steigervrachtwagenIn heel Vlaanderen wordt verbouwd en gebouwd. Zo ook in onze hoofdstad, Brussel. Zoals dat vaak gaat bij verbouwingen worden steigers gebruikt, die geplaatst worden door gespecialiseerde firma’s. In het westen van Brussel, niet ver van Laken, was een firma begonnen met het opbouwen van zo’n steiger. Vandaag zijn ze echter moeten vluchten voor de bewoners van het gebouw.

De firma – die we om veiligheidsredenen niet bij naam gaan noemen – was enkele dagen geleden begonnen aan de bouw van een steiger rond een flatgebouw dat gerenoveerd moet worden. Verder dan zes meter hoogte zijn ze niet geraakt. Al na enkele uren werden de werknemers namelijk bekogeld met projectielen.

Allerlei fruit, bussen melk en zo meer werden vanaf 35 meter hoogte naar beneden gegooid. Het lijkt op een verhaal uit een Monty Python-film, maar het is de harde realiteit. De politie kwam ter plaatse en ging met getrokken wapen op zoek naar de daders. Dit klinkt overdreven, maar daar was uiteraard een reden voor.

3 weken geleden was er namelijk een steekpartij in hetzelfde gebouw. Toen de politieagenten na een telefoontje ter plaatse kwamen, werden ze bekogeld met metalen projectielen, waarvan er één het dak van een politiecombi doorboorde. De media? Die verzwegen dit incident in alle talen, evenals het feit dat er in de nacht van afgelopen zondag op maandag – eveneens in datzelfde gebouw – een moord gepleegd werd.

Het was voor de bewuste steigerfirma dan ook snel beslist: wegwezen hier! De steiger werd terug afgebroken, alle materiaal in de vrachtwagens geladen en weg waren ze. “Dat een andere firma het maar oplost, ons zien ze hier niet meer terug!” Tijdens het opruimen kwamen naar verluidt nog een aantal ‘Brusselse jongeren’ uit het gebouw dreigend vragen of er “problemen waren”.

“Brussel was toen nog een bruisende stad, Brussel was toen oh la la en olijk, Brussel was toen nog een ruisende stad, Brussel en Brussel was vrij en vrolijk, …” We zijn blij dat althans Staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken (N-VA) de voordelen inziet van de immigratie, want wij zien ze niet meteen.

De arbeiders werden bekogeld met fruit en bussen melk. Klinkt misschien onschuldig, maar niet als het vanaf 35 meter hoogte naar je toe wordt geworpen.
De arbeiders werden bekogeld met fruit en bussen melk. Klinkt misschien onschuldig, maar niet als het vanaf 35 meter hoogte naar je toe wordt geworpen.
Enkele weken voordien werd de politie bekogeld met stukken metaal. Eén daarvan doorboorde het dak van een combi. Deze bus melk was dus slechts een voorbode van vele erger.
Enkele weken voordien werd de politie bekogeld met stukken metaal. Eén daarvan doorboorde het dak van een combi. Deze bus melk was dus slechts een voorbode van vele erger.
In deze woonblok in Brussel zijn arbeiders en politiediensten niet veilig. 'Brusselse jongeren' maken er de dienst uit.
In deze woonblok in Brussel zijn arbeiders en politiediensten niet veilig. ‘Brusselse jongeren’ maken er de dienst uit. Moord en steekpartijen zijn er alledaags en halen zelfs de reguliere media niet.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

4 reacties op “Steigerbedrijf moest vluchten aan werf in Brussel nadat ‘jongeren’ uit hetzelfde gebouw hen bekogelden”

  1. jan hammerbacher

    Ik werk zelf in Brussel (of moet ik Bruxelles zeggen gezien het laatste stadslogo?), het is één groot francofoon migrantenghetto geworden. Het is met droefheid in het hart dat ik het zeg maar voor de Nederlandse cultuur is Brussel verloren. Ik pleit voor een onafhankelijk Vlaanderen zonder BXL, en dan zullen we nog verdomd goed uit onze doppen moeten kijken of onze andere steden gaan dezelfde weg op.

  2. En wees gerust, ze zien er zielig uit, met neerwaartse wenkbrauwen stappen ze aan land, eens aan land nemen ze hun dure GSM en bellen naar het thuisfront, eens gevestigd lachen ze hun tanden bloot, goed aangekomen tot weldra. meng ze nu met de huidige allochtonen en oorlog verzekerd, en Theo Francken ooit gekend als Vlaams nationalist, is verworden tot een slaafse lege zak, die alleen maar doet wat hogere machten hem bevolen hebben. de vraag is waar gaat al dat volk gehuisvest worden, dat kan alleen maar ten koste van onze eigen bevolking, Mijn vraag is waarom werkenden die opdraaien voor al die kosten niet protesteren, en ik ga hier niet beweren dat er geen sukkelaars bij zijn die vluchten voor het geweld, maar ik ben er zeker van dat er ook moordenaars en terroristen bij zitten,maar dit onland heeft meer dan genoeg gedaan, de overheden leven hier gewoon boven hun stand, ze krijgen waarschijnlijk geen geld, maar opvang eten en slapen, kost ook veel geld, terwijl men de modale burger uitschut zoals nooit tevoren, zelfs een gangster als De Haene deed niet wat deze smeerlappen van de NVA en de andere gangsters van de kleurpartijen met hun volk doen. En wat de multicrapuliteit in Brussel mag doen, er is nu al geen kruid tegen gewassen, matrakken waar agentjes aan hangen kunnen deze problemen nooit meer oplossen, ze schijten hun broek vol als ze in bepaalde wijken moeten optreden, als ze er tenminste nog gaan optreden, en de wijken als verloren beschouwen aan de islam en terreur. alleen goed opgeleide para’s zouden misschien nog orde op zaken kunnen stellen gewapend en met volmacht zich echt te verdedigen. Hierboven kijkt een iemand over Europa met een satanische grimas, en die lacht zich een bult als hij al die chaotische toestanden ziet, de zwakheid van politieke klunzen die een groot bakkes openzetten terwijl ze hun zakken vullen. zijn hier 100 en 75 jaar geleden miljoenen mensen voor gestorven voor wat wij vandaag moeten meemaken.,

  3. Als de PoCo-media het hebben over “jongeren”(ge weet wel) dient ge altijd TUSSEN de regels te lezen. Uiteraard wordt er niks tegen deze “jongeren”(ge weet wel) ondernomen uit politiek-correcte, volkomen misplaatste schroom want het axioma “Diversiteit is een verrijking” , juister, het gaat in essentie om een DOGMA der Linkse Kerk, dient absoluut overeind te blijven . Uiteraard met een Goebeliaans aandoende propaganda-machine die met alle mogelijk PoCo-desinformatie campagne middelen wil voorkomen dat het gebakken luchtkasteel van het Multiflauwekulti Paradijs, het Hofke van Eden in PoCostan , in elkaar zou stuiken. Dit mag niet van het Systeem omdat anders de werkgelegenheid in het gedrang zou komen van politiek benoemd personeel in de overtalrijke, volkomen OVERgesubsidiëerde Heilige Huisjes der vreemdelingenINDUSTRIE. Dit is de enige industrietak in ons land die nooit zal delocaliseren, vermits deze immers altijd kost en nooit baat, tenzij om politiek-benoemden overbetaald te laten vegeteren tot pensioenleeftijd.

  4. Zal hen nog antwoorden dat hij niet in deze wereld leeft maar zoals Wil Tura zingt ” Hoog boven de woolken is de hemel altijd blauw, hoog boven de wolken is het minder grauw ” hij ziet niet wat er zich voor doet in het dagelijks leven , ” slaap zacht kindje slaap zacht “

Trending

%d bloggers liken dit: