Udo Voigt (NPD) sprak in Antwerpen

IMG_4573In Antwerpen vond afgelopen weekeinde een vriendschaps – en informatieavond plaats met Udo Voigt, het Europese parlementslid van de Duitse nationalistische partij NPD.

Meer dan 40 nationalisten hoorden een bevlogen toespraak door Voigt, die opriep tot verzet tegen de huidige asielinvasie, opriep tot eenheid tussen de nationalisten in Europa (zonder uitsluitingen) en opriep tot het afwijzen van de slaafse dienstbaarheid aan Israël, de VS en de NAVO.

In de vragenronde werden ook een paar heikele punten niet uit de weg gegaan.  Zo werd stilgestaan bij de aanwezigheid van agenten van de staatsveiligheid in de NPD, en de daarmee samenhangende pogingen om de partij te verbieden. ‘Agents provocateurs’, mensen dus die betaald naar ons komen, om strafbare daden te plegen om ons zo te schaden, gooien we meteen buiten’, aldus Voigt.  ‘De aanwezigheid van infiltranten deert ons verder weinig, omdat wij niets te verbergen hebben:  De NPD is een partij die enkel legale activiteiten ontplooit en wet en grondwet respecteert.’

Waarom wordt de NPD dan uitgesloten door de fractie van Marine Le Pen, met daarin o.a. het Vlaams Belang?  ‘In de politiek respecteert men macht’, aldus Voigt. ‘Als de NPD er morgen in slaagt met 12 Europese parlementsleden naar Brussel te trekken, zal men wél met ons spreken…  Maar daarnaast is er natuurlijk de Israël-kloof.  Bij het debat over de erkenning van Palestina werd ik vanwege mijn nationalistische opstelling ten gunste van Palestijns zelfbeschikkingsrecht het heftigst uitgescholden voor ‘nazi’ en ‘antisemiet’ door… de verkozenen van de Wilderspartij PVV en de verkozenen van de Oostenrijkse FPÖ.  Dat is bijzonder treurig.’

Moeten nationalisten dan de partijen die met Marine Le Pen samenwerken verlaten?  ‘Hoegenaamd niet’, aldus Voigt.  ‘Zij moeten integendeel in hun partijen blijven maar proberen om een echte nationalistische koers te bewaren of te herstellen.’

Hoe ziet Udo Voigt de electorale toekomst van de NPD?  ‘Duitsland is een groot land, waar erg veel verschillende verkiezingen gehouden worden, en het ontbreekt ons aan mensen en geld om overal optimaal deel te nemen’, aldus Voigt. ‘Maar als we onze mensen en middelen concentreren op één Land (Duitse regio), dan moet het mogelijk zijn opnieuw in regionale parlementen in te treden.  En als we dan doorzetten, dan wordt zelfs intrede in het nationale parlement en opnieuw in het Europese parlement mogelijk.  Op voorwaarde dat de schandalige poging om de NPD te verbieden mislukt, natuurlijk.’

Na afloop van de bijeenkomst kon vernomen worden dat de NPD wellicht de komende maanden haar activiteiten in en rond het Europese parlement nog zal kunnen versterken dankzij haar samenwerking met gelijkgezinden in de Europese politieke partij APF (Alliantie voor Vrede en Vrijheid).  Er komt een interessante bijeenkomst in december in Brussel.  Wie op de hoogte wil blijven van dergelijke evenementen wordt gevraagd een mail te sturen met naam en motivatie naar vlaanderenidentitair@outlook.be.

Hier alvast ook de nieuwste uitzending van Deutsche Stimme-TV, het nieuwskanaal van de NPD op Youtube:

6 comments

 1. De NPD gelijkstellen met FPö en FN en in bedekte termen ook het VB is nogal doorzichtig en niet correct. De radicaliteit van de NPD is (of was) niet gezien bij de andere partijen.
  Wie de NPD een tijdje volgt weet beter. Niet dat ik vind dat ze niet moeten samenwerken.
  En wat die Palestijnen betreft .. het is tijd dat Israël ze een zetje geeft.

 2. Ook het boek van Udo Voigt is zeer interessant daar het een overzicht geeft van 50 jaar strijd om te overleven. Ondanks de infiltraties door de bondsstaatsvuiligheid staan ze nog steeds daar!
  Maar net zoals bij ons is ook Duitsland het slachtoffer van de interne verdeeldheid der (zogenaamde) nationalisten. En zeker het gekruip voor USA en Israël leidt daartoe!
  Het is nochtans heel simpel: “eendracht maakt macht”… waar heb ik dat nog gehoord?

 3. De enige echte nationalisten zijn de niet kosher-nationalisten!

  1. Die zich intentioneel een anti-Zionistisch Goyim-profiel aanmeten dus.

Comments are closed.