, zowel in binnen- als in buitenland. In het buitenland betekent dat een militaire actie om IS met wortel en tak uit te roeien. In eigen land betekent dat een harde houding tegen de vrienden van IS: Turkije, sommige golfstaten en Saoudi-Arabië; uitwijzing van alle salafistische imams; sluiting van alle salafistische moskeeën en koranscholen; verbod op buitenlandse financiering moskeeën; uitwijzing alle extremistische moslims; opsluiting en berechting van alle teruggekeerde IS-oorlogsmisdadigers; verbod voor terroristen om op VRT te komen; verbod voor terroristen om geld te verdienen aan boeken die op de Boekenbeurs verkocht en zelfs gesigneerd worden; systematische grootschalige politieacties in Molenbeek, Borgerhout, Vilvoorde, Houthalen etc. om alle vormen van illegale tewerkstelling, illegale handel, drughandel, illegaal verblijf, valse adressen, verzet tegen ordediensten voor eens en voor altijd uit te roeien. Men moet met terroristen en hun fans geen koffie drinken, men moet ze niet ‘integreren ‘of ‘re-integreren’: wie naar Syrië trok om IS te helpen heeft definitief het recht verspeeld om ooit nog één stap vrij in de straten van Vlaanderen rond te lopen, en wie hen steunt moet keihard aangepakt worden. Wij zijn het moe!

WIJ ZIJN DE ISLAMISERING MOE!

De islamitische terreur heeft alles te maken met de islam. Niet elke moslim is een terrorist, maar teveel terroristen zijn moslim. En dus moet verhinderd worden dat het aantal moslims op ons grondgebied zich blijft uitbreiden, en moet de groeiende invloed van de islam teruggedrongen worden, want hoe minder islam, hoe minder terreur. Wij eisen dat geen moslim-asielzoekers meer aanvaard worden: moslims moeten asiel vragen in een moslimland. Wij wijzen elke vorm van islamisering af: geen hoofddoeken in openbare functies, geen opzichtige minaretten, geen gescheiden zwemuren, geen maagdelijkheidstests door Vlaamse dokters, geen toegevingen op Vlaamse tradities als Kerstfeest of Sinterklaas, geen halal in scholen, geen barbaars ritueel slachten in ons land. Wie hier komt leven, heeft hier geen aanpassingen te eisen; men aanvaardt onze normen en wetten of verhuist naar een islamland waar het dan ongetwijfeld véél beter is. Wij zijn het moe!

WIJ ZIJN HET ASIELMISBRUIK MOE!

Datgene waarvoor PEGIDA maandenlang gewaarschuwd heeft, en waarmee de leugenmedia maandenlang gelachen hebben, is uitgekomen: een IS-terrorist is als vluchteling Europa binnengekomen, is ongestoord langs alle open grenzen gereisd en heeft zich opgeblazen in Parijs. De ongecontroleerde asielinvasie, zoals gepromoot door leugenmedia en hun onverantwoordelijke linkse medestanders, brengt ons en onze dierbaren allen in enorm groot gevaar. Wij zijn de burgers die van onze politici gezond verstand vragen: sluit de buitengrenzen van de EU met hekken en bewakers; sluit en controleer alle binnengrenzen zoals Hongarije terecht en goed gedaan heeft, want elke extra hinderpaal tegen illegale grensoverschrijding is positief; sluit alle asieleisers op in gesloten centra, waar ze grondig kunnen gescreend worden; stuur alle criminelen en extremisten genadeloos terug, en blokkeer alle ontwikkelingshulp aan landen die die terugkeer hinderen; stuur alle moslim-asieleisers terug naar een moslimland; vang de overgebleven échte vluchtelingen op in een tijdelijk statuut, dat wordt ingetrokken zodra de oorlog ginder gedaan is. Wij willen géén nieuwe asielcentra en géén spreidingsplannen die ons overal asieleisers opzadelen. Het is onaanvaardbaar dat wij steeds maar meer belastingen en facturen betalen, terwijl anderzijds aan honderdduizenden asieleisers extra miljoenen worden uitgedeeld; WIJ ZIJN HET MOE!

Na de doden van Parijs moet het voor iedereen duidelijk zijn: morgen kunnen het uw kinderen of familieleden zijn. De maat is vol, ons geduld is op.  Wie nu niet op straat komt, zal later de vraag moeten beantwoorden: toen het volk in verzet kwam tegen de bezetting, waar was jij?

Iedereen de straat op op 9 januari 2016, 14 uur, Conscienceplein, Antwerpen, voor ons volk, ons land, onze vrijheid en onze toekomst!

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

10 reacties op “Pegida betoogt zaterdag in Antwerpen”

 1. Opdat muzelmans geweld/diefstallen zoals in Köln en tal van andere Duitse steden GEEN wortel zou kunnen schieten in ONZE Vlaanderen Vrijstaat en zover als reeds aanwezig, toch met stok-en-wortel zou uitgerukt worden !

 2. Weer Filip DE Winter – opnieuw dien ik dus te passen. Wanneer gaat hij de begrijpen dat zijn tijd voorbij is ?

 3. Hopelijk zijn we zaterdag eens met een “echt” pak betogers, dus minstens 1000!! Ik vrees maar dat om zulke cijfers te zien, we eerst in Keulse toestanden moeten belanden…of erger. Het volkske is moeilijk uit zijn zetel te krijgen; hoe precair de situatie ook is/wordt….

 4. “wij zij het moe” ???? Neen : KOTSBEU !

 5. Reeds 40 jaar heeft het vlaams belang ons gewaarschuwd voor de gevaren van de islam en het is uitgekomen De aanslagen in Parijs. en in America op de wtc torens. Ik kan mij volledig aansluiten bij de hierboven vermelde tekst wij zijn het moe grenzen toe. Als wij onze eigen cultuur normen en waarden willen behouden is het onze plicht voor de toekomst van onze kinderen en kleinkinderen mee op te stappen in de betoging van zaterdag 9 januari 2016 aanstaande. Ik zal er zeker zijn en hoop dat nog vele anderen aansluiten. wij moeten het recht in eigen handen nemen voor het te laat is!!!!

  1. ZEKER na wat er recent in Keulen gebeurd is , wat hier OOK zou kunnen gebeuren, wegens de politiek-correct als “verdraagzaamheid”(sic) gecamoufleerde PERMISSIVITEIT tegen crapules , ZEKER als die tot om het even welke volkomen OVERbeschermde minderheid behoren. Hoezo , waarom “overbeschermd” ? Omdat de Overheid WEL een “Minderhedenforum” subsidieert maar autochtonofoob discriminatoir GEEN “Meerderhedenforum”, DAAROM ! Nochtans wordt er bij autochtonen, door hun numerieke meerderheid het omvangrijkste volume aan belastingen afgeperst en afgetroggeld , kennelijk om autochtonofoob DISCRIMINATOIR achteruitgestoken te worden ; “politiek-correct stank als autochtone dank” !

 6. Bart De Schijter zal wel weer proberen stokken in de wielen te steken … of met GAS boete’s zwaaien.

  1. Bart De PezeWever van NV-Asociaal wil electoraal van ALLE walletjes BLIJVEN eten omdat zijn partij der kartonnen vlamingskes zal dreigen te kapseizen bij de volgende electorale Bolletjes Kermis, te wijten aan de “de kracht der verarming” !

 7. Eindelijk een tekst die de waarheid en de diepste, meest gerechtvaardigde eisen van het volk uitdruktt. Proficiat mensen van Pegida! Maar voor wanneer het DAADWERKELIJK verzet van het volk? Voor wanneer het terug samenvallen van het soevereine Volk en de soevereine Natie? Voor wanneer het EU-dictatorschap weg?

  1. Marc R. “daadwerkelijk” verzet is niet meer mogelijk; we hebben onze wapens moeten inleveren om daadwerkelijk verzet onmogelijk te maken. Gouverner c’est prévoir noemen ze dat in onze(?) capitale….

Trending

%d bloggers liken dit: