IRAQ-UNREST-MOSUL-JIHADISTS-FILESBij iedere terroristische aanslag die IS opeist willen de media en politici ons doen geloven dat IS niets met de islam te maken heeft. Ze “misbruiken” de islam heet het dan. De islam dat is immers “een vreedzame religie die enkel het beste voor heeft met de mensen.” De realiteit blijft echter deze pogingen tot hersenspoeling inhalen.

Twee feiten die we vandaag vernamen doen ons inderdaad het tegendeel geloven. De videoboodschap die vandaag door IS verspreid wordt zegt zwart op wit dat de Islamitische Staat een staat is “gebouwd op de koran” en dat hun bondgenoot “toch de grootste is. Hij is Allah.” Ook vermelden ze dat zij kinderen opleiden en militair trainen “met de koran in de hand”.

Het andere bericht dat ons doet vermoeden dat IS toch gelinkt kan worden aan de islam, is het feit dat de Antwerpse imam Youssef El G. zélf naar Syrië is vertrokken om er met “de jihadisten” (zoals ze genoemd worden in de media) te gaan meestrijden. Zijn vertrek zou een schokgolf veroorzaakt hebben door de Antwerpse moslimgemeenschap…

Uiteraard werd meteen een ‘gematigde’ imam gevonden die bereid was de zaak te minimaliseren en het te omschrijven als een ‘lone wolf’ waarvan men niet het minste vermoeden had dat hij een ‘geradicaliseerd’ iemand was. Vreemd, want op het stadhuis laten ze weten dat er een dossier werd bijgehouden over de bewuste imam, die in niet minder dan 3 Antwerpse moskeeën zijn geloof mocht verspreiden.

Als IS niets te maken heeft met de islam, waarom blijven ze dan aanhang vinden in de moskeeën? Waarom blijft de koran dan steeds opduiken als leidraad voor deze beweging? Het lijkt ons verstandig om de moskeeën in Vlaanderen eindelijk eens grondig door te lichten én als het even kan niet meer te subsidiëren. De schijnpolitiek rond de islam in Vlaanderen zal ons anders nog veel levens kosten.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

5 reacties op “IS = islam: twee nieuwe feiten als bewijs”

 1. Erdogan beweert “er is slechts 1 islam” en er staat nu eenmaal in de Koran wat er staat ; LEES de verzen zelf !

 2. “IS niks te maken met de islam” ? Nochtans beweert Erdogan dat er maar één islam is….

 3. U weet het: als het kwaakt als een eend ….

  http://likud.nl/2014/10/isis-en-de-eendentest/

 4. Zeer Juist ! IS is PURE Islam, wat ook een groepje bewuste demagogen en volksverraders met een slecht geweten ook mogen beweren. Wie ook maar iets van de Islam begrijpt, na onbevooroordeelt de Koran en de Shari’a te hebben doorwrocht, moet zich toch wel ernstig afvragen of een godsdienst die het doden van andersdenkenden oplegt en die dan aan moordenaars het Paradijs (en 70 maagden) belooft, überhaüpt een godsdientst van de vrede kan zijn ? Sla er de Koran over op na; met de Islam valt niet te onderhandelen: het is je bekeren of je kop eraf ! De Moslims zijn geen volk van de dialoog (lees: blabla), zij zijn een volk van de daad (lees; de confrontatie). Voor dit bewonder ik ze. Wisten jullie, och armen van geest, dat de Shari’a iedere Emir (= hoofd van een Moslimstaat) oplegt éénmaal per jaar zijn troepen te verzamelen om er een niet-moslimland mee binnen te vallen en het is nirt met de bedoelinger de dialoog aan te bieden, hoor, maar wel het zwaard. En toch is de Islam een godsdienst van de vrede, MAAR ENKEL EN ALLEEN VOOR MOSLIMS ONDER MEKAAR! Gesnapt ? En tenslotte, gematigde moslims bestaan er niet ! Er zijn alleen geduldig wachtende moslims, zoals de Shari’a het hun voorschrijft.

 5. Niet alleen in VL maar HELAAS overal waar die achterlijken een poot aan de grond hebben…
  ‘De Tijd’ van 21/11 bracht wel een genuanceerder beeld en schetste een correct beeld (voor zover mogelijk) van IS (= afkorting van islamitische Staat), gehouwen uit bijeen geharkte koran-teksten en een islamvisie uit de 7de eeuw…

  Elke Sleurs, naar verluidt staatssecretaris van een partij die alles zou veranderen, bakt het vandaag wel heel bruin. KRITIEK op de islam = racisme ???
  Wie kan haar vertellen dat monotheïstische godsdiensten aanhangers ronselen en hebben onder ALLE rassen… En vertel haar dat de Verlichting het startschot gaf voor KRITISCH onderzoek. Niet meer luisteren naar bijvoorbeeld rabbijn, pastoor of imam, maar ZELF nadenken en van daaruit RATIOneel proberen te handelen.

Trending

%d