DEN HAAG-TWEEDE KAMER-BESCHOUWINGENBij de algemene beschouwingen in Tweede Kamer kwam deze week ook uitgebreid de invasie van jonge mannen naar Europa aan bod en de gevolgen die dit desastreuze beleid ook voor Nederland heeft. Geert Wilders, de fractieleider van de PVV verdedigde er vurig de belangen van gewone mensen tegen de asielinvasie en het leegroven van Nederland. Het bracht een aantal mooie debatten op de televisie en zo werd maar weer duidelijk dat er ook nog een oppositiegeluid onder de volksvertegenwoordigers is.

De Nederlandse regering is wederom stuurloos wat betreft deze problematiek. Minister-president Mark Rutte wist enkel te vertellen dat er geen simpele oplossingen zijn voor dit probleem. Hij sprak nog de hoop uit dat een nieuwe EU-bijeenkomst volgende week tot afspraken zal leiden. Verder liet de Nederlandse minister-president nog weten dat hij vooral de stroom van vluchtelingen in goede banen wil leiden.

Tijdens de debatten vond een Kamermeerderheid dat er meer geld naar de opvang van vluchtelingen moet gaan, zowel in Nederland als in de regio’s waar zij vandaan komen. Dat extra geld mag niet uit de begroting voor ontwikkelingshulp worden gehaald vond wederom het merendeel van de Kamer. Maar waar het geld wel vandaag moet komen is nog onduidelijk, toch kwam Rutte met de geruststellende woorden dat er voor vluchtelingen altijd nog wel extra middelen zijn te vinden.

Een heel ander geluid komt dus van de PVV. Tegenover het wegschenken van geld van werkende Nederlanders en het openzetten van de grenzen. Maar ook tegen het gebrek aan daadkracht en de onwil om de Nederlandse bevolking te beschermen. Hiertegenover liet Geert Wilders dus een stevig tegengeluid horen.

‘Tikkende tijdbom’

Daar moeten we het hier vandaag over hebben. Over de tikkende tijdbom die ons hier in Nederland bedreigt.

3100 asielzoekers vorige week. Laat die minister uit Libanon gelijk hebben, dan hebben we niet alleen 3100 asielzoekers binnen gehaald maar dan zitten daar 60 terroristen tussen. In één week.

‘Terrorisme overal’

Wat is het allemaal waard als hier honderden terroristen ongestoord door de straten lopen? Als onze scholen overstroomd raken met mensen die onze taal niet spreken?

Als Nederlandse vrouwen en meisjes zich onveilig voelen door die testosteron-bommen die premier Rutte importeert?

Bekijk hieronder Geert Wilders in actie tijdens het eerste Kamerdebat over de asielinvasie. Ruim een uur onvervalst spektakeltheater uit de Algemene Beschouwingen. Met ruzie, schelden en geheime lijsten vol AZC’s. Inclusief oproep tot ‘geweldloos, democratisch verzet’, en om GeenPeil te tekenen.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

5 reacties op “Asielinvasie: Geert Wilders roept op tot verzet”

 1. Al wat voor Geert Wilders mogelijk is, is “oproepen tot”. Dan zit zijn taak er op. Het is aan dezen die hem gelijk geven om hem DAADwerkelijk in zijn verzet te steunen. Wat de Heer Wilders eigenlijk wil is geen “geweldloos, democratisch bla-bla-bla-verzet” maar traditioneel, ouderwets verzet met alles er op en er aan, want van zo iets doet de kliek volksverraders die nu het heft in handen hebben (op dictatoriale en gewelddadige manier) in hun broek. Stel je eens voor wat een indruk een pegidawandeling van gewapende burgers (die even goed, om te beginnen, “geweldloos en democratisch” kan verlopen) zou maken! Alleen, volgens Nietzsche, om aan zo iets deel te nemen moet men een sterke heer zijn, en geen zwakke slaaf. En die eerste categorie is nu momenteel leeg gelopen!

 2. Wilders spreekt de waarheid en daar kunnen de andere partyen niet tegen. Heel Nederland zegt wat de heer Wilders hier komt te vertellen maar die andere partyen denken enkel aan hun eigen zakken en laten hun eigen burgers stikken. Ik hoop als er iets in Nederland gebeurt dan hoop ik dat deze partyen als eerste een goede lap op hun bakkes krijgen. Enkel zij niet hun familie want die kunnen er niets aan doen dat hun vader of moeder zo een debielen zijn.

 3. Ik ben blij dat we in Nederland Geert Wilders en een partij als de PVV hebben.
  Helaas blijven de meeste mensen wegkijken en zijn ze bang om als racist te worden weggezet.

  Mijn mening is: als iemand je een racist noemt, weet je dat je gelijk hebt.

  Ik ben te volgen op twitter via @PVVMburg

 4. Eerlijk gezegd, ik vind hem de beste orator in Nederlandstalig gebied, er is enkel “onze” Filip Dewinter (aka El Cid) die hem kan evenaren.
  Kan gedreven zijn punt plaatsen en is sterk in (ad rem) weerwoord, hoeft geen seconden na te denken om een repliek te verwoorden op multikul islamofiel gedram.
  Hij heeft trouwens onlangs een prijs gekregen voor zijn recente toespraak in het Nederlandse halfrond.
  Wat ik het meest hallucinant vind is het moment dat de zetelzitters beginnen joelen en lachen wanneer Geert Wilders het over ‘ons eigen volk’ heeft (link van GeenStijl)
  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2015/09/vertegenwoordigers_zonder_volk.html
  is zo vergelijkbaar met wat er in Vlaanderen (en bij uitbreiding het geknutselde pelgië) gebeurd.(is), hoewel ze hier de boodschapper gemuilkorfd hebben.
  In Nederland pogen ze hetzelfde uit te halen met Geert Wilders toen hij zijn toehoorders de vraag stelde “…willen jullie meer of minder marokkanen…” en (uiteraard) ieder normaal denkend mens minder antwoord.
  De dag daarop lagen de voorgedrukte aanklachten (TER BESCHIKKING GESTELD OP POLITIEKANTOREN) overal klaar (scholen, universiteiten, verenigingen) en werd de multikulle genootschap gemobiliseerd om deze massaal te verspreiden.
  Beelden waren te zien van lange rijen voor de politie kantoren van “gekwetste burgers” die zich door de “racist” Geert Wilders “gediscrimineerd” voelden…hoewel er ook Nederlanders tussen waren en nogal niet weinig (de appeasers en het zooitje volksverraders die ook in Vlaanderen welig tieren).
  Zijn toespraak is niets minder als een ernstige waarschuwing voor wat er aan het gebeuren is in eurabia, en waar de boodschapper weggehoond wordt omdat zijn boodschap onaangenaam klinkt.
  Het totaal plaatje is net hetzelfde als in Vlaanderen, bij ons stellen zich dezelfde problemen zoals de budgetten voor ouderen, gehandicapten en dakloze weerloze mensen die zich tevreden moeten stellen met een aalmoes of helemaal niks.
  Ik kan het niet genoeg herhalen in Vlaanderen zit een rat als De Wever Bart aan de knoppen en zie wat er gebeurd met onze kwetsbare mensen, de islamieten invasie wordt gefaciliteerd door zijn bende, (onbenul) Francken Theo loopt met de pink op de naad in de pas (net als de voltallige bende van de rat De Wever Bart) van het multikulle islamofiele genootschap en onze ouderen…gehandicapten…mensen die op een sociale woning wachten…behoeftigen…
  Tja die hebben pech want de islamieten onder het mom van “arme-hulpeloze-zielige-hongerige vluchtelingen” krijgen voorrang, geen stop op de budgetten voor hun, integendeel en wie daar ook maar een opmerking wil over maken is een “racist” en of “islamofoob” en niks “solidair” voor die “migranten” (jaja dat zijn ze ook naast “vluchteling” zijn het “migranten”).
  Nog een voetnoot, op de talloze video’s die op het www circuleren met de massale islamieten invasie zien we velen die het vingertje omhoog steken, dit vind ik het meest onheilsspellende van het geheel want dat is het gebaar die zeer goed gekend is van IS en naast dit wordt er bij de zware rellen (die de mainstream “schermutselingen” heet) heel vaak de strijdkreet “alah akhbar” geroepen, opvallend veel.
  Ik ga mijn reactie niet volproppen met links of video’s, wie twijfelt moet maar eens zijn/haar horizon verruimen en op het www info zoeken.

 5. Genoeg is genoeg hier in belgie krijgen ze 4200€ per md en een verblijf en wij maar werken tot 67. Voor een loontje van 1350€ als lasser dan nog stuur ze terug wij hebben de shit nie veroorzaakt straf de dader

Trending

%d bloggers liken dit: