grenzendicht PVVDe Partij voor de Vrijheid, de grootste oppositiepartij van Nederland, is deze week een campagne gestart tegen de massale toestroom van immigranten. De PVV ziet deze ongecontroleerde instroom als een ernstige bedreiging voor de Nederlandse veiligheid, vrijheid en toekomst. In de persverklaring spreekt met van ‘De asieltsunami uit islamitische landen bedreigt Nederland’. De partij roept op om in actie te komen. Geïnteresseerden kunnen tekenen voor steun aan het verzet, een flyer downloaden en zich inschrijven voor acties.

Volgens de PVV gaat het de migranten die naar Nederland komen niet om veiligheid, omdat ze al veilig waren in de landen waar ze doorheen reisden. Griekenland, waar veel immigranten binnenkomen, die doorreizen via de Balkanroute, komen inderdaad doorheen landen als Servië en Hongarije waar geen oorlog is. Het is inderdaad een gegeven dat de gelukszoekers nou juist naar het noorden van Europa komen vanwege de ruime sociale voorzieningen.

De opvang van één asielzoeker kost ons 36.000 euro per jaar, laat de PVV weten. Dit zou dan om miljarden euro’s in totaal gaan. Dat lijkt op het eerste gezicht veel geld en wellicht een onjuist bedrag, dat Nederland miljarden zou uitgeven aan asielzoekers. Toch liet de Regering eerder dit jaar op vragen van de PVV weten dat over 2014 in totaal ruim 860 miljoen euro aan asielzoekers is besteed.

De Tweede Kamerfractie van de Partij voor de Vrijheid gaat het land in om deze campagne kracht bij te zetten.

Op zaterdag 3 oktober om 13.00 uur actie tegen de uitbreiding van het AZC in Almere.

Op dinsdag 6 oktober om 12.00 uur zal actie worden gevoerd tegen de komst van een asielzoekerscentrum in Purmerend.

Geert Wilders over deze acties: “We willen de inwoners van Almere en Purmerend een hart onder de riem steken tégen de opvang van asielzoekers in hun gemeente. Dit is nog maar het begin van onze verzetscampagne!”

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

6 reacties op “Campagne PVV: Grenzen dicht!”

 1. Nog wat beeldmateriaal uit Hongarije (video heeft Engelse subs).
  Wat de mainstream media NIET duid (hoewel ze het weten) is dat er terroristen infiltreren als “vluchteling” (lees islamieten invaders).
  Op http://hungarianconnection.blogspot.hu/2015/10/betyarseregs-personal-essays-and.html
  lees ik het volgende (omdat het samenvat wat er echt aan het gebeuren is heb ik dit vertaald)

  “Hongaarse autoriteiten vonden onlangs achtergelaten gsm’s die aan migranten behoorden.
  Leden van Betyársereg hebben langs de grens verschillende mobiele telefoons gevonden waarop beelden te zien zijn van slachtpartijen zoals onthoofdingen, afgehakte ledematen en levend verbrande mensen”.

  de blog van Betyársereg (gevormd door ex-politie, militairen en geheime dienst leden) vind je hier http://betyarsereg.hu/
  (originele artikel) http://betyarsereg.hu/brutalis-bizonyitekokat-talaltunk-a-terroristak-jelenleterol-a-betyarsereg-beszamoloja-roszkerol-18/

  Het is goed mogelijk dat de overheid een “discreet” signaal heeft gegeven aan de mainstream om zo veel als mogelijk negatieve berichtgeving rond de islamieten invaders te verzwijgen om de bevolking niet ongerust te laten worden (of erger).
  Het meest bekende in de context overheid en cover-up was Tsjernobyl uit de tachtiger jaren, Overal in het Avondland (ja toen was het nog prettig leven in Europa) werd de bevolking geadviseerd om geen groenten uit de tuin te eten en werden de koeien op stal gezet…niet zo in het geknutselde pelgië, ik weet het nog als gisteren : “niks aan de hand geen probleem uw groente uit uw tuintje is niks mis mee”, “de koeien mogen blijven grazen…” want de fall-out stopte aan de grens…jaja
  Dat is iets waar de overheid het patent op heeft de burger zo onmondig houden als mogelijk en wie vertrouwt op de mainstream media weet dus geen niks van wat er zich in de real world afspeelt.
  Elke dag vechtpartijen in islamieten invaders centra, jonge meisjes wordt op school “geadviseerd” om geen korte rokjes of kleedjes te dragen want de islamieten invader zou daardoor aanstoot kunnen nemen, winkeliers en supermarkten die met lede ogen de DAGELIJKSE diefstallen moeten aanzien, hulpverleners of politie die worden aangevallen.
  Een kleine “greep” uit de “verrijking” die het Avondland staat te wachten met als ultieme einddoel eurabia als kalifaat.

 2. UPDATE

  meer info over de islamieten terrorist die in –>Australië<– (yep ik noemde eerder Canada maar zoals we allen weten :nobody is perfect) een aanslag pleegde, het goede nieuws na de aanslag is te zien in de video.
  Vreemd, ik denk in islamieten context steeds aan de US marines… Guess why

  Goed de video dan, op 2.20 horen (en zien) we een multikulle/islamofiele (net verkozen) eerste minister Malcolm Turnball met de bekende riedel die ik maar gelijk vertaal en capitals gebruik waar hij zijn bekommernis deelt met de wereld :

  "niet de hele moslimgemeenschap te beschuldigen of belasteren door het optreden van één die behoort tot een ZEER KLEINE minderheid van gewelddadige moslim extremisten"

  Ik herinner me zomaar een Nederlandse politiecommissaris (dacht dat hij uit Amsterdam kwam) die al eens op zijn knieën had gezeten in een jihadi recruitment center (aka moskee) en op de kijkbuis in een feelgood programma uitriep "die moesten ze mollen" (ik citeer die ambtenaar letterlijk), en wie zou moeten gemold worden volgens deze islamofiele dhimmi, Geert Wilders uiteraard.
  Alles te vinden op het www, zal één link plaatsen met de … hoe moet ik zo een rechtoplopende PRIMAAT eigenlijk heten… http://www.dumpert.nl/tag/winnen

  1. Het zal wel aan de vermoeidheid liggen…

   Dit is de link van die PRIMAAT op zijn knieën

   http://media.dumpert.nl/foto/428d8197_welten.jpg

 3. Ik zal in deze reactie de beelden laten spreken, het land of de grenzen zijn inwisselbaar (all over eurabia).
  By the way, de moord op en Canadese burger die het politiekantoor verliet en door het hoofd werd geschoten waarna de dader —>een islamiet<—naar twee politie mensen schoot is blijkbaar de mainstream ontgaan.

  http://www.dailytelegraph.com.au/news/parramatta-shooting-multiple-shots-fired-outside-police-hq-on-charles-street/story-fni0cx4q-1227554454582

  https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=L8i6C7c_46c

  https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=8HNIQOml2hM

 4. Ratteke Maurice

  Eindelijk beweegt er iets ook al is het bij onze buur , Geert Wilders verkondigd ook al geruime tijd onheil net zoals hier bij ons Vlaams Belang doet maar men luistert er gewoon niet naar men denkt dat het niet zo ver zal komen. MAAR het is al zover ze staan aan de voordeur en komen binnen zonder sleutel. Doe jullie ogen open vooraleer de ISLAM ze sluit. ISLAM = ONDERGANG

 5. Prima aktie. We moeten onze steden heroveren!

Trending

%d