Al-Fath-moskee in Dordrecht (NL) bezet door activisten Identitair Verzet

Verschillende activisten van het Identitair Verzet bezetten sinds zaterdagochtend de Al-Fath moskee in het Nederlandse Dordrecht. “De tijd van toekijken en hopen op doortastende daden van onze politici is voorbij,” aldus de activisten.

ivrm

De militanten van  Identitair Verzet motiveren hun actie als volgt: “Nederland is in oorlog met het salafisme en zijn aanhangers. Het salafisme heeft duizenden gelovige militanten in ons land. En dit aantal groeit aanzienlijk met de immigrantenstroom die Europa overspoelt.

De aanslagen van Parijs tonen niet alleen de laksheid van de EU, maar ook de schrikbarende kwetsbaarheid van ons continent. De EU-politiek heeft bewezen ons niet te kunnen beschermen tegen het gevaar van het salafisme. Wij zien niet alleen onze identiteit verdwijnen maar vooral onze veiligheid en ons recht van bestaan.

ivrm2

Identitair Verzet Rotterdam roept dan ook alle activisten en sympathisanten in Nederland en Vlaanderen op tot geweldloos verzet de komende tijd. Tegen de islamisering, voor onze hard bevochten vrijheid. Voor onze identiteit!

Dit zal slechts een van de acties zijn in een serie van verzetsdaden tegen de islamisering van Nederland. Stop de islam, in Dordrecht, Nederland én Europa!

Tot slot doen ze nog een oproep om Pegida te steunen: “Voor iedereen die ook graag iets wil bijdragen: vandaag om 13.00 demonstreert PEGIDA Nederland in Rotterdam.

ivrm3

ivdm5ivdm6ivmd4

6 comments

  1. Adday, heel goed jongen! Doen zou ik zeggen. Dat maakt een en ander weer wat duidelijker….

  2. Wanneer gaan er in V laanderen ook maatregelen genomen worden door de Vlaamse regering tegen de moskeeën ? Of zijn ze te laf om kleur te bekennen en meeheulen met de politiekcorrecten en dan weer kaarsjes branden als het misloopt.

  3. En salafisme heeft waarschijnlijk totaal niets met islam te maken, want islam is vrede, toch?

Comments are closed.