Tijdens de maand december gaat Voorpost naar jaarlijkse traditie een driehonderdtal Vlaamse mensen die het door allerlei omstandigheden financieel erg moeilijk hebben een bezoek brengen én hen een fantastisch kerstpakket bezorgen. 

Elk pakket heeft een waarde van ongeveer €60 en bestaat uit noodzakelijke levensmiddelen. We steken er ook een goed flesje wijn in, een blok heerlijke VNJ-marsepein en nog wat versnaperingen, zodat het ook voor deze mensen met de eindejaarsfeesten een beetje écht feest kan zijn.

1398012_550826161654075_1629156750_o

Hoe kan u  helpen?

Aan al diegenen die reeds een financiële bijdrage leverden zegt Voorpost gemeend “hartelijk dank” en dat in naam van die honderden die een pakket in ontvangst gaan nemen. Wie nog financieel wil helpen kan terecht op de Facebookpagina van Huizen van Vlaamse Solidariteit van Voorpost: klik hier.

Donderdag 3 december worden de kerstpakketten klaargemaakt in Vlaams huis De Klokke, Klokkestraat 85 – Duffel. Om 16u komt de vrachtwagen. Helpende handen om die te ‘lossen’ zijn erg welkom. Vanaf 19u worden de pakketten gevuld. Ook bij deze activiteit kan Voorpost nog hulp gebruiken. 

De bijna 300 pakketten moeten ook nog ter bestemming geraken en dat is een hele karwei. Ook hiervoor vraagt Voorpost uw medewerking.  

Hoe het werkt

De pakketten bevinden zich in de Klokke. Men kan daar terecht alle dagen behalve maandag en dinsdag vanaf 14u. Raf de sympathieke cafébaas heeft de adressen van de bestemmelingen. Deze adressen zitten per gemeente en per postnummer. U kan zelf kiezen naar welke adressen u de pakketten wenst te brengen.

Het is de bedoeling dat de pakketten, indien mogelijk, geleverd worden voor Kerstmis. Elk adres staat op een formulier wat u de mogelijkheid geeft eventuele aan of opmerkingen te noteren. Hoe meer gegevens Voorpost beschikt over de persoon of familie die het pakket ontvangt hoe meer het kan inspelen op de persoonlijke noden. Ook tijdens het jaar werkt de sociale dienst van Voorpost.

Eigen volk eerst!

Dat ALLE pakketten gaan naar mensen van ons eigen volk spreekt voor zich. Een aantal zijn zelf actief of zijn actief geweest in de Vlaamse beweging en dat in de ruime zin van het woord. 

Voorpost houdt er aan iedereen heel erg te bedanken die hen, op welke wijze dan ook, helpt bij deze sociale actie voor het eigen volk!

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

3 reacties op “Bestrijd armoede bij het eigen volk, steun Z11Z11Z11”

  1. mireille demonie

    mooi en warm initiatief

  2. mireille demonie

    mooi initiatief !!!!!! Is zowat het enigste waar ik achtersta en zoals zoveel (hoop ik toch!!!!)Vlamingen laten wij ons volk niet in de kou staan

  3. mooi geschenk moet ik wel zeggen

Trending

%d bloggers liken dit: