30.000 mensen vieren PEGIDA-verjaardag in Dresden, staatsgeweld neemt toe, ‘verlaat het land’, zegt SPD-burgemeester

pegidaIn Dresden verzamelde gisterenavond een mensenmassa van naar schatting 30.000 burgers voor de eerste verjaardag van de verzetsbeweging PEGIDA, tegen islamisering en tegen het verlies van onze vrijheden.  De betoging verliep zoals steeds vreedzaam, maar het staatsgeweld neemt schrikbarend toe.  Via de Duitse staatszenders riepen politici in functie op tot haat en geweld tegen PEGIDA, en met belastinggeld werden betaalde antifa-betogers met bussen vanuit gans Duitsland naar Dresden gebracht.  Het gewenste resultaat, het blokkeren van de PEGIDA-optocht, werd jammerlijk gemist, maar toch werden vernielingen aangericht en vreedzame PEGIDA-betogers aangevallen, waarvan één zwaargewond raakte.  Dit geweld wordt door de Duitse media, politiek en gerecht niet veroordeeld, wel integendeel; de repressie tegen wat heet ‘Rechte Parolen’ (rechtse slogans) neemt in staatsmedia, scholen, overheidsbedrijven, internet hand over hand toe.  Wie aan een PEGIDA-optocht deelneemt riskeert in Duitsland zijn job, Merkel riep Facebook op hardere censuur toe te passen…

Links in Duitsland laat er ook geen twijfel over bestaan: ‘Duitsers die de asielinvasie niet bevalt moeten Duitsland maar verlaten’, zo deelde een SPD-burgemeester recent openlijk onder luid boe-geroep aan zijn burgers mee.  Door de onwaarschijnlijke onverdraagzaamheid van links in Duitsland, gecombineerd met de agressie van hun vrienden de asieleisers die binnenstromen,  ontstaat stilaan een klimaat, waarbij rechts ondergronds geduwd wordt en moet overgaan tot technieken die stilaan aan die van een guerrilla-beweging doen denken.  De toekomst van Duitsland ziet er, helaas, erg somber uit.


http://www.liveleak.com/ll_embed?f=69c1a2a806dd

7 comments

  1. verschrikkelijk die stroom asielzoekers die Europa binnen dringen, hoe zal dit eindigen!!!.Wie gaat dit stoppen??

  2. Waarom zouden Duitsers HUN land in HUN Fort Europa dienen te verlaten om plaats te maken voor visumloze indringers ? Dat is overduidelijk socialistische oikofobie vanwege die burgemeester heu “burgeslaaf” van vreemdelingen.

  3. Ik denk toch nog altijd dat ik in een links smerige nachtmerrie zit, hoe de kopstukken van alle Europese landen tegen de wil van een grote meerderheid deze barbaren binnen laten is en blijft mij een raadsel, het is gewoon massale zelfmoord van de structuur, cultuur, en samenleving die totaal ontwricht wordt. en ze worden dan nog gul bedeeld met huisvesting en leeflonen waar eigen volk alleen maar kan van dromen, in Mechelen moet een oudje van in d e70 haar huis verlaten omdat ze haar dochter enige dagen binnen nam, natuurlijk weer een onderkomen voor iemand die nooit onze gewoonten en wetten zal aanvaarden, arrogant zijn ze nog op de koop toe.
    Terwijl nog steeds nieuwe horden asielzoekers als een mierenmassa blijft binnen stromen, zijn de parlementen allerlei taksen en bijkomende belastingen aan ‘t klaar stomen, man ge moest de mechelse leugenaar eens van zijn paretten horen geven, Natuurlijk is het de schuld van het socialistisch kalf, maar moeten daarom de werkende de zieken en gehandicapten er voor opdraaien . en de makken die voor deze bende stemden betalen nu het gelag .en er is gewoon geen weerstand, geen stakingen, geen lamleggen van al wat beweegt .het wordt zielig aanvaard,
    zij die vandaag zouden moeten doen wat wij vroeger deden, zijn beknot, verlamd, stom gehouden, onverschillig, in eigenbelang en massa hysterie verzeilt, er moet maar een idioot een valse noot kwelen en de gigantische zalen lopen vol met gekweel drugs en zuip , tot ze zullen ondervinden wat die politieke smeerlappen allerlanden ons en onze nakomelingen aandoen, geef mij maar Poetin die doet tenminste iets tegen de terreur ,moedeloos en machteloos kijk ik naar het nieuws,hoe we verder in het moeras worden geduwd, ook de anti islam partijen kijken verlamt en vol verbazing toe naar onze ondergang. kortom het is naar de kloten.

  4. Tot op heden heeft de redactie geen antwoord gevonden op de negatieve duimen die hun eencellige linkse drugverslaafde geblinddoekte antidemocratische IS-aanhangers op het internet mogen verkondigen.

  5. Dresden toont hoe het zou moeten gaan ! Hier wacht “de man in de straat” af, laat de (tè weinige) militanten de kastanjes uit het vuur halen, en als het te laat zal zijn, zal diezelfde man enz. zeggen “hadden we dat geweten”. Maar dat zal niet meer tellen, NIEMAND zal nog kunnen zeggen “wij wisten het niet” !!!

  6. Ze moesten beschaamd zijn hun eigen volk uit te wijzen,en waar is de Duitse fierheid gebleven? Er is niets mis aan om uw avondland te willen vrijwaren van de onmenselijke islam die op komst is en de heersers van dit ogenblik werken er grif aan mee.WAAROM????

Comments are closed.