demorgeneriseenkindverdronkenIn een poging om Europa binnen te komen overleed kleuter Aylan, op slechts driejarige leeftijd. Een afschuwelijke dood, aangegrepen door de voltallige pers om stemming te maken voor het wagenwijd openzetten van de Europese grenzen. React leverde bij het propagandaverhaal, enkele feiten aan die dit beeld al deden kantelen. De familie probeerde immers niet naar Europa te geraken om te vluchten voor oorlog of geweld, maar omdat de vader een… nieuw gebit nodig heeft. Nu komt nog veel meer smerigs naar buiten; De vader van Aylan is de bewuste mensensmokkelaar die de boot bestuurde.

Abdullah Kurdi, de vader van Aylan het Syrische kind van drie dat dood aanspoelde op het strand van Bodrum, wordt aangewezen als mensensmokkelaar. Volgens de Iraakse vrouw Zainab Abbas Abdullah, die samen met Aylan de oversteek waagde, was zijn vader de kapitein van het bootje dat voor de Turkse kust kapseisde. Dit laat ze weten aan het Amerikaanse webstek The Wall Street Journal, evenals dat haar zoon en dochter de bewuste overtocht ook niet haalden.

De Irakese vrouw heeft dit naar buiten gebracht vanwege de leugens die de vader van Aylan in de media heeft verkondigd, namelijk dat hem niets te verwijten was en dat de boot zou zijn bestuurd door een Turkse man. In reactie op propagandacampagne vanuit de pers en de voor waarheid aangenomen verhalen, hebben de persorganen complimenten gekregen van de Europese organisaties uit de asielindustrie, die goede zaken hebben gedaan vanwege de knappe foto en het bijhorende verhaal.

Bekijk hieronder de verklaring van Zainab Abbas Abdullah. (engelstalig)

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

5 reacties op “Vader verdronken kleuter Aylan is mensensmokkelaar”

 1. […] Bron: Vader verdronken kleuter Aylan is mensensmokkelaar […]

 2. Het PoCo-propaganda fabeltje vliegt als een boomerang terug naar de PoCo’s die het lanceerden.

 3. Eindelijk eens iemand die zegt waarop het staat. Ik wordt van heel die vluchtelingen politiek gewoon misselijk. Grenzen toe & weg met Europa.

 4. Ik heb deze morgen nog een mail naar de Klachtenprocedure verstuurd, hun misleiding is meer als stuitend te heten, het is regelrechte propaganda om medelijden op te wekken en zo de naïeve/domme/luie – kijker/luisteraar/lezer (dus kiezer in feite) murw te maken.
  Ik post het hier omdat de dood van het verdronken kind (en de rol van da misdadige vader) de katalysator was die het linkse(en ook rechts jawel)multikulle islamofiele podium een vrijgeleide gaf om leugen en verzwijgen van relevante informatie te versmelten tot één brij.
  Die ‘brij’ heet ik indoctrinatie die door de mainstream media wordt verspreid.

  Geachte,

  ik zie dat de openbare omroep BRT geen middel onverlet laat om de publieke opinie te beïnvloeden.
  Wat ik vaststel is dat er geen middelen geschuwd worden om te “duiden” dat het “arme zielige hulpeloze” en o ja vooral hongerige “vluchtelingen” betreft (een kniesoor die let op eten en water weggooiende islamieten) die “op de loop zijn voor de oorlog”.
  Ik heb in de mainstream media nog geen beelden gezien van de getraumatiseerde inwoners van Lesbos die hun huis niet meer uit durven hun kinderen naar school brengen. Waar islamieten de mensen hun eigendom betreden en hun huizen binnengaan.
  De beelden uit Italië, Macedonië, Hongarije enz met islamieten TUIG in de media, ik zie ze niet maar wel lees ik over “brutale politie”.
  Waarschijnlijk was het budget voor de stand upper (wat is zijn naam ook weer ? Decraene of zoiets) op en had hij enkel tijd om de “vluchtelingen” en hun “probleempjes” te interviewen en dan fluks naar de knusse BRT kantine om zijn eenzijdig verslag te pennen.
  Hoe anders is de reportage die Arnold Karskens gemaakt heeft, gaan we deze reporter eens op de praatstoel krijgen bij de openbare omroep…ik denk het niet want de mainstream media kan mensen als hij missen als kiespijn want zijn verslaggeving past niet in het feelgood “vluchtelingen praatje”.
  Ik zie op het www beelden van islamieten die het moment ze voet aan wal zetten op eurabia (ooit het Avondland) bodem zetten bedreigen/vernielen/aanvallen en plunderen.
  Ik heb beelden gezien van zwaar gewonde politiemensen of gewone voorbijgangers, zware vernielingen gepleegd door diezelfde “arme zielige vluchtelingen”.
  Wat we ook niet mogen weten is dat iedereen zegt dat hij Syriër is want ze weten ondertussen dat dit de magische woorden zijn om in eurabia te kunnen blijven, dat ze massaal uit Turkije komen een veilig land waar geen oorlog is, ach dat is “islamofobe racistische praat”.
  De mainstream gaat op zoek naar het gezin het kind en de familie en, wat wij islamofoben reeds lang weten, wordt door de mainstream media zorgvuldig buiten beeld gehouden : volgens cijfers van —>UNHCR<— zijn de "vluchtelingen" 75% mannen, 12% vrouwen en 13 % kinderen, geeft dus een idee hoe hard jullie moeten zoeken om toch het juiste emo plaatje te kunnen schieten om feelgood "duiding" te kunnen maken.
  De invasie van islamieten is wat het is een invasie en dat de Christenen op het water overboord gegooid worden of in asielcentra bedreigd én mishandeld worden en moeten vrezen voor hun veiligheid door islamieten "vluchtelingen" hoor ik niks van, evenmin hoor ik dat er asielcentra reeds gescheiden ruimtes hebben voor islamieten en bedreigde Christenen.
  Tot slot, jullie demagogie om Albert Einstein ook maar in enige mate als voorbeeld aan te halen om de islamieten invasie te duiden als "ze zijn een meerwaarde" is de meest weerzinwekkende gotspe die ik ooit in mijn leven heb vernomen.
  Jullie "verslaggeving" rond de massale invasie van islamieten is misleidend en gemaakt vanuit multikule islamofiele hoek en heeft niks met objectiviteit te maken, niks nada.

  Met Vlaamse groeten

  1. Het is niet alleen “lijkenpikkerij”, ook een vorm van “kindermisbruik” ter intentioneel-misleidende, xenofiele PoCo-propaganda !

Trending

%d