A jamais idéaliste! – idealist als nooit tevoren. Met deze veelbetekenende bekentenis maken de muzikanten van de Franse rockgroep In Memoriam hun opwachting in Sint-Niklaas. Anderhalve maand voor datum is hun concert compleet uitverkocht.

IM evenement kaarten

Een mooie prestatie van IDMC (Identiteit, Muziek en Cultuur): een concert aankondigen en ruim op voorhand de zaal tot de laatste stoel gevuld krijgen. Iets meer dan 120 jongeren die uit de bol zullen gaan op de tonen van de Rock Identitaire Français (RIF) die zijn gouden tijden beleefde tijdens de jaren ’90, maar die overduidelijk aan een terugweg bezig is.

Ile de France, Vae Victis, In Memoriam, … het zijn maar enkele namen die ons door het hoofd schieten als we terugdenken aan de periode dat rechtsradicale jongeren in Frankrijk mee de toon bepaalden van wat er op straat en in de scholen en universiteiten gezegd werd. Met tienduizenden waren ze in heel Frankrijk en een stevige muziekcultuur kon daarbij vanzelfsprekend niet ontbreken.

Enkele weken geleden nog vond het Europese congres van de GUD (Groupe Union Défense) plaats. Ook daar zat de zaal opnieuw afgeladen vol. Hét bewijs dat de identitaire strijd nog lang niet begraven is, integendeel! Op het moment dat Europa meer dan ooit in de ban is van het allesvernietigende cultuurmarxisme en de islamisering en -terreur valt het te verwachten dat jongeren in grote getale opstaan en de handschoen tegen de vijanden van het Avondland opnemen.

Wat de reguliere media en links ervan mogen vinden, wij doen gewoon ons ding. IDMC op het gebied van muziek en React op het gebied van berichtgeving. Zolang er nog een aantal vrijheden bestaan, maken we daar gretig gebruik van. Maar het kan uiteraard altijd beter en daarbij kan eenieder van u bij helpen. Hetzij door IDMC groepen te leren kennen die onze boodschap uitdragen, hetzij door simpelweg af te zakken naar de optredens georganiseerd door IDMC.

Op 16 januari beleven we in Sint-Niklaas een Vlaams-Franse avond met een rockgroep om u tegen te zeggen. Kaarten bestellen heeft dus geen zin meer, maar houd desalniettemin de Facebook-pagina van IDMC in de gaten. Een volgend optreden wordt nu al voorbereid! En het zal deze keer een Vlaams optreden zijn.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Trending

%d