Asielinvasie: Geert Wilders sprak tegen komst AZC

DEN HAAG-TWEEDE KAMER-BESCHOUWINGENDe personen die door de Nederlandse regering of de Europese Unie als vluchtelingen worden aangemerkt, moeten uiteraard ook een onderkomen krijgen. Daarvoor is in Nederland het Centraal Opvang Asielzoekers (COA) verantwoordelijk en deze organisatie is inmiddels bezig met het opvullen van Nederland met een uitgestrekt netwerk van centra, waarin de duizenden asieleisers worden opvangen.

Logischerwijs is hier hierover veel onrust onder de Nederlandse bevolking en dit resulteert dan ook dat er over heel het land mensen zich uitspreken tegen de vestiging van dergelijke centra’s. Niet ten laatste vanwege de gevolgen voor de leefomgeving zoals criminaliteit of geweld in de centra´s zelf. Daarom zijn in diverse gemeenten mensen opgestaan die zich tegen de komst van een opvangcentrum uitspreken.

Zo ook in Zeewolde een dorp in de provincie Flevoland met ongeveer 22.000 inwoners, waar het COA een mega centrum wil neerzetten met maar liefst ruimte voor 1575 asieleisers. De bewoners trapten op eerdere bijeenkomsten niet in het propagandaverhaal van de opgetrommelde woordvoerder van het COA en die moest dan ook met de staart tussen de benen vertrekken.

Daarnaast kwam ook de landelijke fractieleider van de Partij voor de Vrijheid Geert Wilders afgelopen donderdagavond naar het dorp toe. Beluister hieronder zijn stevige toespraak;

3 comments

  1. Door de irrationele keuze van Ned. parlement en de EU tot immigratie van moslims is de homohaat en de jodenhaat in de EU bewust gemaximaliseerd, net zoals de aantasting van natuur en milieu.

  2. wat had ik enorme binnen pretjes mijn bakkes doet er zeer van het lachen als ik dit las in het HLN .een Vlaams konvooi is geplunderd door Syrische en andere gespuis in Calais, een vader (waarschijnlijk een NVA er) moest zijn gezin verdedigen met een koevoet tegen de agressie van de lieve pampertjes van de politici , wedden dat deze man en nog andere goed gelovigen echte Vlaams Belangers in wording worden na het voorval., vele ogen van hulp debielen zullen nog open gaan, neem ze in huis, koester ze, sta uw bed af, leg ze knorrend voor de stoof.ze krijgen een vinger en ze nemen gans uw body, ge moet nogal een stomme kloot zijn om daar nog maar aan te denken.. De media oplichters laten alleen opgezette filmkes en artikels zien met een dood kind als leidraad om uw compassie op te wekken, die peré van dat kind zou in de gevangeis moeten zitten wegen onvrijwillige doodslag, wie stapt er nu in een rubberboot zonder zwemvesten om de zee over te steken. Gij en ik zaten al lang achter de tralies als wij het zelfde zouden doen.
    .

    1. Ja en het strafste van al is dat die naieve “Barmhartige Samaritaantjes” nog een tweede keer gingen en WEER zonder harnas , NADAT ze klop kregen ! Puur en onversneden xenofiel masochisme, zij doe maar !

Comments are closed.