apjlHet Vlaams Belang zegt geschokt te zijn door de zoveelste jihad-aanslag in Europa, “waarbij België en meer bepaald Brussel wederom als draaischijf blijkt te fungeren. Geschokt maar niet verbaasd. Het incident bewijst andermaal het gevaar van de islamisering en de oprukkende jihad in Europa. Na de aanslagen in Londen, Madrid, Amsterdam en Brussel, Parijs kan ook deze poging tot aanslag aan de islamitische hitlijst worden toegevoegd.”  

Kamerlid Barbara Pas vraagt de gezamenlijke Commissie Binnenlandse Zaken en Justitie dan ook vervroegd bijeen teneinde de bevoegde ministers tekst en uitleg te laten geven bij dit zoveelste voorbeeld van een lichtzinnig veiligheidsbeleid. “Zo stelt zich de pertinente vraag hoe een islamitsche extremist, die gekend was bij onze veiligheidsdiensten, ongestoord in een internationale trein kan rondreizen met oorlogswapens. Er zijn in het verleden reeds voor minder zwaarwichtige feiten ministers opgestapt,” aldus Pas. 

Dat een bloedbad werd vermeden, is hierbij louter te danken aan miraculeus toeval: vier passagiers, waaronder twee Amerikaanse militairen, overmeesterden de zwaarbewapende 26-jarige Marokkaanse jihadist. Dat de waarschuwingen van alle islamkritische stemmen andermaal worden bewaarheid, geeft aan hoe groot het schuldig verzuim is van al diegenen die het huidige knuffel- en pamperbeleid willen voortzetten. De contrapropagandafilmpjes van minister Jambon ten spijt.

Opnieuw wordt aangetoond dat de regering totaal onbekwaam ageert inzake veiligheid. De uitspraak van Koen Geens (CD&V) dat “er altijd iets verkeerd kan gaan als iemand rondloopt met een Kalasjnikov”, is in deze ronduit wraakroepend. Ook Alexander De Croo (Open VLD), die opmerkt dat het nu gebleken is dat het bij dit soort zaken “vaak gaat om mensen die bekend zijn” en niet zozeer om ‘lone wolfs’, en meent dat er nu moet bekeken worden “hoe we daar mee omgaan”, getuigt van een ongeziene onkunde en laksheid.

Voorts toont deze aanslag andermaal aan dat het Europees opengrenzenbeleid (Schengen) gecombineerd met de aanwezigheid van duizenden potentiele terroristen een explosieve cocktail is: El Kahzzani reisde vrij van Spanje naar België en Frankrijk en kon ongestoord door Europa reizen. Deze regering blijkt op zijn best in staat jihadi’s te “volgen”, maar niet om ze op te pakken en te veroordelen. Het Vlaams Belang vraagt per direct: het herinvoeren van grenscontroles en het opzeggen van Schengen; het stopzetten van immigratie uit moslimlanden; het stopzetten van de pampering en subsidiëring van de islam.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

9 reacties op “Aanslag Thalys: Vlaams Belang vraagt ministers hun verantwoordelijkheid te nemen”

 1. Weet je wat Bolkenstein een oud VVD uit Nederland schrijft ” Jihadisme heeft alles met de ISLAM te maken ” want onterecht koppelen autoriteiten en ministers geweldadig jihadisme vaak los van de Islam. De strijd tegen ongelovigen is juist een essentieel onderdeel van het Islamitisch geloof. Alhoewel de Islam geen geloof is maar een Utopie van een debiel dat velen zijn gaan volgen een debiel (Alla) , had die nu nog moeten leven had hij al honderden malen levenslang gekregen voor zijn pedofiele praktijken.

 2. Nog eentje voor de gallerij: allen die behoren tot links/multikul/dhimmi/(volks)verrader en aanverwante heeft steeds de mond vol van “racisten” als wij islamofoben duiding geven omtrent de ware bedoeling van de islam(iet) in eurabia (voorheen Europa).
  —> Ik heb nooit geweten dat islam(iet) een “ras” is<—
  Zouden de hierboven geciteerde specimen wel één nanoseconde het besef hebben dat ze de toekomst van de komende generaties én het avondland om zeep helpen (retorische vraag).

  1. Mohamedanen zijn GEEN apart ras ! Dus kritiek op hen omwille van hun religie kan onmogelijk “racistisch” zijn want er is WEL objectief-correct constateerbaar fysiek verschil tussen en mohamedaan uit Sudan, één uit Java en één uit de Maghreb, al hebben politiek-correct geobsedeerden daarvoor blinde vlekke op hun netvlies !

  2. We zijn inderdaad geen racisten, want islamieten vormen geen ras, er zijn moslims in alle kleuren van de regenboog. Als je het begrip “racisme” heel ruim interpreteert en er van uitgaat dat religieuze kritiek óók racistisch is, dan is de koran trouwens het meest racistische boek dat in de boekhandel ligt, want het verdeelt de hele wereldbevolking netjes in moslims en khufar (de laatste categorie te bekeren, discriminerende belasting op te leggen en/of uit te roeien, al naargelang de omstandigheden).

   Verder zijn we ook geen islamofoben. Iedere psychiater zal je weten te vertellen dat een fobie een irrationele angst is. Welnu: angst voor de islam is allesbehalve irrationeel. Zoals o.a. het Thalys-incident bewijst.

   Hulde trouwens aan de Amerikaanse en Britse helden die deze aanslag voorkomen hebben. We kunnen van de Angelsaksische “niet-lullen-maar-doen”-mentaliteit nog iets leren.

 3. Geen éne van de multikulle linkse én ZOGENAAMDE rechtse partijen (ik heet ze eerder groepuscules met uiteraard de bende van De Wever Bart in de eerste plaats) die het fatsoen heeft om “onze” El Cid gelijk te geven.
  De man heeft onvermoeid als eerste op de bres steeds gewaarschuwd voor het gevaar van de islam(iet) en werd niet zo lang geleden nog door het OVERLOPERTJE (lees opportunist) Jambon Jan handlanger van gouwleider De Wever Bart ei zo na uitgescholden waarbij deze Jambon Jan zijn liefde uitte voor de islam(iet) en hun manual (aka koran).
  Homans Liesbeth spant de kroon in het firmament van …do…euh dwaze voorstellen en blinkt uit in niet deskundig op het terrein door het volgende voor te stellen, en wees ervan overtuigd dat de gouwleider geen graten ziet in haar discours.
  Ik heb mijn eigen eens gekopieerd en geplakt van wat ik op ElsevierNL over dit …euh “voorstel” vind :

  Trucker zegt 15:16

  Tja in Vlaanderen wil er een KNETTERGEK wicht Homans Liesbeth (Vlaams minister van binnenlandse zaken) teruggekeerde “gedesillusioneerde”(*) Syrië-strijders voor de klas over hun “belevenissen” laten spreken “om deradicalisering te laten gebeuren bij moslims die zouden vertrekken naar Syrië”.
  Euh nee ik verzin het niet, zij is dus een lid van een partij die zichzelf “rechts” heet en ze zijn nog gekker als de multikulle linkse zooi.
  Wie terugkeert om welke reden dan ook is een gevaar.

  (*) jihadisten die de techniek van camouflage gebruiken, zich onschuldig voordoen en berouw tonen maar in feite wachten op een opdracht om een aanslag te plegen, nu of binnen afzienbare tijd.

 4. Neen Sonia, het is niet de ISLAM zeker niet en die moskeeën zijn ook niet van de ISlam dat is iets van …….. ben er een woord voor aan het zoeken. Wees zeker sinds dat crapuul zeg nu niet dat ze allemaal niet zo zijn, ZE ZIJN ALLEMAAL ZO ZOVEEL IS ZEKER, hier zijn is het niks anders dan problemen en miserie. Toen die turken in Gent zonder reden in ons gezicht kwamen spuwen waren zij ook niet van de Islam, neen het was Sint Marten en zwarte piet

 5. Dat komt er nooit wat U vraagt, weet je wel hoeveel stemmen dat gaat kosten, je hebt 700% gelijk maar Theoken laat ze binnen wel niet bij hem thuis daarvoor zal hij geen plaats hebben. het komt enkel maar op onze kosten en sorry dat ik het zeg, vele belgen, zijn dan nog kwaad als je hen er op wijst dat de tijdbom tikt, Aleloulia Aleloulia zalig zijn zij de armen van geest het rijk der hemelen zal hun toekomen Aleloulia el Makaka

 6. Geen nood.
  Er is al in ‘t lang & breed verklaard dat ‘t weeral totaal niets met islam te maken heeft.

  Ik herhaal; TOTAAL NIETS!

  Opgelost.

  1. Natuurlijk niet ! Die dat politiek ONcorrect durven verkondigen zijn immers “fascistische, nazistische, discriminerende, racistische, xenofobe, allochtonofobe, islamofobe”(sic) rechtse rakkers met een bieradem.

Trending

%d