femNationalisten, u wordt geviseerd! Dat is de waarschuwing die de Belgische overheid de wereld instuurt. Uiteraard niet met zoveel woorden, maar het OCAD werd ingeschakeld om nationalisten de mond te snoeren en dit uitgerekend op aansturen van de Staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken (N-VA), zelf lid van een ‘nationalistische’ partij.

Het Orgaan voor de Coördinatie en de Analyse van de Dreiging, kortweg OCAD, besliste het dreigingsniveau voor asielcentra op te trekken van 1 naar 2. Niveau 2 wordt gebruikt “indien blijkt dat de dreiging tegen de persoon, de groepering of de gebeurtenis die het voorwerp uitmaakt van de analyse weinig waarschijnlijk is“. Weinig waarschijnlijk is vanzelfsprekend nog niet zorgwekkend, maar het is slechts één stap verwijderd van niveau 3 waarbij het “mogelijk en waarschijnlijk” is dat er ‘iets’ zou kunnen gebeuren.

Nu gingen wij ervan uit dat de dreiging te maken had met de verschillende onderlinge vechtpartijen in asielcentra, de mogelijkheid dat IS-strijders zich onder de asielzoekers hebben gemengd of de meest recente berichten van levensbedreigende ziektes die door de migratiegolf terug in ons land opduiken. Maar niets is minder waar.

De analyse werd immers gemaakt op basis van protesten door nationalisten her en der in Europa die het niet eens zijn met de beslissing om miljoenen vluchtelingen onvoorwaardelijk op te vangen in onze contreien en ze vervolgens (veel) geld toe te stoppen, woningen van gewone burgers af te nemen om er vluchtelingen in op te vangen en zo meer.

Door deze reële feiten, die onze Europese eigenheid effectief bedreigen, komen er over gans Europa honderdduizenden burgers al maandenlang op straat om hun mening te uiten. Ook in Vlaanderen. Maar dat is niet naar de zin van de (linkse) Gutmenschen die hun multiculturele droom in duigen zien vallen en van de kapitalisten die zichzelf in de handen wrijven met al dat goedkope werkvolk.

De registers van bangmakerij en beschuldiging worden tot op het hoogste politieke niveau opengetrokken en de gewone Europeaan zal er hoe dan ook het slachtoffer van worden. De Morgen pakte uit met een artikel waarin een holocaust wordt voorspeld, Hongarije dat zijn grenzen sluit is de boeman van dienst en ook over de Poolse verkiezingen, waarbij rechts de absolute meerderheid heeft behaald in het parlement, zal wel geschreven worden dat het een schande is dat racisme en nationalisme de bovenhand aan het krijgen zijn…

En hier in eigen land, ondanks het feit dat er nog nergens één asielzoeker of asielcentrum met een vinger werd aangeraakt, gaat men ervan uit dat het vroeg of laat wel zàl gebeuren. De politie moet nu extra patrouilleren aan de asielcentra – een kost die u als burger mag betalen – wat in sommige gemeenten zal betekenen dat een aantal wijken vrijhavens worden voor criminelen die op zoek zijn naar een buit, aangezien die bewuste gemeenten niet in staat zijn extra politiemensen in te schakelen.

Dag in dag uit wordt de burger meer en meer slachtoffer van het totaal gefaalde asielbeleid. Het cijfer van het verplicht aantal opvangplaatsen bereikt wekelijks nieuwe hoogtes, De Vlaming die protesteert wordt bestempeld als racist en onmenselijk en de kosten van de ‘vluchtelingen’crisis swingen ondertussen de pan uit.

Alle geluk bedraagt het gat in de begroting slechts een halfmiljard euro en wordt dat al opgevuld door suikertaksen, duurdere dieselprijzen, minder kindergeld, besparingen op gehandicapten- en ouderenzorg en zo voorts. Een asielzoeker meer of minder plus bijhorende politiebescherming zal dus wel geen kwaad kunnen…

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

8 reacties op “Asielzoekers beter beschermd door overheid dan gewone burgers”

 1. “Andermans’ volk eerst, Eigen Volk kan verrekken” staat in d epolitiek-correcte agenda gebeiteld .

 2. Dus conform het politiek-correct adagium ; “andermans’ volk eerst, Eigen Volk kan verrekken” ?

 3. Beste mensen, wanneer gaat de autochtone Europese burger eindelijk begrijpen dat weekendwandelingetjes gekruid met brave bla-bla-bla-toespraken geen oplossingen bieden? La patrie est en danger (1789) – Europa is in gevaar (2015). En dir gevaar kan alleen maar bezworen worden DOOR HANDELEN! . En het zijn niet die zgn. asielzoekers of vluchtelingen die men moet aanpakken maar de hele regerende politieke klasse samen met dezen die miljarden aan de miserie van misleide, uitgebuitte mensen verdienen. Zij zijn de oorzaak, zij dragen de verantwoordelijkheid en niemand anders! Zij zijn bezig het Europese volk ten gronde te richten en nieùand anders!

  (KNIP)

 4. Ratteke Maurice

  De Politieke Elite is mooi verwoord zoals voor Francken die hebben heel weinig respect voor eigen volk, ja hoe zou je willen een kop ( geen hoofd ) met weinig of niets er in, is toch al gebleken in wat hij uitvoert. Nog enkele lange maanden tot de verkiezingen we zullen dan zien hoe hij reageert als zijn C4 word aangeboden misschien zal hij dan al ondergedoken zijn ergens in een of andere zandbak.bij zijn vrienden.

 5. mireille demonie

  zou het stilletjesaan beginnen te dagen bij die politiek correcte beunhazen ???? , men zaait wat men oogst zou ik zo denken maar van dezen boer geen eieren hoor!!!!! Nationalisten , samen staan we sterk !!!!!

 6. jan hammerbacher

  Hier in Mechelen is het Vlaams Belang kantoor op de markt al dikwijls het mikpunt geworden van vandalisme. Maar da’s dus geen prioriteit voor het OCAD.

 7. Het artikel klopt, de vraag is voor wie is het bedoeld en wie willen jullie er mee bereiken? Dit is voor de intelligentsia, de gewone man of vrouw leest enkel de eerste zinnen, als het enkel voor de echt politiek geintereseerden is die zich verloren zwemmen in uitspraken waar niets mee gebeurt is dit enkel voor hen interessant, misschien even leren spreken naar de man of vrouw toe die elke dag meemaakt wat jullie proberen te vertellen. Het volk bereiken is wat men moet doen, niet de politieke elite.

  1. Jean Marie TYTECA

   Ik ben het volkomen eens met Werner. Graag had ik de pro-asiel-islam-liefhebbers het genoegen gegeven om samenwoond-levend voor te stellen. Doch in tegenstelling met ons zijn zij niet daar wanneer zij een hulpzoekende onderdak moeten verschaffen. Een negatieve duim toont hun profitariaat(sic), prolitariaat.

Trending

%d