GroenLinks-autoNederland is op dit moment in rep en roer door het uitbranden van twee auto’s van een gemeenteraadslid van GroenLinks in de plaats Wormerland in de provincie Noord-Holland.  Daarom deze prikkelende titel van een opiniestuk. Natuurlijk staan wij niet achter het in brand steken van auto’s. Geweld hoort geen plek te hebben in het politiek debat. De uitspraak ‘men oogst wat men zaait’ is niet van ons, maar afkomstig van een gemeenteraadslid van GroenLinks begin dit jaar, toen er een geweldcampagne tegen aspirant PVV-raadsleden door extreemlinks was opgestart.

GroenLinks, een klein samenraapsel van extreemlinks, maakt sinds de ineenstorting van de Nederlandse PvdA een comeback in de peilingen. De politici van deze partij, maar ook de collegae, buitelen over elkaar heen in de media met een kladblok waarop oneliners staan genoteerd: “Dit was een aanslag vanwege het vluchtelingenstandpunt“,  “Dit raakt ons allemaal” en natuurlijk “Een aanslag op de democratie“.

Hoe anders was dit begin dit jaar. PVV-mensen die op kandidatenlijsten stonden werden thuis opgezocht. Bekladdingen, stenen door de ramen. Auto’s beschadigd. Bedrijven van PVV’ers belaagd. Stonden de politici toen ook rijen dik voor de draaiende camera’s om hun afschuw uit te spreken? Nee. Het bleef oorverdovend stil. Compleet stil? Nee dat niet. Verschillende mensen juichten de aanvallen toe. Een daarvan was gemeenteraadslid Ronald Camstra van… GroenLinks.

camstra

Gemeenteraadslid Ronald Camstra van de GroenLinks-fractie in Zeist had er geen problemen mee dat huizen van politici werden beklad. Sterker: hij hielp criminelen graag aan het adres waar PVV-aanhangers wonen door middel van het tonen van de huizen op Twitter. Eerder al deelde het raadslid een foto van de woning van PVV-lijsttrekker René Dercksen van de PVV in de Provinciale Staten van Utrecht. Ronald Camstra is als lid van GroenLinks geen fan van de Partij Voor de Vrijheid. Toen het huis van iemand die op de vijfde plaats voor de Provinciale Staten in Friesland staat werd beklad door activisten was hij zelfs tevreden met deze bedreiging aan de voordeur van een collega-politicus.“Eerst zaaien jullie zelf de haat in de samenleving, en als je een koekje van eigen deeg oogst, dan ga je lopen klagen”, liet deze manager bij een woningbouwcoöperatie weten via Twitter. Deze politicus werd niet teruggefloten door zijn partij.

Wij lopen, in tegenstelling tot de mainstream media, niet op het politie-onderzoek vooruit. Laten wij eerst maar eens afwachten of dit eigenlijk wel een politieke aanslag is geweest in het dorpje Wormerland. De mogelijkheden zijn legio. Bijvoorbeeld: begin deze maand werd er een paar dorpen verderop een gemeenteraadslid van zijn bed gelicht vanwege bedreigingen. Aan zichzelf.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

2 reacties op “GroenLinks Wormerland oogst wat het zaaide [OPINIE]”

  1. Groen Links is bij uitstek een specialist in haatzaaien, zo ondervond ik zelf ook dagelijks in de 80er en 90e jaren van de vorige eeuw. Ze moeten nou niet de vermoorde onschuld lopen uithangen. Ik keur het zeker niet goed dat auto’s in de fik worden gestoken, maar ze roepen wel de publieke woede over zich af met het binnenhalen van economische vluchtelingen. De afgelopen 40 jaar zijn er maar liefst 70 aanslagen uitgevoerd door uitsluitend de linkse achterban, getuige een uivoerig overzicht in het prestigieuze weekblad Elseviers Nederland. Ook ik was voortdurend doelwit van terroristisch links Nederland getuige ook het boek van Joost Niemöller ‘die verschrikkelijke Janmaat’ waar alles nog eens overzichtelijk is gepubliceerd. Bovendien vraag ik me af: waarom moet een anti autofiguur van Groen Links zelfs 2 (!)auto’s tot zijn beschikking hebben en het milieu mee helpen vervuilen? Wat is dat voor hypocrisie?

  2. jan hammerbacher

    “begin deze maand werd er een paar dorpen verderop een gemeenteraadslid van zijn bed gelicht vanwege bedreigingen. Aan zichzelf.” Archetypisch staaltje van de linkse psyche. Ze zien zichzelf constant als zielige slachtoffers van {extreemrechts|kapitalisme|godsdienst|”het systeem”|vul maar in}, en als ze geen geschikte slachtofferrol vinden dan creëren ze er zelf wel een.

Trending

%d