SinterklaasWederom een bedrijf dat er voor kiest om mee te doen met de afbraak van de Nederlandse cultuur. De supermarktketen Jumbo heeft besloten vanaf dit jaar niet alleen maar Zwarte Piet te voeren. Vanwege de aangezwengelde pietendiscussie toont het bedrijf voortaan donkere en licht getinte pieten op verpakkingen en in reclames. Het bedrijf volgt hierbij de keuzes van het Sinterklaasjournaal, een jaarlijks programma op de gelijkgeschakelde Publieke Omroep van Nederland.

Het bedrijf heeft dit enkele dagen terug laat weten aan een verslaggever van RTL Nieuws. In het gesprek liet men weten het bewuste Sinterklaasjournaal te volgen in haar keuzes en daarbij het bedrijf ‘niet doof wil zijn voor het maatschappelijk debat rond zwarte piet’. Dat is dan wel een plotselinge verandering van het beleid van de keten. Ze liet het vorige jaar juist uitdrukkelijk weten gewoon vast te houden aan de Nederlandse Zwarte Piet uit het traditionele Sinterklaasfeest.

Het Nederlandse Sint- en Pietengilde liet elders in de pers weten niet blij te zijn met de keuze van Jumbo. “Wij vinden het jammer dat Jumbo zich met haar mening verschuilt achter het Sinterklaasjournaal en daar dus zelf niet over nadenkt”. Jumbo lijkt vooralsnog niet terug te komen op de merkwaardige beslissing, ondanks kritiek vanuit de bevolking, want de verpakkingen met witte Pieten zijn inmiddels al in de winkelschappen gezien.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

6 reacties op “Supermarkt Jumbo kiest voor Zwarte én nep Pieten”

  1. Als kind was de verklaring dat zwarte piet zwart is, vermits hij de geschenken via de schouw moest deponeren !!!! Dus bijgevolg door de roet !

  2. Boycot dan Jumbo !

  3. Waarom niet gewoon overschakelen naar Syriezapieten (hepjem) en de zwarte kroespieten & Co terug naar Afrika !

  4. .Het zou me niet verbazen als er in Vlaanderen ook “gediscrimineerden” gaan opstaan om het Centrum voor Racisme en Discriminatie Van Vlamingen te gaan inschakelen.
    Het zou niet de eerste keer zijn dat er belangengroepen het multikul Centrum als steunpilaar gebruiken om ons Vlamingen te brandmerken als racisten

  5. Waarom nu blijven Lullen over een zwarte Piet, een zwarte Piet was er tien jaar geleden en die is er nu nog en die zal blijven, dus dat gelul over een andere kleur is toegeven aan die dweiltoeristen die hier niets te zoeken hebben enkel komen ze onze sociale zekerheden leegrover en ons hun levenswijze opdringen, waarom doen ze dat niet in hun land van afkomst niet, wij hebben hen niet gevraagd om naar hier te komen het zijn zij die op eigen initiatief naar hier gekomen zijn, dus pas u aan islamboelchit of ga terug van waar je komt daar is het toch veel beter iedere dag zon, lekker eten, met de buik in de zon en genieten van al dat lekkers daar dat ALLA de pedofiel voor U gemaakt heeft.

  6. Gelukkig zijn er nog andere supermarkten in Hulst. Adieu Jumbo!

Trending

%d bloggers liken dit: