Asielinvasie: Overal Nederlands verzet tegen plaatsing asielzoekercentra

AZC NeeDe Nederlandse regering propt het land vol met asielzoekercentra. (AZC) Als gevolg van de ongecontroleerde stroom van immigranten naar Europa, de verdeelplannen en de EU en de gehoorzame reactie van de Nederlandse regering, is Nederland met centra voor immigranten bezaaid. Dit roept blijdschap op onder de bureaucraten en het bedrijfsleven, maar veel boosheid en afkeer van gewone mensen. Ze worden namelijk geconfronteerd met de immigranten zelf, omdat deze centra bij hen in de buurt komen te staan.

Wat zich binnen de centra allemaal afspeelt aan onprettige zaken en wat voor mensen dit nu precies zijn, hoeft niemand enige fiducie te hebben. Overal in Europa staan inmiddels opvangcentra en steeds vaker komen de schokkende verhalen naar buiten over wat hier gebeurt. Zoals het verkrachten van vrouwen, maar ook het gericht mishandelen en vermoorden van christenen. Of oude manen die met minderjarigen zijn gehuwd, wat men kindhuwelijken noemt.

Nederland volgepropt met AZC door RTL Nieuws in beeld gebracht;

Dit krankzinnige beleid dat geen enkele rekening houdt met redelijke bezwaren vanuit de Nederlandse bevolking, roept uiteraard verzet op. Hieronder enkele plaatsen van verzet, waar geheel in de oude traditie, gewone mensen opstaan tegen dit rampzalige beleid.

Enschede
Een stad in het oosten van Nederland in de provincie Overijssel. Er is een handtekeningenactie tegen de komst van een AZC. Nog wat later kwam er ook een protestmars van tegenstanders van een asielzoekerscentrum op het Eschmarkerveld in Enschede.

Halderberge
Een gemeente in een Brabants dorp tussen Roosendaal en Breda. Honderden mensen bezoeken er de Gemeenteraadsvergadering over de mogelijke plaatsing van asielzoekers. Daar blijken de gemeenteraadsleden verdeelt en staakt de stemming 10 tegen 10. Onder het publiek, zo blijkt wel, zijn er vooral tegenstanders te vinden.

Oranje
Het streekdorpje Oranje, ligt in de provincie Drenthe, behorend tot de gemeente Midden-Drenthe en ook hier zijn al meerdere malen asielzoekers neergezet. Telkenmale tot grote ontevredenheid van de inwoners van het dorp. Nu kwam bijna de voltallige bevolking (140 inwoners) in het geweer toen de staatssecretaris Klaas Dijkhoff bekend maakte dat er 700 extra vluchtelingen in het dorp worden opgevangen.

Wezep
Een dorp in Gelderland waar de komst van een AZC inmiddels al is afgeblazen. (Verzet werkt dus!) Op alle voorlichtingsbijeenkomsten zat de zaal vol en waren de omwonenden ook in grote meerderheid tegen dit idee.

Rotterdam
Ook in de stad Rotterdam, gelegen in Zuid-Holland, worden asielzoekers opgevangen. In het zuiden van deze stad in de wijk Beverwaard is er een voorlichtingsbijeenkomst. Hier spreken dan ook de buurtbewoners zich in grote meerderheid uit tegen dit opvangcentrum. Ook is er al een petitie gestart tegen de komst van deze gelukszoekers.

6 comments

  1. Schandalig hoe ze ons voorliegen over van alles en nog wat terwijl de politiek volmondig instemt met een invasie overrompeling door de Islam en onze westerse levenswijze, cultuur en godsdienst zwaar in de verdrukking komen.
    Wie heeft er nu profijt aan dat ons volk zoiets wordt aangedaan.

  2. Dames en Heren. Weer niet begrepen? Het is het autochtone VOLK dat onder de profiteurslaw!ne wordt bedolven, zijn rust en orde ziet verloren gaan, ongenadig wordt uitgeperst door steeds maar stijgende belastingen en nieuwe onnodige fiscale uitvindingen, zijn sociale verworvenheden ziet wegsmelten, onwettig gediscrimineerd wordt, zijn basismensenrechten op een schandalige manier geschonden en zelfs ontnomen ziet. De regerende klasse staat daar boven en ondergaat NIETS van dit alles.
    Dames en Heren, heeft u een idee hoeveel miljarden per maand er in de vluchtelingençndustrie omgaan en wie een klomp weke boter doorgeeft, daarvan blijft altijd wel iets van aan de vingers plakken. Begrijpt u nu waarom de lidstaten, buiten enkele uitzonderingen, niet protesteren? Alleen als hun eigen kiezers aan de poten van hun zitje zullen beginnen te zagen zal daar verandering in kunnen komen. Niet eerder ! Daarom, kiezers in Nederland, zorg voor een overdonderende meerderheid voor Geert Wilders Daarom, kiezers in Vlaanderen, zorg voor een veelzeggende terugkeer van het Vlaams Belang.

  3. Territoriumstrijd is van alle tijden. Wie wil zijn grondgebied nu door indringers laten veroveren ?

Comments are closed.