Asielinvasie: asieleisers weigeren pakketten Rode Kruis, Heidenau (Duitsland) weert zich

Terwijl de leugenmedia je enkel beelden tonen van kleuters en vrouwen, hier de beelden die men je NIET toont: agressieve moslimindringers in Macedonië weigeren hulppakketten omdat ze van het Rode Kruis komen en dus een kruis vertonen, onder het roepen van ‘no halal’.

Aanvankelijk hield de Macedonische regering de indringers correct met politiegeweld tegen aan de grens, maar onder druk van West-Europa werden de grenzen geopend, waardoor deze agressieve groep nu op weg is naar Servië en later Hongarije, van waaruit ze naar ons willen doorreizen.

In België zal het aantal erkende asielzoekers dit jaar de 80.000 bereiken; terwijl N-VA-staatssecretaris Theo Francken beweert dat ‘asielzoekers geen geld krijgen’, zal het bedrag aan belastinggeld dat aan deze erkende asielzoekers wordt uitbetaald zo stijgen tot meer dan 500 miljoen euro per jaar, of meer dan 20 miljard oude Belgische frank. Duitsland wordt intussen door een gelijkaardige invasie getroffen, daar worden dit jaar meer dan 700.000 indringers verwacht.

In West-Duitsland wordt elke vorm van protest met een enorme intimidatiecampagne door politiek, gerecht en media platgeslagen; in Oost-Duitsland durft men zich nog verweren.  In de stad Heidenau kwamen duizenden bewoners op straat in vreedzame protestbetogingen van de NPD. Uren later braken er rellen uit tussen groepjes rechtse lokale jongeren, aangevoerde extreemlinkse Antifa-relschoppers, en de politie daar tussenin.

13 comments

 1. ben van joodse komaf , maar toen me moeder geen geld had om goed vlees te kopen hebven we varkensvlees gegeten en ik leef nog. als he echt niet anders kunt en honger heb eet je alles.

 2. Zet ze op een diëet van varkensgebraad in bruinbier saus met een pint erbij. Als ze ECHT honger hebben, zullen ze wel eten !

 3. “Eten wat de pot kookt” zei ons moeder toen wij iets niet zo erg lustten ! Idem dito voor die visumloze indringers !

 4. Het wordt dan hoog tijd dat de Vlaams Belang overlopers naar de NVA hun ogen open gaan, en deze afval en verraders partij de rug toekeren , denk aan onze kinderen en kleinkinderen die met deze pest zal moeten leven, de komedianten uithangen en voedsel weigeren omdat er een rood kruis op staat zegt al genoeg wat hun bedoelingen zijn. Ik denk als het vandaag verkiezingen zouden zijn dat de huidige partijen met de NVA op kop nogal een bakkes zouden trekken. we worden niet alleen uitgemolken maar ze brengen ons nog in heel groot gevaar ook. wij moeten vandaag leven met kwaadaardige politieke rommel, die goed genoeg beseffen dat een aanslag voor 100% kans maakt om te lukken. Want wat op die trein niet gelukt is , is zuiver toeval. De media gaat er heel licht over in opdracht van het regiem, goed wetende dat de meerderheid van het volk en hun lezers die moslim invasie niet wil en ze nog steeds willen voorstellen als sukkelaars , wie zegt niet dat dit een gestuurde invasie is van ISIS strijders met een mengeling van vrouwen en kinderen als afleiding maneuver.

  1. Ik bemerk dat hier vele “normale” reacties zijn die ongekend veel negatieve stemmen krijgen. Ofwel zitten hier veel illegalen, of NVA voorstanders op deze website.

 5. beste trucker bedankt voor je exacte weergave van deze trieste feiten Ik had het niet beter kunnen verwoorden en heb alleen tranen van woede en onmacht in de ogen , , wanhopige ogen die dit debacle al jaren heb zien aankomen , en waarvoor mijn partij (die inderdaad niet mag vernoemd worden) al decennia lang waarschuwt en verguist wordt , want de waarheid kwetst ook al heeft ze haar rechten !!!!!

 6. Dit is gewoon niet meer te stoppen want …….de stoppen zijn volledig doorgeslagen , met dank aan het politieke correcte beleid vluchten kan niet meer …….vluchtelingen gaan gewoon ons plaats innemen ……….

 7. Het rode kruis van het Rode Kruis is een internationaal symbool zonder enige godsdienstige of politieke betekenis. Het eten dat hen wordt aangeboden is volstrekt eetbaar en beschermt dus tegen de hongerdood. Deze “Moslims” kennen ofwel de Shata niet of zijn niet in zo’n nood dat ze de uitzonderingen op de voedselvoorschriften in de Sharua voorzien legaal mogen toepassen. In ieder geval dienen ze te worden teruggestuurd naar waar ze wel halal kunnen eten Weigeren ze dan moet hen het martelaarsscha^worden aangebodeen. Dan zullen voor ieder onder hen 70 houris koken en braden.
  O, gij verwijfde, ruggegraatloze, europese autochtonen: iedereen oogst wat hij heeft gezaaid, jullie ook!

 8. Als er één politieke partij is die het predicaat volksverraders verdienen is het de bende van de gouwleider De Wever Bart.
  De rat De Wever Bart riep het van de daken “ik zal het Vlaams Belang de keel oversnijden” en dan waren er nog zichzelf rechts islamofobe kiezers hetend die op hem of zijn bende stemden…
  Het rechtop lopende pratende kopieerapparaat Francken Theo rept zich om de goegemeente te verzekeren dat er meer opvang nodig is en dat de “migrant een meerwaarde bied”.
  De gouwleider zijn bende is dominant in de Vlaamse regering edoch krijgt de gehandicapte/onvermogende/weduwe/wezen/behoeftige NIKS want de miljarden (jawel het gaat om miljarden euri’s) worden zonder enige tegenspraak van de gouwleider of een handlanger naar de asiel TOERISTEN industrie getransfereerd.
  Tussen neus en lippen door is zijn bende ook te vinden voor hogere belastingen of btw om de federale regering in het zadel te houden, zo weet hij zich verzekerd om op gezette tijd bij het zoontje van de porto drinker in Laken te mogen gaan.
  Schaamteloos dat er voor echte behoeftigen geen cent meer vrijkomt waar de islamieten INVADER probleemloos alles krijgt wat hij EIST.
  Waarschijnlijk denkt de rat De Wever Bart (net als elke appeaser) maar hij zou moeten weten dat de invaders eerst de verraders neutraliseren wegens onbetrouwbaar.
  De reus op lemen voeten eurabia (voorheen Europa) gaat ergens tegen het einde van het jaar (want ze zijn nu op verlof) —> voorstellen lanceren<—, jawel u leest het goed voorstellen geen maatregelen, om het "probleem van de vluchtelingen aan te pakken".
  Het tuig dat daar en op alle andere plaatsen eist en bedreigt zou met ZWAAR geweld moeten teruggedreven worden want het zijn niet zoals de openbare KRomroep BRT(of welk mainstream media kanaal ook) de kijker/luisteraar/lezer wil laten geloven "zielige uitgeputte vluchtelingen".
  Om te eindigen waar ik begonnen ben, alle partijen behalve DE enige rechtse islamofobe (die niet mag genoemd worden) zijn schuldig aan de invasie van de hordes islamieten die niet komen uit lijfsbehoud maar met een heel ander doel, de grootste hoop voor het profitariaat en de duizenden onder de honderdduizenden die komen als strijder en rustig afwachten op bevelen.

  PS. Bourgeois Geert vond het nodig om de islamieten te te feliciteren en heette hun "inherent aan onze Vlaamse natie" (misselijk makend ziekelijk die figuur), gaat deze minkukel ook de religies (is islam niet dat is een ideologie) zoals de Christelijke of Joodse om de belangrijkste te noemen ook feliciteren (retorische vraag).

Comments are closed.